• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ 2010...

ΤΑΞΙΔΙ 2010

• Total voters
    72
  • Poll closed .

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Πολύ ωραίο θέμα.
Λόγω συγκεκριμένων ελεύθερων ημ/νιών, οι επιλογές μου είναι
1. Μαδαγασκάρη
2. Καμτσατκα

(Υπό προυποθέσεις, ενδιαφερόμαστε. Άτομα 2 ή 4)

ANEL

Member
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Για όσους ενδιαφέρονται για την Ανταρκτική...

Hμερομηνίες αναχώρισης:
1/11/2011 1/16/2011 2/3/2011

Κόστος γύρω στα 3.500? για 12 ημέρες με πλήρη διατροφή και εκδρομές...
Αν σε αυτά προσθέσουμε τα αεροπορικό εισιτήριο για Ushuaia 2 βράδια στο Buenos και τα προσωπικά έξοδα είμαστε γύρω στα 5.200? με 5.400?...

το 2011 θα γίνει το ταξίδι ζωής του 2010?????:xmas_cool:

Last edited by a moderator:

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
το ταξίδι πάντα ξεκινάει από την προετοιμασία ;-)
Εξάλλου ο καλύτερος καιρός για εκεί είναι τέλη Δεκεμβρίου/αρχές Γενάρη

@traveller : αν και δεν μπορώ να έρθω, όποτε έχεις λίγο χρόνο, μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις πιο συγκεκριμένο πλάνο ταξιδιού; Ξεκινάς πχ από Αθήνα ή από κάποια πόλη του εξωτερικού; πόσες είναι οι καθαρές μέρες στην Ανταρκτική; η διαδρομή που θα ακολουθηθεί ποιά είναι, με τι μέσα μεταφοράς και ποιές εταιρίες; μιλάς για ατομικό ταξίδι έτσι; όχι μέσω κάποιου ταξιδιωτικού γραφείου...
ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντησεις. Όποτε βρεις χρόνο..

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Έχουμε και λέμε: Πετάμε από Αθήνα για Μπουένος μέσω Μαδρίτης. 2 μέρες σε Μπουένος για ταγκό. Πτήση για Πούντα Αρένας. Πτήση από Πούντα Αρένας για νησί Κίνγκ Τζώρτζ (Ανταρκτική) με Αντάρκτικ Αίρ. 8ήμερη κρουαζιέρα στην Ανταρκτική με το πλοίο Όσεαν Νόβα και επιστροφή (με το πλοίο) σε Ουσουάια. 2 μέρες παραμονή σε Ουσουάια και ημερήσιες εκδρομές οδικώς στα πέριξ (Γη του Πυρός). Πτήση Ουσουάια – Ρίο για το καρναβάλι (μια και βολεύουν οι μέρες και είναι στο δρόμο μας). Επιστροφή κατά τα γνωστά αποφεύγοντας την αιρ φρανς. Μέσα είμαι.

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
παρων - συμμετοχη στην ανταρτικη....:xmas_smile::xmas_smile::xmas_smile:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
κ εγώ μπουτάν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν,αλλά γιατί σεπτέμβρη - οκτώβρη... έχει τόσο ζέστη? σε αρκετά ψηλό υψόμετρο δεν είναι?? μια και είναι μικρή χωρα σχετικά δεν μπορεί να συνδυαστεί με γύρω χώρες? πχ κίνα

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Χε Χε … ετοιμάστε και τα βιβλία σας για έλεγχο από την εφορία. Ακόμα και η σκέψη για τέτοιο ταξίδι αποτελεί τεκμήριο βιωσιμότητας.

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
Χε Χε … ετοιμάστε και τα βιβλία σας για έλεγχο από την εφορία. Ακόμα και η σκέψη για τέτοιο ταξίδι αποτελεί τεκμήριο βιωσιμότητας.

για τα παθη μας ζουμε. :xmas_rolleyes::xmas_rolleyes::xmas_rolleyes: και ειναι πολλα και καλα .....:xmas_rolleyes::xmas_rolleyes:

Traveller

Member
κ εγώ μπουτάν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν,αλλά γιατί σεπτέμβρη - οκτώβρη... έχει τόσο ζέστη? σε αρκετά ψηλό υψόμετρο δεν είναι?? μια και είναι μικρή χωρα σχετικά δεν μπορεί να συνδυαστεί με γύρω χώρες? πχ κίνα
Σε παρακαλώ μην παίζεις με τα νεύρα μου, λυπήσου με... μην λες τέτοια κουλά εδώ...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ψήφισα την Παπούα. Μου μοιάζει τρομερά ενδιαφέρων προορισμός από άποψη εθνολογική με την διαφορετικότητα των φυλών και της κουλτούρας που αυτό συνεπάγεται. Το γεωγραφικό ανάγλυφο επίσης φαίνεται εντυπωσιακό με ενεργά ηφαίστεια, βουνά, τροπικά δάση και πλούσιο βυθό.
Αυτό που δεν ξέρω είναι το πώς έχει επηρεάσει την χώρα η πολιτική αστάθεια που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια και αν η εγκληματικότητα είναι πράγματι σε τόσο ψηλά επίπεδα όσο ακούγεται.
Σε κάθε περίπτωση όμως για μένα είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός από όσους αναφέρεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ψηφισα Bhutan! Μου ειναι εντελως αδυνατον να ψηφισω οτιδηποτε αλλο, αμα υπαρχει καπου στα περιξ παγοδα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα