• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Συνηθειες στα Αεροδρομια!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
επειδή δούλευα πιο μικρή στο αεροδρόμιο κ το έχω φάει με το κουτάλι
δεν θα πήγαινα με τίποτα απλά για να πιω καφέ
αλλά όταν είναι να πάω ταξίδι, έχω (εννοείται) άλλη διάθεση κ μου αρέσει
πολύ να πηγαίνω δύο ώρες πριν την πτήση,
να κάνουμε check in με τον άντρα μου και μετά να τριγυρνάμε
να χαζεύουμε και να πίνουμε το καφεδάκι μας έχοντας την γλυκιά
προσμονή του ταξιδιού! τέλεια!!:)

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
εγώ και η παρέα μου συνηθίζουμε να πηγαίνουμε στο αεροδρόμιο αρκετά νωρίτερα , με κάθε καλή πρόθεση. Τώρα γιατί μας έχουν τύχει όλα τα κουφά πραγματικά είναι απορίας άξιον!!
Τη μία οι χειροαποσκευές μας περιέχουν επικύνδυνο υλικό -φραπέ ...- και πρέπει να τις στείλουμε στο chek in. άντε τρέξε να προλάβεις:) Την άλλη έχουμε λάθος πληροφόρηση και βρισκόμαστε δέκα Έλληνες να κάνουμε κατοστάρι στην πίστα του αεροδρομίου της Μπρατισλάβα -ευτυχώς γιατί έχω την αίσθηση ότι αν περνούσαμε κανονικό έλεγχο δεν θα περνούσαμε έτσι εύκολα τις φανταστικές αλλά μυτερές μας ομπρέλες- και το αεροπλάνο να περιμένει με αναμμένες τις μηχανές και εξαγριωμένους τους επιβάτες.:mad: Και το καλύτερο για το τέλος... Να ακούς στα μεγάφωνα την τελευταία αναγγελία για την επιβίβαση της πτήσης σου και το όνομά σου σε δύο γλώσσες , να υποδύεσαι το Βέγγο μέσα στο Ελ. Βεν. αλλά να φοράς και τις γόβες με το δεκάποντο στιλέτο -μπορεί να καιγόμαστε αλλά το στύλ στύλ!- , να σε παραλαμβάνουν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου και να σε οδηγούν με ξεχωριστό βανάκι στο αεροπλάνο, και πάνω που φτάνεις λαχανιασμένος αλλά ευχαριστημένος που πρόλαβες να προσγειώνεσαι ανώμαλα λίγο πρίν τις σκάλες γιατί ήθελες να δείξεις ότι ξέρεις να κάνεις σλάλομ στις πίστες.:clap: Τι να λέμε κάθε αεροδρόμιο κρύβει μια μικρή ιστορία για κάθε επιβάτη.
Υ.Γ.: καφέδες , καλλυντικά , τσιγάρα και κάθε είδους αγορές και ανέσεις εξυπακούονται:lol:

Zacharoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος.
Εννοείται πως βρίσκομαι εκεί τουλάχιστον 3 ώρες πριν. Και αν προσθέσω και την μία ώρα που μου παίρνει το μετρό μέχρι να πάω, τότε πάμε στις 4.
Θεωρώ πώς δεν υπάρχει πιό ωραία κατάσταση απο το να είσαι στο αεροδρόμιο με την παρέα σου, να πίνεις τον καφέ σου και να χαζεύεις τριγύρω τον κόσμο που πάει κι έρχεται ή τα διάφορα μαγαζιά, πάρεις - δεν πάρεις κάτι. Προσωπικά μου αρέσει να κοιτάω στα μαγαζιά με βαλίτσες και ταξιδιωτικούς οδηγούς. εεε και λιγάκι σε αυτά που έχουν αρώματα και κρέμες. :) Οι ώρες στο σπίτι δεν περνάνε με τίποτα πριν το ταξίδι. Νομίζω όμως πως δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή απο εκείνη που περιμένεις να επιβιβαστείς. Αυτή η αναμονή και η ουρά είναι μαρτύριο.

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Στο αεροδρομιο παω οσο αργοτερα μπορω προσπαθωντας βεβαια να μην καθυστερησω (δεν πετυχαινει παντα....) Ο λογος ειναι οτι αν φτασω νωρις, κανω τσεκ-ιν και μετα εχω χρονο για σκοτωμα, θα αρχισω αναποφευκτα να σκεφτομαι την πτηση που με περιμενει και θα αγχωθω! Ναι μου αρεσει ο προορισμος του ταξιδιου αλλα δε μου αρεσει το μεσο - καθολου ομως! Επομενως προτιμω να αγχωθω λιγο προσπαθωντας να φτασω εγκαιρως στο αεροδρομιο, παρα να αγχωθω σκεπτομενος το αεροπλανο :)

Kokonaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δυο ωρες πριν ειμαι στο αεροδρομιο, μου αρεσει πολυ να χαζευω τα μαγαζια και σχεδον παντα στα καλλυντικαδικα της επιστροφης θα παρω και κατι.

Αυτο που δεν κανω ΠΟΤΕ ειναι να πινω καφε ή να τρωω στο αεροδρομιο.. και αυτο γιατι απολαμβανω το γευμα μεσα στο αεροπλανο και μια φορα που ετυχε να παω φαγωμενη, μου φανηκε πολυ εκνευριστικο να μου φερνουν φαι και να μην πειναω για να το φαω.. παραξενια μου? Μπορει.. :rolleyes:

Τελος, χαιρομαι ιδιαιτερως οταν υπαρχει φυσουνα για να μπεις στο αεροπλανο.. αντιπαθω τα λεωφορειακια..

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αυτο που δεν κανω ΠΟΤΕ ειναι να πινω καφε ή να τρωω στο αεροδρομιο.. και αυτο γιατι απολαμβανω το γευμα μεσα στο αεροπλανο και μια φορα που ετυχε να παω φαγωμενη, μου φανηκε πολυ εκνευριστικο να μου φερνουν φαι και να μην πειναω για να το φαω.. παραξενια μου? Μπορει.. :rolleyes:
:shock::shock::shock:
Πλάκα μας κάνεις τώρα ε; Αν όχι, τότε διεκδικείς παγκόσμια μοναδικότητα!

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Δυο μονο συνηθειες εχω.

1. Να παω στη τουαλετα λιγο πριν τη πτηση (κυριως σε πολυωρες) γιατι ειναι λιγο στριμωγμενα στο αεροπλανο και μπορει να περιμενεις στη σειρα
2. Να ταξιδευω “light”. Δε μπορω να κουβαλαω τσαντες και τσαντακια στη καμπινα. Φροντιζω να εχω μονο τα απαραιτητα (διαβατηριο, boarding pass, εισητηριο κλπ.) σε καποια τσεπη (παντα ταξιδευω με πουκαμισο ή μπλουζα με τσεπακι και παντελονι με τσεπες στο πλαι). Το μπουφαν το εχω στη βαλιτσα γιατι παντα εχει ζεστη στα αεροδρομια, και οταν φτασω ανοιγω τη βαλιτσα και περνω το μπουφαν που το εχω πανω-πανω.

Kokonaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σε αντιθεση με τον joss..κουβαλαω οπωσδηποτε τσαντα ωμου, γιατι δεν αντεχω με τιποτα να μην διαβαζω κατα τη διαρκεια της πτησης το λογοτεχνικο μου βιβλιο.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. οκ..και εγω παω νωρις αλλα εχω φαει και κατι δενδροφυτευματα με απειρες ωρες stop over αξεχαστα!!! το τελευταιο 10 ωρο στη Ρωμη με εφερε στη κορσο να σολατσαρω :)και καπακι το 6ωρο στη Αθηνα αφου ειδα τη εκθεση φωτογραφιας, αλλαζα απο καναπε σε καναπε ολων των μπαρ , επαιζα και μπιριμπα ως να φεξει και να φυγω!!!!!!!!!!:(

varioAthens

Member
.. οκ..και εγω παω νωρις αλλα εχω φαει και κατι δενδροφυτευματα με απειρες ωρες stop over αξεχαστα!!! το τελευταιο 10 ωρο στη Ρωμη με εφερε στη κορσο να σολατσαρω :)και καπακι το 6ωρο στη Αθηνα αφου ειδα τη εκθεση φωτογραφιας, αλλαζα απο καναπε σε καναπε ολων των μπαρ , επαιζα και μπιριμπα ως να φεξει και να φυγω!!!!!!!!!!:(

Tην επόμενη φορά να μας ενημερώσεις να έρθουμε να σου κάνουμε παρέα! Και η ώρα σου θα περάσει και travelstoΡική συνάντηση θα γίνει!!! :haha:

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Δυο μονο συνηθειες εχω.

1. Να παω στη τουαλετα λιγο πριν τη πτηση (κυριως σε πολυωρες) γιατι ειναι λιγο στριμωγμενα στο αεροπλανο και μπορει να περιμενεις στη σειρα
2. Να ταξιδευω “light”. Δε μπορω να κουβαλαω τσαντες και τσαντακια στη καμπινα. Φροντιζω να εχω μονο τα απαραιτητα (διαβατηριο, boarding pass, εισητηριο κλπ.) σε καποια τσεπη (παντα ταξιδευω με πουκαμισο ή μπλουζα με τσεπακι και παντελονι με τσεπες στο πλαι). Το μπουφαν το εχω στη βαλιτσα γιατι παντα εχει ζεστη στα αεροδρομια, και οταν φτασω ανοιγω τη βαλιτσα και περνω το μπουφαν που το εχω πανω-πανω.
Αχ πόσο σε καταλαβαίνω...Στα αεροδρόμια και στο αεροπλάνο δε θέλω να κουβαλάω τίποτα μαζί μου, παρά μόνο την τσάντα χειρός με τα απολύτως απαραίτητα. Και για το ταξίδι μία βαλιτσούλα έχω. Δεν αντέχω να κουβαλάω πολλά ρούχα, τα οποία τα γυρνώ πίσω χωρίς να τα φορέσω!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie