Αχ...Ιωάννα, συμπάσχω !Πάντω ρε κορίτσια για να πω και εγώ τον πόνο μου, μια χαρά ευπρεπής κυρία είμαι τα μηχανάκια δεν κτυπούν αλλά εμένα πάντα με ψάχνουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Γιατί δεν ξέρω. Από συνήθειες αεροδρομίου πάντως, στις πολύωρες αναμονές πέφτει πολύ διάβασμα.
Αν είναι αυτό το θέμα, σ΄εμένα με το μαύρο γυαλί, τι βλέμμα βλέπουν ?Ειναι εκεινο το αναρχικο που εχεις στο βλεμμα που τους βουρλιζει...
Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί, μπορεί να είμαστε 10 άτομα, όλα περνάνε κανονικά εγώ στην άκρη με τα χέρια ανοικτά και μια ευγενική κυρία να με πασπατεύει διακριτικά, έχει και αυτό το γούστο του δεν λέω, μπορεί να είναι το αναρχικό που λέει η Έρση. Τις βόλτες τις έχω κόψει γιατί όταν πάω στα dutyfree τα θέλω όλα αλλά ποτέ δεν αγοράζω τίποτα και μετά στενάζω τον Hondo.Αχ...Ιωάννα, συμπάσχω !
Δεν έχει τέλος αυτή η ιστορία, με το ψάξιμο...:roll:
Αν είναι αυτό το θέμα, σ΄εμένα με το μαύρο γυαλί, τι βλέμμα βλέπουν ?
Όχι, πες, γιατί μας συμβαίνει αυτό ?
Όσο για συνήθειες, καφεδάκι, κουβεντούλα, βολτίτσα...απλά πράγματα
Εμ και εσυ εμφανιζεσαι με μαυρο γυαλι, μυστηριωδης παρουσια, και αναρωτιεσαι γιατι σε κανουν φυλλο και φτερο;Αν είναι αυτό το θέμα, σ΄εμένα με το μαύρο γυαλί, τι βλέμμα βλέπουν ?
υιοθέτησα και εγώ το στύλ της φίλης μας pandora.Εμ και εσυ εμφανιζεσαι με μαυρο γυαλι, μυστηριωδης παρουσια, και αναρωτιεσαι γιατι σε κανουν φυλλο και φτερο;
Δηλαδή δεν σου έφτανε η πολύχρωμη τέντα, η Φανούλα με βλέμα γατοφονιά, μου θέλεις και μαύρα γυαλιά για να φαίνεσαι μυστηριώδης; δηλαδή με τα υπόλοιπα φαίνεσαι φυσιολογική;υιοθέτησα και εγώ το στύλ της φίλης μας pandora.
κυκλοφορώ πάντα με μαύρα γυαλιά,και γίνομαι μυστηριώδης
Με τα υπολοιπα δειχνει new age! Με τα γυαλια θα δειχνει σοφιστικε:Δηλαδή δεν σου έφτανε η πολύχρωμη τέντα, η Φανούλα με βλέμα γατοφονιά, μου θέλεις και μαύρα γυαλιά για να φαίνεσαι μυστηριώδης; δηλαδή με τα υπόλοιπα φαίνεσαι φυσιολογική;
χε χέ με πετύχατε κορίτσια !!!Με τα υπολοιπα δειχνει new age! Με τα γυαλια θα δειχνει σοφιστικε:
ioanna άσε ...μιλάμε για μεγάλο νούμερο!!!Δηλαδή δεν σου έφτανε η πολύχρωμη τέντα, η Φανούλα με βλέμα γατοφονιά, μου θέλεις και μαύρα γυαλιά για να φαίνεσαι μυστηριώδης; δηλαδή με τα υπόλοιπα φαίνεσαι φυσιολογική;