• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Συνηθειες στα Αεροδρομια!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Να πω και εγω με τη σειρα μου τη γνωμη μου, μιας και στην εισαγωγη δεν ηθελα να πω τιποτα προσωπικο.
Γενικα προσπαθω να ειμαι δυο ωρες πριν γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται. Ειδικα οταν ταξιδευα με Ολυμπιακη υπηρχαν απειρες ουρες στο Ελ Βενιζελος, ξερετε για ολη την Ευρωπη και οταν πλησιαζει η ωρα μιας πτησης να φωναζουν σε ελληνικα και αγγλικα -χωρις μικροφωνο- Αλλος για Παρισι; (ελεος)
Νομιζω οτι η αναμονη για την πτηση δε με πειραζει τοσο, οσο οι ενδιαμεσοι σταθμοι, γι' αυτο τους εχω μειωσει οσο γινεται.
Τωρα το θεματακι μου προεκυψε γιατι εχουμε πτηση ανημερα τα Χριστουγεννα απο Μαδριτη αλλα λογω ελλειψης καλης συγκοινωνιας εκεινη τη μερα φτανουμε στο αεροδρομιο μολις μιση ωρα πριν την πτηση. Φυσικα θα κανουμε check in online χωρις βαλιτσες αλλα λιγο αγχος εχω, γιατι δε μ' αρεσει να πηγαινω τελευταια στιγμη!
Λετε να ειμαι σαν κι αυτους που ακουω να φωναζουν τα ονοματα τους απο τα μεγαφωνα τελευταια στιγμη πριν φυγει η πτηση; :shock:

Traveller

Member
Τωρα το θεματακι μου προεκυψε γιατι εχουμε πτηση ανημερα τα Χριστουγεννα απο Μαδριτη αλλα λογω ελλειψης καλης συγκοινωνιας εκεινη τη μερα φτανουμε στο αεροδρομιο μολις μιση ωρα πριν την πτηση. Φυσικα θα κανουμε check in online χωρις βαλιτσες αλλα λιγο αγχος εχω, γιατι δε μ' αρεσει να πηγαινω τελευταια στιγμη!
Mάλλον κάνεις πλάκα...

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Μισή ώρα το βρίσκω πολύ λίγο, κυρίως λόγω του οτι τα αεροδρόμια είναι μεγάλα και μπορεί να χρειαστεί αρκετή ώρα για να φτάσετε στην πύλη.Και σκέψου οτι μισή ώρα πριν την πτήση πρέπει να βρίσκεσαι στην πύλη και αρχίζει η επιβίβαση! Άντε πάλι ...θα γίνετε διασημότητα, μόνο εσάς θα φωνάζουν τα μεγάφωνα...Μπορείς να ελπίζεις και σε μία καθυστέρηση, μόνο έτσι το βλέπεις με αισιοδοξία.

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Μισή ώρα το βρίσκω πολύ λίγο, κυρίως λόγω του οτι τα αεροδρόμια είναι μεγάλα και μπορεί να χρειαστεί αρκετή ώρα για να φτάσετε στην πύλη.Και σκέψου οτι μισή ώρα πριν την πτήση πρέπει να βρίσκεσαι στην πύλη και αρχίζει η επιβίβαση! Άντε πάλι ...θα γίνετε διασημότητα, μόνο εσάς θα φωνάζουν τα μεγάφωνα...Μπορείς να ελπίζεις και σε μία καθυστέρηση, μόνο έτσι το βλέπεις με αισιοδοξία.
Η' θα γινουμε διασημοι ή θα χασουμε το αεροπλανο!!! :shock:
Οχι, σοβαρα τωρα, τρενα, λεωφορεια και αλλα μεσα δεν υπαρχουν απο Θαραγοθα λογω της ημερας! Κι εμεις οταν κλεισαμε τα εισιτηρια ενα μηνα πριν δε το ξεραμε αυτο! Η Aegean λεει με checkin online να εισαι εκει 35 λεπτα πριν τη πτηση. Ε, ή αυτο ή θα αλλαξουμε την πτηση...

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
πάντα νωρίς. τουλάχιστον 2 ώρες πριν την πτήση. δεν είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής και δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις, ιδίως οι δυσάρεστες. για μένα η βόλτα στο αεροδρόμιο πριν την πτήση για μικροαγορές, το καφεδάκι κ.λ.π. αποτελεί μέρος του ταξιδιού. κυριολεκτικά το ευχαριστιέμαι. Η αλήθεια είναι ότι στο αεροδρόμιο βρίσκω την υγειά μου. ίσως πρέπει να το κοιτάξω αλλά όταν φθάνω σε αεροδρόμιο έχω μία χαρά, έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό, δεν ξέρω, θα μπορούσα να γυρνώ για πολύ καιρό ταξιδεύοντας από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Όταν πάλι πετώ μέσω βουδαπέστης ή ζυρίχης πάντα μα πάντα στον γυρισμό φροντίζω να έχω χρόνο να κατέβω στην πόλη για μία γύρα, ένα γεύμα, έστω έναν καφέ στις λίμνες. Το αεροδρόμιο για μένα θυμίζει ταξίδι και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Εμ... έπεσες και σε εταιρεία που φεύγει στην ώρα της, μη σου πω και νωρίτερα. Άλλαξε την πτήση καλύτερα για να μη τρέχετε σαν παρτσακλά χριστουγεννιάτικα και έχεις και το άγχος όλες τις προηγούμενες μέρες. Αυτό που το πας;

getxowoman

Member
Η' θα γινουμε διασημοι ή θα χασουμε το αεροπλανο!!! :shock:
Οχι, σοβαρα τωρα, τρενα, λεωφορεια και αλλα μεσα δεν υπαρχουν απο Θαραγοθα λογω της ημερας! Κι εμεις οταν κλεισαμε τα εισιτηρια ενα μηνα πριν δε το ξεραμε αυτο! Η Aegean λεει με checkin online να εισαι εκει 35 λεπτα πριν τη πτηση. Ε, ή αυτο ή θα αλλαξουμε την πτηση...
Οταν λες μιση ωρα, εννοεις οτι εχεις μιση ωρα απο το σταθμο του τρενου, μετρου, λεωφορειου στο αεροδρομιο που θα κατεβεις; Διοτι το terminal 4 δεν ειναι κανενα μικρο αεροδρομιο και το ξερεις!

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Οταν λες μιση ωρα, εννοεις οτι εχεις μιση ωρα απο το σταθμο του τρενου, μετρου, λεωφορειου στο αεροδρομιο που θα κατεβεις; Διοτι το terminal 4 δεν ειναι κανενα μικρο αεροδρομιο και το ξερεις!
Η μονη επιλογη που εχουμε για εκεινη την ημερα φτανει Atocha 11:30, η πτηση μας φευγει 12:50! (νομιζω φευγει απο Τ1 αλλα επειδη η πτηση αυτη δεν εχει ακομα ξεκινησει, δε γνωριζω πιο πολλες λεπτομερειες) Αν παρουμε ταξι και μεχρι να περασουμε τον ελεγχο τι ωρα θα παει; (εδω σας θελω!)

getxowoman

Member
Η μονη επιλογη που εχουμε για εκεινη την ημερα φτανει Atocha 11:30, η πτηση μας φευγει 12:50! (νομιζω φευγει απο Τ1 αλλα επειδη η πτηση αυτη δεν εχει ακομα ξεκινησει, δε γνωριζω πιο πολλες λεπτομερειες) Αν παρουμε ταξι και μεχρι να περασουμε τον ελεγχο τι ωρα θα παει; (εδω σας θελω!)

Κοιτα ξερεις οτι τα χριστουγεννα οι Ισπανοι δε ξεμυτουν απο το σπιτι τους, αρα δε θα εχει κινηση στπ δρομο! Αρα παιρνεις ταξι, οσο για το ελεγχο να εχεις βγαλει απο πριν ζωνες, παλτα (απο το ταξι εννοω), μη σου πω να βγαλεις και τις μποτες! Δε ξερω αλλα ξαφνικα σοβαρεψε ο ελεγχος στο Μπιλμπαο! Εδω δε κοιταγανε την καρτα επιβιβασης, τωρα σου βγαζουν μποτες, ανοιγουν τσαντες! Τεσπα, χτες εφαγα ενα 10 λεπτο στο ελεγχο στο Βενιζελο, διοτι επρεπε να βγαλω ζωνες, ζακετες, παλτα, να ανοιξω λαπτοπ, να δειξω φωτογραφικη μηχανη και να ανοιξω το καπακι απι το φακο! Αρα θες να πας Αθηνα; Πηγαινε την προηγουμενη!

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Κοιτα ξερεις οτι τα χριστουγεννα οι Ισπανοι δε ξεμυτουν απο το σπιτι τους, αρα δε θα εχει κινηση στπ δρομο! Αρα παιρνεις ταξι, οσο για το ελεγχο να εχεις βγαλει απο πριν ζωνες, παλτα (απο το ταξι εννοω), μη σου πω να βγαλεις και τις μποτες! Δε ξερω αλλα ξαφνικα σοβαρεψε ο ελεγχος στο Μπιλμπαο! Εδω δε κοιταγανε την καρτα επιβιβασης, τωρα σου βγαζουν μποτες, ανοιγουν τσαντες! Τεσπα, χτες εφαγα ενα 10 λεπτο στο ελεγχο στο Βενιζελο, διοτι επρεπε να βγαλω ζωνες, ζακετες, παλτα, να ανοιξω λαπτοπ, να δειξω φωτογραφικη μηχανη και να ανοιξω το καπακι απι το φακο! Αρα θες να πας Αθηνα; Πηγαινε την προηγουμενη!
ετσι ε; :shock: τη πατησαμε! και η πλακα ειναι οτι δεν ειμαστε της τελευταιας στιγμης κι απο οτι φαινεται πρεπει να αλλαξουμε τα σχεδια μας! (σ' ευχαριστω getxowoman!)
(μα να μην εχει ουτε τρενα ουτε λεωφορεια!!!):roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401