• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συναντηση Τραβελστοριστων στα Χανια

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
LULLU για ποιο λογο η μπουμπουνιερα????

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ερση μου ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις γνωμη....ειπαμε σας θελουμε ολους ...οτι διαβασες ειναι για αρχη...επιδορπεια και κυριως πιατα παιζονται...
Επισης θα κραταμε και τις διαιτες μας να τις εφαρμοσουμε κατα λεξη κατα γραμμα....ειδικα τη Κυριακη :bleh::bleh:
Θα κλεισουμε και τα κινητα να μη μας κυνηγανε οι διαιτολογοι.....παντως ζυγισμα πριν και μετα το γευμα...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ....:haha::haha:
Ευχαριστω καλο μου Rethimno δυστυχως ομως δεν ειμαι οσο ελευθερη θα ηθελα ωστε να μπορεσω να τα βροντηξω ολα...

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Συγνωμη, εχασα μηπως κατι; Παντρευεται η LULU;
....,
:D:Dεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...εμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ..ναι.......ειμαι και εγω του γκρουπ σας απο τη παρασκευη....................:p:p

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
την πρωηγουμενη παρασκευη η' την επομενη???
αντε βρε!και στα δικα μας!!!
θα ερθεις στην συναντηση ε?
να σου ευχηθουμε και απο κοντα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
....,
:D:Dεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...εμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ..ναι.......ειμαι και εγω του γκρουπ σας απο τη παρασκευη....................:p:p
Ωωωωω! Το τολμησες! Μπραβο! Αντε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι και με πολλα πολλα ταξιδια!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
την πρωηγουμενη παρασκευη η' την επομενη???
αντε βρε!και στα δικα μας!!!
θα ερθεις στην συναντηση ε?
να σου ευχηθουμε και απο κοντα!
..την προηγουμενη..... .θα ελθω στη συναντηση ..:p:p..εεεεεεεε και στα δικα σας!!!!!!!!!:clap:

σαιτας

Member
Eva kas Ο.Κ μπορεις να φερεις τα ξεροτηγανα που φτιαχνει η γιαγια σου....σιγα που το ξεχασα....:bleh:

Μιλησα με το κεντρο και μου ειπε να βγαλουμε πρωτα ρακι με ξεροτηγανα για το καλοσωρησες και επονται τα υπολοιπα

Κρεατοτουρτα. μπουρεκι, ασκολιμπρους, ντακο,σφακιανες πιτες, σαρικοπιτες με πετιμεζι(αυτο παιζεται ακομα ) μπουρεκι Κρητικη σαλατα με καπαρι και ξινομυζηθρα, χοχλιους μπουμπουριστους....καλα δεν ειναι για αρχη ?????:clap:
ρεθυμνακι γιατι μας κολαζεις ?????

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ρεθυμνακι γιατι μας κολαζεις ?????
Δολωμα ειναι Σαιτα παιδι μου.......μηπως και σας δελεασω...αλλα τιποτα ουτε μια εκπληξη :(:(:(???
και ειναι και Κυριακη....ποσο δυσκολο αν ηταν Παρασκευη και εργασιμη οπως η συναντηση των Αθηναιων....ετσι ζηλευα και εγω που τα διαβαζα....οχι τα πιατα βεβαια...
για τη ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και να σας γνωρισω;)

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Cristian....έκλεισες το εισητήριο η ακόμα???
Αντε αντε...σε περιμένουμε:clap:
Oliv σιγα να μη συγκινηθει ο Cristian....την εχει αραξει στη ομορφη Θεσσαλονικη και δεν μας δινει σημασια....και εγω τον καλεσα αλλα...αγρον ηγορασον....:haha::haha:
Σου λεει μενου ειναι αυτο που διαλεξανε ????

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
....,
:shock:...Βρε τι γίνεται εδώ μέσα...

LULLU, όλη την ευτυχία του κόσμου να έχετε και όλο τον κόσμο να γυρίσετε!:D

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Eva kas Ο.Κ μπορεις να φερεις τα ξεροτηγανα που φτιαχνει η γιαγια σου....σιγα που το ξεχασα....:bleh:

Μιλησα με το κεντρο και μου ειπε να βγαλουμε πρωτα ρακι με ξεροτηγανα για το καλοσωρησες και επονται τα υπολοιπα

Κρεατοτουρτα. μπουρεκι, ασκολιμπρους, ντακο,σφακιανες πιτες, σαρικοπιτες με πετιμεζι(αυτο παιζεται ακομα ) μπουρεκι Κρητικη σαλατα με καπαρι και ξινομυζηθρα, χοχλιους μπουμπουριστους....καλα δεν ειναι για αρχη ?????:clap:
ότι έχει σχέση με μέλια και πετιμέζια να βγούν στο τέλος. ποιο θα είναι το κυρίως πιάτο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom