eva kas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- οσο πιο μακρια γινεται!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτικη + Αρκτικη
LULLU για ποιο λογο η μπουμπουνιερα????
Ευχαριστω καλο μου Rethimno δυστυχως ομως δεν ειμαι οσο ελευθερη θα ηθελα ωστε να μπορεσω να τα βροντηξω ολα...Ερση μου ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις γνωμη....ειπαμε σας θελουμε ολους ...οτι διαβασες ειναι για αρχη...επιδορπεια και κυριως πιατα παιζονται...
Επισης θα κραταμε και τις διαιτες μας να τις εφαρμοσουμε κατα λεξη κατα γραμμα....ειδικα τη Κυριακη
Θα κλεισουμε και τα κινητα να μη μας κυνηγανε οι διαιτολογοι.....παντως ζυγισμα πριν και μετα το γευμα...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ....
....,Συγνωμη, εχασα μηπως κατι; Παντρευεται η LULU;
Ωωωωω! Το τολμησες! Μπραβο! Αντε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι και με πολλα πολλα ταξιδια!....,
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...εμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ..ναι.......ειμαι και εγω του γκρουπ σας απο τη παρασκευη....................
..την προηγουμενη..... .θα ελθω στη συναντηση ....εεεεεεεε και στα δικα σας!!!!!!!!!την πρωηγουμενη παρασκευη η' την επομενη???
αντε βρε!και στα δικα μας!!!
θα ερθεις στην συναντηση ε?
να σου ευχηθουμε και απο κοντα!
ρεθυμνακι γιατι μας κολαζεις ?????Eva kas Ο.Κ μπορεις να φερεις τα ξεροτηγανα που φτιαχνει η γιαγια σου....σιγα που το ξεχασα....
Μιλησα με το κεντρο και μου ειπε να βγαλουμε πρωτα ρακι με ξεροτηγανα για το καλοσωρησες και επονται τα υπολοιπα
Κρεατοτουρτα. μπουρεκι, ασκολιμπρους, ντακο,σφακιανες πιτες, σαρικοπιτες με πετιμεζι(αυτο παιζεται ακομα ) μπουρεκι Κρητικη σαλατα με καπαρι και ξινομυζηθρα, χοχλιους μπουμπουριστους....καλα δεν ειναι για αρχη ?????
Δολωμα ειναι Σαιτα παιδι μου.......μηπως και σας δελεασω...αλλα τιποτα ουτε μια εκπληξη ???ρεθυμνακι γιατι μας κολαζεις ?????
με το καλο κι εσυ!!!!..την προηγουμενη..... .θα ελθω στη συναντηση ....εεεεεεεε και στα δικα σας!!!!!!!!!
Oliv σιγα να μη συγκινηθει ο Cristian....την εχει αραξει στη ομορφη Θεσσαλονικη και δεν μας δινει σημασια....και εγω τον καλεσα αλλα...αγρον ηγορασον....Cristian....έκλεισες το εισητήριο η ακόμα???
Αντε αντε...σε περιμένουμε
...Βρε τι γίνεται εδώ μέσα.......,
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...εμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ..ναι.......ειμαι και εγω του γκρουπ σας απο τη παρασκευη....................
ότι έχει σχέση με μέλια και πετιμέζια να βγούν στο τέλος. ποιο θα είναι το κυρίως πιάτο;Eva kas Ο.Κ μπορεις να φερεις τα ξεροτηγανα που φτιαχνει η γιαγια σου....σιγα που το ξεχασα....
Μιλησα με το κεντρο και μου ειπε να βγαλουμε πρωτα ρακι με ξεροτηγανα για το καλοσωρησες και επονται τα υπολοιπα
Κρεατοτουρτα. μπουρεκι, ασκολιμπρους, ντακο,σφακιανες πιτες, σαρικοπιτες με πετιμεζι(αυτο παιζεται ακομα ) μπουρεκι Κρητικη σαλατα με καπαρι και ξινομυζηθρα, χοχλιους μπουμπουριστους....καλα δεν ειναι για αρχη ?????