rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Προς το παρον 17 + 2 που παιζεται να ερθουν στο τελος....δεν τους εβαλα γιατι δεν ειναι σιγουρο....οκ μα ποσοι θα ειμαστε? μην αφησω απέξω κανενα
Προς το παρον 17 + 2 που παιζεται να ερθουν στο τελος....δεν τους εβαλα γιατι δεν ειναι σιγουρο....οκ μα ποσοι θα ειμαστε? μην αφησω απέξω κανενα
...Προς το παρον 17 + 2 που παιζεται να ερθουν στο τελος....δεν τους εβαλα γιατι δεν ειναι σιγουρο....
Η beba δεν ειχε δωσει συμμετοχη...αν δεν ερθουν oliv και renata που δεν μου εχουν ακυρωσει θα παρουν τις θεσεις τους οι αλλοι δυο που θα ερθουν στο τελος...
ανοιχτη καλεση δηλαδη !! βγαλε εξω Ολιβ και ρενατα και beba που ηταν παρουσες!!!!!!!!!!
ειδα τη μπεμπα στο γραφειο και μου ειπε οτι το σκεφτεται επειδη δεν εχει και μεγαλη ανεση με το σαιτ ... η ρενατα και η ολιβ θα ελθουν...,,τωρα το μαγαζι δεν νομιζω να εχει προβλημα καθισματων..ειναι ευρυχωρο.....βεβαια ειναι κυριακη βραδυ και θαχει κοσμο....Η beba δεν ειχε δωσει συμμετοχη...αν δεν ερθουν oliv και renata που δεν μου εχουν ακυρωσει θα παρουν τις θεσεις τους οι αλλοι δυο που θα ερθουν στο τελος
LULLU πες τη beba οτι τη θελουμε μαζι μας θα καθισει διπλα μου ....και να δεις για ποτε θα ειναι ανετη ...και θα ξεχασει τις ντροπες...ειδα τη μπεμπα στο γραφειο και μου ειπε οτι το σκεφτεται επειδη δεν εχει και μεγαλη ανεση με το σαιτ ... η ρενατα και η ολιβ θα ελθουν...,,τωρα το μαγαζι δεν νομιζω να εχει προβλημα καθισματων..ειναι ευρυχωρο.....βεβαια ειναι κυριακη βραδυ και θαχει κοσμο....
ναι, περιμένουμε φωτορεπορτάζ από τα Χανιά ! καλά να περάσετε !αντε παιδιά..φτανει η μέρα που θα μαζευτειτε...
θελουμε φωτογραφίες με tag....να σας γνωρισουμε ...τοσα που εχουμε διαβασει μεσα σε αυτες τις 15 σελίδες...
και να φωτογραφησετε και τα φαγητά...να δουμε τι φάγατε...
να περασετε καλα..και σας ζηλευω για αυτη την συναντηση στα ομορφα χανιά.
Eυχαριστουμε πολυ...δεν πεταγεσαι ????προλαβαινεις δεν προλαβαινεις....παντως πτηση για Ηρακλειο υπαρχει!!!!!!!!ναι, περιμένουμε φωτορεπορτάζ από τα Χανιά ! καλά να περάσετε !
αρμενιζει στη ΑΘΗΝΑ θα κατεβει Σαββατο για τη συναυλια των scorpionsLULLU πες τη beba οτι τη θελουμε μαζι μας θα καθισει διπλα μου ....και να δεις για ποτε θα ειναι ανετη ...και θα ξεχασει τις ντροπες...
Φωτο θα ανεβασουμε απο το λιμανι, το κεντρο και τα πιατα....δεν θα ανησυχει για τιποτα...δυο μετρα Χανιωτισσα να σκεφτεται ετσι......που ειναι η renata να κανει ενα editorial που ειναι και εξεικιωμενη
Καλημερα!!!
εννοειται οτι θα χωρεσουμε ολοι!μην σας απασχολει αυτο!και αμα δεν εχει καρεκλες θα καθησετε στα ποδια μας οι υπολοιποι!!!!χαχαχαχ!
μας ακουει!