• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συναντηση Τραβελστοριστων στα Χανια

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
οκ μα ποσοι θα ειμαστε? μην αφησω απέξω κανενα:(
Προς το παρον 17 + 2 που παιζεται να ερθουν στο τελος....δεν τους εβαλα γιατι δεν ειναι σιγουρο....

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Προς το παρον 17 + 2 που παιζεται να ερθουν στο τελος....δεν τους εβαλα γιατι δεν ειναι σιγουρο....
...
ανοιχτη καλεση δηλαδη !! βγαλε εξω Ολιβ και ρενατα και beba που ηταν παρουσες!!!!!!!!!!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
αντε παιδιά..φτανει η μέρα που θα μαζευτειτε...
θελουμε φωτογραφίες με tag....να σας γνωρισουμε ...τοσα που εχουμε διαβασει μεσα σε αυτες τις 15 σελίδες...
και να φωτογραφησετε και τα φαγητά...να δουμε τι φάγατε...
να περασετε καλα..και σας ζηλευω για αυτη την συναντηση στα ομορφα χανιά.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
...
ανοιχτη καλεση δηλαδη !! βγαλε εξω Ολιβ και ρενατα και beba που ηταν παρουσες!!!!!!!!!!
Η beba δεν ειχε δωσει συμμετοχη...αν δεν ερθουν oliv και renata που δεν μου εχουν ακυρωσει θα παρουν τις θεσεις τους οι αλλοι δυο που θα ερθουν στο τελος

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Η beba δεν ειχε δωσει συμμετοχη...αν δεν ερθουν oliv και renata που δεν μου εχουν ακυρωσει θα παρουν τις θεσεις τους οι αλλοι δυο που θα ερθουν στο τελος
ειδα τη μπεμπα στο γραφειο και μου ειπε οτι το σκεφτεται επειδη δεν εχει και μεγαλη ανεση με το σαιτ ... η ρενατα και η ολιβ θα ελθουν...,,τωρα το μαγαζι δεν νομιζω να εχει προβλημα καθισματων..ειναι ευρυχωρο.....βεβαια ειναι κυριακη βραδυ και θαχει κοσμο....

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ειδα τη μπεμπα στο γραφειο και μου ειπε οτι το σκεφτεται επειδη δεν εχει και μεγαλη ανεση με το σαιτ ... η ρενατα και η ολιβ θα ελθουν...,,τωρα το μαγαζι δεν νομιζω να εχει προβλημα καθισματων..ειναι ευρυχωρο.....βεβαια ειναι κυριακη βραδυ και θαχει κοσμο....
LULLU πες τη beba οτι τη θελουμε μαζι μας θα καθισει διπλα μου ....και να δεις για ποτε θα ειναι ανετη ...και θα ξεχασει τις ντροπες...
Φωτο θα ανεβασουμε απο το λιμανι, το κεντρο και τα πιατα....δεν θα ανησυχει για τιποτα...δυο μετρα Χανιωτισσα να σκεφτεται ετσι......που ειναι η renata να κανει ενα editorial που ειναι και εξεικιωμενη :haha:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Παιδιά εγώ αδυνατώ να κάνω την έκπληξη, αλλά σας εύχομαι να περάσετε καλά και να τσουγκρίσετε και για μας τους απόντες.

RTW

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
αντε παιδιά..φτανει η μέρα που θα μαζευτειτε...
θελουμε φωτογραφίες με tag....να σας γνωρισουμε ...τοσα που εχουμε διαβασει μεσα σε αυτες τις 15 σελίδες...
και να φωτογραφησετε και τα φαγητά...να δουμε τι φάγατε...
να περασετε καλα..και σας ζηλευω για αυτη την συναντηση στα ομορφα χανιά.
ναι, περιμένουμε φωτορεπορτάζ από τα Χανιά :D! καλά να περάσετε !

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ναι, περιμένουμε φωτορεπορτάζ από τα Χανιά :D! καλά να περάσετε !
Eυχαριστουμε πολυ...δεν πεταγεσαι ????προλαβαινεις δεν προλαβαινεις....παντως πτηση για Ηρακλειο υπαρχει!!!!!!!!

dik-7 ευχαριστουμε και εσενα....θα εχεται υλικο...οτι μπορουμε

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Καλημερα!!!
εννοειται οτι θα χωρεσουμε ολοι!μην σας απασχολει αυτο!και αμα δεν εχει καρεκλες θα καθησετε στα ποδια μας οι υπολοιποι!!!!χαχαχαχ!
μας ακουει!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
LULLU πες τη beba οτι τη θελουμε μαζι μας θα καθισει διπλα μου ....και να δεις για ποτε θα ειναι ανετη ...και θα ξεχασει τις ντροπες...
Φωτο θα ανεβασουμε απο το λιμανι, το κεντρο και τα πιατα....δεν θα ανησυχει για τιποτα...δυο μετρα Χανιωτισσα να σκεφτεται ετσι......που ειναι η renata να κανει ενα editorial που ειναι και εξεικιωμενη :haha:
αρμενιζει στη ΑΘΗΝΑ θα κατεβει Σαββατο για τη συναυλια των scorpions
..:)οντως η beba ειναι σχεδον 2 μετρα !!!!!!!!!!!:bleh::bleh:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλημερα!!!
εννοειται οτι θα χωρεσουμε ολοι!μην σας απασχολει αυτο!και αμα δεν εχει καρεκλες θα καθησετε στα ποδια μας οι υπολοιποι!!!!χαχαχαχ!
μας ακουει!

Θα έρθω τελευταίος:lol::lol::lol:

ποιά έιναι η beba?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος