• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συναντηση Τραβελστοριστων στα Χανια

oliv

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.ΥΟΡΚΗ
cristian τι χασομερας στην υπεροχη Θεσσαλονικη....εχει πτηση για Χανια απ ευθειας...το ξερεις φανταζομαι....αν ερθεις ξερεις θα ζηλεψουν πολλοι :):)

Cristian....έκλεισες το εισητήριο η ακόμα???
Αντε αντε...σε περιμένουμε:clap:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Μιλω σας απο μακρια
και δε σας εγατεω
μα απο κοντα ανε σμιξουμε
αυτο θα ειναι ωραιο!

:clap:
έλα Καστρινοπούλα μας
εις των Χανιών τα μέρη
κι΄εμεις θα σε ταίσουμε
καρύδια με το μέλι

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
cakenet κριμα που δεν θα εισαι μαζι μας...ειλικρινα θα χαιρομουνα πολυ να σε ειχαμε στη παρεα και ολα τα παιδια του φορουμ χωρις καμμια εξαιρεση.....

Σουπερ θα ειναι .....ολοι προσπαθουμε γι αυτο
Κι εγώ θα το ήθελα πολύ....το ξέρετε αυτό, αλλά ας όψονται οι αποστάσεις και οι χρόνοι! :cool:

είσαι προδότης !!!
θα σε δώσω.....:rolleyes:
Είμαι αθώος... :roll:

Τι θα με δώσεις; :cool:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Eva kas Ο.Κ μπορεις να φερεις τα ξεροτηγανα που φτιαχνει η γιαγια σου....σιγα που το ξεχασα....:bleh:

Μιλησα με το κεντρο και μου ειπε να βγαλουμε πρωτα ρακι με ξεροτηγανα για το καλοσωρησες και επονται τα υπολοιπα

Κρεατοτουρτα. μπουρεκι, ασκολιμπρους, ντακο,σφακιανες πιτες, σαρικοπιτες με πετιμεζι(αυτο παιζεται ακομα ) μπουρεκι Κρητικη σαλατα με καπαρι και ξινομυζηθρα, χοχλιους μπουμπουριστους....καλα δεν ειναι για αρχη ?????:clap:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
χαχαχαχαχ!
ναι ναι θα παω να της κανω την ανακοινωση οτι πρεπει να φτιαξει ξεροτηγανα..........χαχαχαχ
μια χαρα ειναι το μενου στην αρχη,αλλα νομιζω οτι θα χρειαστει και μια μεταφραση για τα παιδια εκτος χανιων!
παιδια μην ανησυχειτε ολα ειναι ωραια απλα ισως να ειναι διαφορετικες γευσεις!
ευη οι σφακιανες πιτες καλο ειναι να βγουν στο τελος με μελι-ετσι κι αλλιως για μας θεωρουνται γλυκισμα!
τι αλλο????
λετε αποριες!!!!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
χαχαχαχαχ!
ναι ναι θα παω να της κανω την ανακοινωση οτι πρεπει να φτιαξει ξεροτηγανα..........χαχαχαχ
μια χαρα ειναι το μενου στην αρχη,αλλα νομιζω οτι θα χρειαστει και μια μεταφραση για τα παιδια εκτος χανιων!
παιδια μην ανησυχειτε ολα ειναι ωραια απλα ισως να ειναι διαφορετικες γευσεις!
ευη οι σφακιανες πιτες καλο ειναι να βγουν στο τελος με μελι-ετσι κι αλλιως για μας θεωρουνται γλυκισμα!
τι αλλο????
λετε αποριες!!!!!!
Οτι αποριες υπαρχουν βεβαιως και θα μεταφραστουν.....εξαλου αυτα ειναι για το παρασυνθημα....

LULU η ωρα η καλη :clap::clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Eva kas Ο.Κ μπορεις να φερεις τα ξεροτηγανα που φτιαχνει η γιαγια σου....σιγα που το ξεχασα....:bleh:

Μιλησα με το κεντρο και μου ειπε να βγαλουμε πρωτα ρακι με ξεροτηγανα για το καλοσωρησες και επονται τα υπολοιπα

Κρεατοτουρτα. μπουρεκι, ασκολιμπρους, ντακο,σφακιανες πιτες, σαρικοπιτες με πετιμεζι(αυτο παιζεται ακομα ) μπουρεκι Κρητικη σαλατα με καπαρι και ξινομυζηθρα, χοχλιους μπουμπουριστους....καλα δεν ειναι για αρχη ?????:clap:
Εγω τωρα εχω σκασει απο τη ζηλεια μου και την ανικανοποιητη λαιμαργια μου! :D

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Εγω τωρα εχω σκασει απο τη ζηλεια μου και την ανικανοποιητη λαιμαργια μου! :D
Ερση μου ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις γνωμη....ειπαμε σας θελουμε ολους ...οτι διαβασες ειναι για αρχη...επιδορπεια και κυριως πιατα παιζονται...
Επισης θα κραταμε και τις διαιτες μας να τις εφαρμοσουμε κατα λεξη κατα γραμμα....ειδικα τη Κυριακη :bleh::bleh:
Θα κλεισουμε και τα κινητα να μη μας κυνηγανε οι διαιτολογοι.....παντως ζυγισμα πριν και μετα το γευμα...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ....:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom