Συνάντηση 11/6/2017 Βόρεια Ελλάδα.

Δήλωση συμμετοχής στη συνάντηση με τον panpan

• Total voters
    19

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Έχουμε μήπως κάποια αλλαγή στα άτομα που δήλωσαν "ίσως"; Καλό θα ήταν να έχουμε μια εικόνα για τα άτομα για να κανονίσουμε με το μαγαζί για την κράτηση.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
δυστυχώς κατά 90% δεν θα τα καταφέρω να έρθω. Προέκυψε γενική συνέλευση του σωματείου μου την ίδια ώρα.. Αφήνω όμως ένα μικρό ποσοστό σε περίπτωση που τελειώσει νωρίς.. Panpan μου sorry αλλά είναι πέρα από τις δυνάμεις μου

despoina.s

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Καλώς σας βρήκα.Περιμένω την Κυριακή να τα πούμε από κοντά.
Καλωσήρθες!
Δυστυχώς panpan δε θα καταφέρω να έρθω, αν κ ήθελα πολύ να σε ξαναδώ ( ε εντάξει κ τους υπόλοιπους). Εύχομαι να περάσετε τέλεια (ξέρω..δύσκολο) και ίσως την επόμενη φορά...

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Δυστυχώς η πίεση των (στενών) οικογενειακών υποχρεώσεων (βάφτιση στις 12 εκτός πόλης +τραπέζωμα μετά) υπερισχύει των επιθυμιών. Να περάσετε όμορφα και στο επανειδείν !!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Παναγιώτη καλώς όρισες. βρίσκομαι στην Χαλκιδική στο εξοχικό για συντήρηση και καθαρισμό εν όψει του καλοκαιριού. πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι να σας προλάβω νωρίς το απόγευμα.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Κατά τις 11.30 θα μπορέσω.
Τα λέμε από κοντά.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Για όσους έρθουν με αυτοκίνητο, υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ στο υπόγειο του κτιρίου Μ2 του μεγάρου. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε την κάρτα free pass από τους σερβιτόρος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom