Έχουμε μήπως κάποια αλλαγή στα άτομα που δήλωσαν "ίσως"; Καλό θα ήταν να έχουμε μια εικόνα για τα άτομα για να κανονίσουμε με το μαγαζί για την κράτηση.
δυστυχώς κατά 90% δεν θα τα καταφέρω να έρθω. Προέκυψε γενική συνέλευση του σωματείου μου την ίδια ώρα.. Αφήνω όμως ένα μικρό ποσοστό σε περίπτωση που τελειώσει νωρίς.. Panpan μου sorry αλλά είναι πέρα από τις δυνάμεις μου
Καλωσήρθες!
Δυστυχώς panpan δε θα καταφέρω να έρθω, αν κ ήθελα πολύ να σε ξαναδώ ( ε εντάξει κ τους υπόλοιπους). Εύχομαι να περάσετε τέλεια (ξέρω..δύσκολο) και ίσως την επόμενη φορά...
Δυστυχώς η πίεση των (στενών) οικογενειακών υποχρεώσεων (βάφτιση στις 12 εκτός πόλης +τραπέζωμα μετά) υπερισχύει των επιθυμιών. Να περάσετε όμορφα και στο επανειδείν !!
Παναγιώτη καλώς όρισες. βρίσκομαι στην Χαλκιδική στο εξοχικό για συντήρηση και καθαρισμό εν όψει του καλοκαιριού. πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι να σας προλάβω νωρίς το απόγευμα.
Για όσους έρθουν με αυτοκίνητο, υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ στο υπόγειο του κτιρίου Μ2 του μεγάρου. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε την κάρτα free pass από τους σερβιτόρος.