babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Αυτό είναι μετακόμιση.!!!
Αυτό είναι μετακόμιση.!!!
Ώρε χαμός γίνετε !!!!
Μπορεί η φωτογραφία που δημοσίευσα να είναι υπερβολική αλλά - επειδή ξέρω πού θα ταξιδέψεις - να είσαι προετοιμασμένη για πολύ δύσκολες καταστάσεις σιις μετακινήσεις με τοπικά λεωφορεία (σε μη τουριστικές διαδρομές). Σου μιλώ εκ πείρας...Καλά ....δεν παίζεσαι babaduma!!!!!!
Η πανέμορφη, γλυκύτατη, σεμνή και ταπεινή βαλίτσα με την οποία θα μετακομίσω ...ε....ταξιδέψω ήθελα να πω, έχει πάθει αισθητικό σοκ!!!!
Αυτά είναι καλά νέα.Πάνε το κορίτσι μας να φάει φρέσκα ψαράκια κι εμείςΗ έγκυος Αλυόνα
I know, και ξέρω ότι όσο και να προετοιμάζομαι ψυχολογικά το σοκ δεν θα το γλιτώσωΜπορεί η φωτογραφία που δημοσίευσα να είναι υπερβολική αλλά - επειδή ξέρω πού θα ταξιδέψεις - να είσαι προετοιμασμένη για πολύ δύσκολες καταστάσεις σιις μετακινήσεις με τοπικά λεωφορεία (σε μη τουριστικές διαδρομές). Σου μιλώ εκ πείρας...
Γιουπιιιιιι......θα έχουμε και άλλο τραβελστοράκη στην παρέα μας!!!!!Η έγκυος Αλυόνα
Άντε με το καλό!!!!Δυστυχώς δε θα είμαστε ηπειρωτική Ελλάδα εκείνες τις μέρες Παναγιώτη. Η έγκυος Αλυόνα μύρισε "Γαύδο" και "Αντικύθηρα", και καταλαβαίνεις ότι με συνοπτικές διαδικασίες κλείσαμε εισιτήρια και υποχρέωσα τον καλό μας φίλο Ανδρέα να έχει άδεια από τη δουλειά και το φουσκωτό έτοιμο.
Αν αλλάξει κάτι, θα σας ενημερώσω άμεσα!
Η ... "περιποιημένη" εκδοχή:I know, και ξέρω ότι όσο και να προετοιμάζομαι ψυχολογικά το σοκ δεν θα το γλιτώσω
Το εκπαιδεύει από την κοιλιά της μάνας του.Γιουπιιιιιι......θα έχουμε και άλλο τραβελστοράκη στην παρέα μας!!!!!
Αυτό μάλιστα.... μου αρέσει.... μία περιποιημένη θέση παρακαλώ...Ε,αυτό είναι άδειο σε σχέση με το προηγούμενο.
Αυτό θα πει τραβελστοράκι από κοιλιάΤο εκπαιδεύει από την κοιλιά της μάνας του.