• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνάντηση στη Ναύπακτο 9-6-2010

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πω Πω ! Σημάδι! Μια με πήρε στο μάτι βρε παιδί. Μου το 'βγαλε....:haha:

Dafni

Member
εγω δεν απάντησα γιατί τα παμε....τα παμε και τα συμφωνήσαμε....

Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Ασία παντού
Και εγώ επίσης.................. τα συμφωνήσαμε:p

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
εγω δεν απάντησα γιατί τα παμε....τα παμε και τα συμφωνήσαμε....
Dafni δεν βρίσκεις καλύτερα ένα όχημα και για εμένα? Οποιος περάσει από Κόρινθο -επαναλαμβάνω- να με φορτώσει. Και αν δεν είναι καρπούζια δεν πειράζει. Ας είναι και πατάτες... (μιλάω σοβαρώς)

Dafni

Member
αγαπητη dimkyr για σενα την έβαλα την ατάκα από το " γάμος αλα ελληνικά"τη θυμάσαι?
έτσι ανακοινωσαν οι κυριες στον "αντωνάκη":
"εμεις τα παμε ,τα παμε και τα συμφωνησαμε"
ο γκιουλιβερ δεν έιναι αντωνάκης όμως ε? οποτε η ανωτερω ατάκα δε θα έχει τα αναμενομενα αποτελεσματα(καλα μη του το πεις και πάρει το καπελάκι του και φυγει και το χω κριμα στο λαιμο μου....)

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
αγαπητη dimkyr για σενα την έβαλα την ατάκα από το " γάμος αλα ελληνικά"τη θυμάσαι?
έτσι ανακοινωσαν οι κυριες στον "αντωνάκη":
"εμεις τα παμε ,τα παμε και τα συμφωνησαμε"
ο γκουλιβερ δεν έιναι αντωνάκης όμως ε? οποτε η ανωτερω ατάκα δε θα έχει τα αναμενομενα αποτελεσματα(καλα μη του το πεις και πάρει το καπελάκι του και φυγει και το χω κριμα στο λαιμο μου....)
Dafni μου εννοειται ότι το έπιασα στον αερα, πριν καν το γράψεις. Την προηγούμενη φορά έφθασα μέχρι το Ξυλόκαστρο μπουσουλώντας, (βρηκα μια εκκλησία και ξαπόστασα η γυναίκα). Σίγουρα καθημερινή δεν θα με φέρει. Και την τελευταία φορά που πήρα το τρένο για Πατρα έφθασα στην Τρίπολη (ειχα κάνει λάθος στο τρένο, και δυστυχώς δεν κάνω πλάκα). Κάνε τα κουμάντα σου φιλενάδα να με φορτώσει κάποιος, γιατί το δηλώνω ΑΥΤΗ την φορά εγώ συνάντηση ΔΕΝ χάνω. (Ερχομαι και με κρεμμυδια, No problem:cool:) ...

Dafni

Member
ετσι που σε φανταζομαι ανάμεσα σε ντομάτες ,κρεμμυδια και καρπουζια μου σπαράζεις την καρδια....θα ρχομουν να σε φορτωσω (μαζί με το leon,γιατί με τη χειραφέτηση και γω δεν εχω γνωριστει ακόμα) αλλά δουλευω πριν....
ίσα ισα θα προλαβουμε και μεις...βρε δεν υπαρχει κανενας εκει γυρω να έρθετε παρεα?μέχρι το ριο δηλαδη γιατι μετα δεν υπαρχει προβλημα,σε αναλαμβάνουμε ....τελος πάντων ελπιζω να βρεις κάτι μεχρι τότε...αλλιως κανονισε κι εσυ μια συνάντηση στην κορινθο τώρα το καλοκαιρι και θα γινει πανικος....γιατί και αθηναιοι θα μπορουν να έρθουν και οι πατρινοι....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πω Πω!!! Κατάντησα ζητιάνα:oops: Οπως και να έχει μια συνάντηση -στο σπίτι μου όμως- δν με χαλάει καθόλου. Οντως είμαι στο μεταίχμιο. Ανοιχτή πρόσκληση (στο βάθος κήπος) σε Αθηναίους Πατρινούς και Ινδούς

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Ρώτα τους Ινδούς πότε μπορούν και όρισε ημερομηνία:haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τους ρώτησα ουφ! Μου είπαν οποιοδήποτε Σάββατο του Ιουλίου..ουφ (ετρεχα να τους προλάβω στου Μαγγίνα) ουφ.. αποφασίστε...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom