ANEL
Member
βγες στο παράθυρο!!έχεις παραλαβή μαύρης μπύρας!Ααααααα τώρα κατάλαβα. Οκ το βλέπω μικρή μου Ανελ (343χ23)
τις διακτινίζω τώραααααα!!
βγες στο παράθυρο!!έχεις παραλαβή μαύρης μπύρας!Ααααααα τώρα κατάλαβα. Οκ το βλέπω μικρή μου Ανελ (343χ23)
γαμ....πάλι αστόχησα!!!το στόμα σημάδευα!!!Πω Πω ! Σημάδι! Μια με πήρε στο μάτι βρε παιδί. Μου το 'βγαλε....
Dafni δεν βρίσκεις καλύτερα ένα όχημα και για εμένα? Οποιος περάσει από Κόρινθο -επαναλαμβάνω- να με φορτώσει. Και αν δεν είναι καρπούζια δεν πειράζει. Ας είναι και πατάτες... (μιλάω σοβαρώς)εγω δεν απάντησα γιατί τα παμε....τα παμε και τα συμφωνήσαμε....
Dafni μου εννοειται ότι το έπιασα στον αερα, πριν καν το γράψεις. Την προηγούμενη φορά έφθασα μέχρι το Ξυλόκαστρο μπουσουλώντας, (βρηκα μια εκκλησία και ξαπόστασα η γυναίκα). Σίγουρα καθημερινή δεν θα με φέρει. Και την τελευταία φορά που πήρα το τρένο για Πατρα έφθασα στην Τρίπολη (ειχα κάνει λάθος στο τρένο, και δυστυχώς δεν κάνω πλάκα). Κάνε τα κουμάντα σου φιλενάδα να με φορτώσει κάποιος, γιατί το δηλώνω ΑΥΤΗ την φορά εγώ συνάντηση ΔΕΝ χάνω. (Ερχομαι και με κρεμμυδια, No problem) ...αγαπητη dimkyr για σενα την έβαλα την ατάκα από το " γάμος αλα ελληνικά"τη θυμάσαι?
έτσι ανακοινωσαν οι κυριες στον "αντωνάκη":
"εμεις τα παμε ,τα παμε και τα συμφωνησαμε"
ο γκουλιβερ δεν έιναι αντωνάκης όμως ε? οποτε η ανωτερω ατάκα δε θα έχει τα αναμενομενα αποτελεσματα(καλα μη του το πεις και πάρει το καπελάκι του και φυγει και το χω κριμα στο λαιμο μου....)