Συνάντηση / Επίσκεψη σε Αμφίπολη και Φιλίππους - 9 Δεκ. 2017

Επίσκεψη σε Αμφίπολη και Φιλίππους - 9 Δεκ. 2017 - Δήλωση συμμετοχής

• Total voters
    24

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ρε παιδιά , ρε παιδιά .. που στο καλό " αρμενίζω " εγώ τόσες μέρες και δεν το έχω δει αυτό; Και ένας χριστιανός συντοπίτης δεν βρέθηκε να μου το πει στο FB. Φυσικά και είμαστε μέσα . 2 άτομα
Εσύ νομίζω αρμένιζες στη Λουζιτανία και γι αυτό δεν σ'ενόχλησα. Θα σε ρωτούσα όταν επέστρεφες (αυτή τη βδομάδα, δηλαδή).
Καλημέρα! +2 άτομα από μας! Φτάσαμε τους 20;
Τους έχουμε ξεπεράσει αλλά κατά πόσο δεν ξέρω ακόμη γιατί θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις των πιο κάτω.
Για μάσα έχουμε κανονίσει τίποτα;
Για μάσα δεν έχουμε κανονίσει τίποτε (ακόμη) γιατί αφ'ενός δεν ξέρουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων στην εκδρομή και αφ'ετέρου δεν ξέρουμε και αν θα συμμετάσχουν όλοι στη μάσα. Η αρχική σκέψη είναι να το αφήσουμε "φλου" ("όσοι θέλετε εδώ, αν θέλετε κάπου αλλού κάποιοι, ΟΚ - την τάδε ώρα αναχωρούμε") αφού θα είμαστε στην Καβάλα και υπάρχουν πολλές επιλογές. Ένας άλλος λόγος που ίσως θα ήταν καλύτερα να μην κλείναμε από πριν είναι γιατί δεν ξέρουμε τι ώρα θα τελειώσουμε με τις ξεναγήσεις, πόσος χρόνος θα μας μένει και πότε θα πρέπει να είμαστε πίσω, γιατί και κάποιοι θα πρέπει να αναχωρήσουν για Αθήνα το Σάββατο το βράδυ.
Αν πατούσες και το "ναι" επάνω στο θέμα, θα αισθανόμουν ακόμα καλύτερα να βλέπω το ποσοστό μεγαλύτερο! :rolleyes::)
Το "ναι" το πάτησε μια φορά, από τους πρώτους. Και να το ξαναπατήσει δεν θ'αλλάξει τίποτε στα ποσοστά. :)
Φερνω αλλα 5 ατομα (γυναικες) συν παιδι 9 χρονων (και η μαμα του ενδιαφερεται τι πληρωνει τουτο;) )

+ 2 ισως (θα ξερουν σε καμια μερα)
Με μπέρδεψες. Πόσους δηλώνεις τελικά; Μία εσύ + άλλα 5 ή + άλλα 6 ή + άλλα 7; Συνολικός αριθμός (με το παιδί): 6, 7, 8, 9;

Τα παιδιά (αφού δεν θα έχουμε και "ρεφενέ" φαγητό) δεν θα έχουν συμμετοχή στο κόστος ναύλων-ξεναγού.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Εγω εμεινα στους 14 και ειπα αποψε να ρωτησω την παρεα μου (πρωτου μπω, κακως) και ανταποκριθηκαν αρχικα 5 + 1 παιδι.
Δυο επιπλεον θα ξερουν σε λιγες μερες λογω δουλειας.

Αρα σιγουροι - 7 (μαζι μου) και περιμενουμε αλλα 2 ατομα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Άρα, αυτή τη στιγμή είμαστε 28 ή 29 (αν δεν κάνω κανένα λάθος) με προοπτική να γίνουμε 30 ή 31.

merkourios

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Θα ήταν ωραίο να τελειώσει η μέρα με φαγητό, όπως και την προηγούμενη φορά! Αν κανονίσετε κάτι, είμαστε μέσα (4 άτομα) είτε Καβάλα είτε Θεσσαλονίκη!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Συμφωνω και εγω, και ειμαστε ολες μεσα για φαγητο.
Καλά, τότε, θα το δούμε και το θέμα του φαγητού, θα μιλήσω και με τον κ. Σφήκα για το χρονοδιάγραμμα των ξεναγήσεων και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα να γράψουμε.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Και στη "μάσα" ναι !!! Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει :innocent:
Να βάλουμε και ένα κουμπί με "ναι" στη μάσα, να το πατήσω :haha:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Το θέμα είναι να βρούμε μια πολύ καλή (ψάρο)ταβερνα για να ικανοποιήσουμε την πείνα μας, προδιαγραφών σαν της εκδρομής στην Βεργίνα.
Πληροφοριακά να αναφερθεί ότι κανένα δίωρο περίπου θα χρειαστεί για την επιστροφή από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το θέμα είναι να βρούμε μια πολύ καλή (ψάρο)ταβερνα για να ικανοποιήσουμε την πείνα μας, προδιαγραφών σαν της εκδρομής στην Βεργίνα.
Πληροφοριακά να αναφερθεί ότι κανένα δίωρο περίπου θα χρειαστεί για την επιστροφή από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη!
Όπως και νά'χει, αυτό που κάναμε στη Βεργίνα (επισκόπηση επί τόπου, συνεννόηση, μενού, ρεφενέ, κλπ.) δεν μπορεί να γίνει - από την πλευρά μου, τουλάχιστον (λόγω πολλών υποχρεώσεων τον Νοέμβρη - εκτός των άλλων). Επιπλέον, επειδή δεν έχω προσωπική άποψη για Καβάλα, δεν μπορώ να προτείνω κάτι. Αν εσύ, που είναι "πατρίδα" σου, ξέρεις και έχεις κάτι να προτείνεις, εγώ συμφωνώ πριν καν ακούσω την πρόταση! :)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Στο λιμανάκι σφαγείων έχει ωραίες ταβερνούλες με καλό φαγητό!!! Έχω φάει σε κανα δύο απο αυτές, αλλά δεν θυμάμαι ονόματα....sorry

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Εχω συμπεθερια εκει (και βεβαια οι γονεις τους στη Μουσθενη ειναι) μπορω να ρωτησω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom