babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Εσύ νομίζω αρμένιζες στη Λουζιτανία και γι αυτό δεν σ'ενόχλησα. Θα σε ρωτούσα όταν επέστρεφες (αυτή τη βδομάδα, δηλαδή).Ρε παιδιά , ρε παιδιά .. που στο καλό " αρμενίζω " εγώ τόσες μέρες και δεν το έχω δει αυτό; Και ένας χριστιανός συντοπίτης δεν βρέθηκε να μου το πει στο FB. Φυσικά και είμαστε μέσα . 2 άτομα
Τους έχουμε ξεπεράσει αλλά κατά πόσο δεν ξέρω ακόμη γιατί θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις των πιο κάτω.Καλημέρα! +2 άτομα από μας! Φτάσαμε τους 20;
Για μάσα δεν έχουμε κανονίσει τίποτε (ακόμη) γιατί αφ'ενός δεν ξέρουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων στην εκδρομή και αφ'ετέρου δεν ξέρουμε και αν θα συμμετάσχουν όλοι στη μάσα. Η αρχική σκέψη είναι να το αφήσουμε "φλου" ("όσοι θέλετε εδώ, αν θέλετε κάπου αλλού κάποιοι, ΟΚ - την τάδε ώρα αναχωρούμε") αφού θα είμαστε στην Καβάλα και υπάρχουν πολλές επιλογές. Ένας άλλος λόγος που ίσως θα ήταν καλύτερα να μην κλείναμε από πριν είναι γιατί δεν ξέρουμε τι ώρα θα τελειώσουμε με τις ξεναγήσεις, πόσος χρόνος θα μας μένει και πότε θα πρέπει να είμαστε πίσω, γιατί και κάποιοι θα πρέπει να αναχωρήσουν για Αθήνα το Σάββατο το βράδυ.Για μάσα έχουμε κανονίσει τίποτα;
Το "ναι" το πάτησε μια φορά, από τους πρώτους. Και να το ξαναπατήσει δεν θ'αλλάξει τίποτε στα ποσοστά.Αν πατούσες και το "ναι" επάνω στο θέμα, θα αισθανόμουν ακόμα καλύτερα να βλέπω το ποσοστό μεγαλύτερο!
Με μπέρδεψες. Πόσους δηλώνεις τελικά; Μία εσύ + άλλα 5 ή + άλλα 6 ή + άλλα 7; Συνολικός αριθμός (με το παιδί): 6, 7, 8, 9;Φερνω αλλα 5 ατομα (γυναικες) συν παιδι 9 χρονων (και η μαμα του ενδιαφερεται τι πληρωνει τουτο )
+ 2 ισως (θα ξερουν σε καμια μερα)
Τα παιδιά (αφού δεν θα έχουμε και "ρεφενέ" φαγητό) δεν θα έχουν συμμετοχή στο κόστος ναύλων-ξεναγού.