Συνάντηση / Επίσκεψη σε Αμφίπολη και Φιλίππους - 9 Δεκ. 2017

Επίσκεψη σε Αμφίπολη και Φιλίππους - 9 Δεκ. 2017 - Δήλωση συμμετοχής

• Total voters
    24

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλημέρες σας και χρόνια μας πολλά! (εμείς οι Θεσσαλονικείς γιορτάζουμε από σήμερα)

Λοιπόν, φίλε @panpan , η προηγούμενη εξόρμησή μας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με αφορμή την επίσκεψη του @Yorgos , σε αυτήν την εξόρμηση το τιμώμενο πρόσωπο θα είσαι εσύ! :)

Μέχρι χθες ήμασταν 15, σήμερα προστέθηκαν μερικές από τις θαυμάστριές μου κι έτσι ο αριθμός έφτασε τους 18 και - όπως φαίνεται - θα την πάμε την βόλτα μας.

Όσοι το σκέφτονταν, τώρα που τα πράγματα φαίνονται να ξεκαθαρίζουν, διευκολύνονται στο ν' αποφασίσουν.

Last edited:

merkourios

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Αν πατούσες και το "ναι" επάνω στο θέμα, θα αισθανόμουν ακόμα καλύτερα να βλέπω το ποσοστό μεγαλύτερο! :rolleyes::)
Δεν ξέρω αν πρέπει να το ξαναπατήσω! Έχω δηλώσει δυο άτομα αρχικά και άλλα δυο σήμερα!

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Φερνω αλλα 5 ατομα (γυναικες) συν παιδι 9 χρονων (και η μαμα του ενδιαφερεται τι πληρωνει τουτο;) )

+ 2 ισως (θα ξερουν σε καμια μερα)

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν ξέρω αν πρέπει να το ξαναπατήσω! Έχω δηλώσει δυο άτομα αρχικά και άλλα δυο σήμερα!
Μα δεν φαίνεται το όνομα σου στις ψήφους ! Εκτός αν τα μάτια μου κάνουν πουλάκια....τέλος πάντων

merkourios

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Μα δεν φαίνεται το όνομα σου στις ψήφους ! Εκτός αν τα μάτια μου κάνουν πουλάκια....τέλος πάντων
Συγνώμη για τα πουλάκια αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως λειτουργεί! Θα πρέπει να το πατήσω 4 φορές;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Συγνώμη για τα πουλάκια αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως λειτουργεί! Θα πρέπει να το πατήσω 4 φορές;
Ούτε εγώ είμαι πολύ σίγουρη πως λειτουργεί, οπότε ας το αφήσουμε έτσι :)

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Ρε παιδιά , ρε παιδιά .. που στο καλό " αρμενίζω " εγώ τόσες μέρες και δεν το έχω δει αυτό; Και ένας χριστιανός συντοπίτης δεν βρέθηκε να μου το πει στο FB. Φυσικά και είμαστε μέσα . 2 άτομα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom