• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συμβουλή για ταξίδι γενεθλίων

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για κοιτα και τη Λισσαβωνα την οποια υποστηριζουμε εγω και ο Taver!

Belladonna

Member
Η Λισαβώννα είναι στα ονειρά μου αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα πάω (για επαγγελματικούς λόγους βέβαια) λιγες μέρες το καλοκαίρι και έτσι λέω να μην ξανακάνω το ταξίδι...

Belladonna

Member
Επίσης Κωνσταντινούπολη... επειδή θα πάω μόνη μου, φοβάμαι λίγο, δεν ξέρω άν έχω δίκιο ή όχι αλλά μου φαίνεται είναι καλύτερα να πας εκεί με παρέα.
Για το ίδιο λόγο - και λόγω έλειψης χρόνου δευτερευόντως απορρίπτω χώρες όπως Ινδία-Μπαλί κτλ

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αφού λοιπόν διευκρίνησες, θα προτείνω Λονδίνο ή Φλωρεντία, ακριβώς για να είσαι απασχολημένη με πράγματα που σ΄ευχαριστούν και δεν αφήνουν το μυαλό να χάνεται σε δυσάρεστες σκέψεις ;)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Κατόπιν των ανωτέρω θα επιμείνω για Φλωρεντία και Λονδίνο.
Και οι δύο πόλεις έχουν κόσμο αλλά και μέρη για να χαλαρώσεις, να περπατήσεις (τεράστια πάρκα στο Λονδίνο, παλάτια με κήπους στην Φλωρεντία). Για μουσεία και αξιοθέατα δεν το συζητώ και για τις δύο πόλεις.
Ίσως προκρίνω τη λύση της Φλωρεντίας που ακόμη και με τρένο μπορείς να πεταχτείς στη Σίενα ή στο Σαν Τζιμινιάνο ή σε ενα λιγότερο τουριστικό χωριουδακι. Να πεταχτείς στο προάστιο Fieole με θέα όλη την Φλωρεντία.
Αν θες βέβαια να συνδυάσεις και ψώνια και θέατρο θα πάς Λονδίνο

Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος του μεταξιού
Βρίσκω πολύ σωστή την άποψη που εκφράστηκε παραπάνω, να μην πας ολομόναχη, δηλαδή. Ακόμη κι αν δε θες να πας με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, δες και την πιθανότητα να πας με κάποιο γκρουπ. Στην καλύτερη περίπτωση θα κάνεις νέες γνωριμίες (φιλικές εννοώ) με ανθρώπους που μπορεί να σε κάνουν να γελάσεις και να ξεχαστείς. Στη χειρότερη, αν δεις ότι η ομάδα δεν...τραβάει, ακολουθείς το δικό σου μεμονωμένο πρόγραμμα. Να διευκρινήσω ότι είμαι κάθετα υπέρ του μεμονωμένου ταξιδιού στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, απλά τη συγκεκριμένη περίπτωση τη θεωρώ λίγο ιδιαίτερη. Όταν ήμουν εγώ στην ίδια θέση, αλλά σε άααθλια κατάσταση, πήγα Ισπανία με γκρουπ. Γύρισα άλλος άνθρωπος και τις σχέσεις που έκανα τότε τις κρατώ ακόμα, 7 χρόνια μετά. Δε λέω βέβαια ότι πάντα συμβαίνει το ίδιο...
Μία Συρία ή Ιορδανία πώς σου φαίνονται; Δε θα τις γυρίσεις μεν, αλλά θα πάρεις μία καλή γεύση από προορισμούς "διαφορετικούς" που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχαστείς.
Ότι αποφασίσεις, καλά να περάσεις!!! Και υπομονή. Όλα γίνονται για καλό -και δεν το λέω για παρηγοριά-!!!!!!!!!!!!!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Άσε τα ρομαντικά μέρη και χτύπα ένα Παλέρμο!!!Οι Ιταλοί εκεί είναι τα πρώτα καμάκια,θα σ ανεβάσουν το ηθικό και θα τα ξεχάσεις όλα!!
Είναι δυνατόν μια belladonna να ψάχνει εκτός Ιταλίας??

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κοπελια απο πανω, η κοπελα μπορει να μη θελει να βρει γκομενο αμεσως....
και φυσικα δεν θα προτεινα ποτε σε μια φρεσκοχωρισμενη να πεσει στο Σιτσιλιανικο γεματο μπριγιαντινη καμακι!
Ισως τα αποτελεσματα να ειναι ολεθρια!
Εγω θα σου προτεινω να πας στο Βελγιο, 5 μερες αρκουν! Εχει απ'ουλα!
Και μουσεια και διαδρομες και ομορφες,γραφικες πολεις

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Κοπελια απο πανω, η κοπελα μπορει να μη θελει να βρει γκομενο αμεσως....
και φυσικα δεν θα προτεινα ποτε σε μια φρεσκοχωρισμενη να πεσει στο Σιτσιλιανικο γεματο μπριγιαντινη καμακι!
Ισως τα αποτελεσματα να ειναι ολεθρια!
Δεν είπε κανείς να βρει γκόμενο, είπαμε να περάσει καλά και να ανέβει το ηθικό της!!Το Σιτσιλιάνικο το έχεις δοκιμάσει και μιλάς?
Αν θέλει να δει μουσεία δόξα το Θεο και δω έχουμε πολλά,καμάκια όμως??:haha:

alexandra75

Member
όσα ταξίδια έχω κάνει μέχρι σήμερα τα έχω κάνει με παρέα κάποιου φίλου/ης ή με το σύντροφό μου. ποτέ με γκρουπ. αλλά στη δική σου περίπτωση και εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς και την επιλογή γκρουπ. έχω ξανακούσει χωρισμένη φίλη που πέρασε καλά, γνώρισε κόσμο, ξεχάστηκε... όποτε ήθελε ακολουθούσε το γκρουπ και όποτε δεν ήθελε κόσμο κινούνταν μόνη της.

Τέσπα για μια γυναίκα μόνη θα πρότεινα να κινηθείς σε πόλεις μικρής κλίμακας. που θα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και θα μπορείς να περπατήσεις πολύ. π.χ το Βερολίνο για μένα δεν περπατιέται εύκολα.

προτείνω:
- Φλωρεντία - Σιέννα (Νο1 επιλογή για μένα) - ένα ζωντανό μνημείο.
- Πράγα - πόλη για περπάτημα.
- Μπριζ - μικρή γραφική
- Εδιμβούργο

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παλι νομιζω οτι Πραγα-Μπριζ (ειδικα αυτη) ακομα και Φλωρεντια βριθουν απο ζευγαρακια γιατι ειναι πολυ ρομαντικες πολεις,οποτε μπορει η φιλη μας να νιωσει καποιες φορες αβολα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα