• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συμβουλή για ταξίδι γενεθλίων

alexandra75

Member
η Πράγα ίσως, αλλά Φλωρεντία δεν θα έλεγα. είναι και η πληθώρα των μουσείων που δήλωσε΄οτι της αρέσουν, το "μικρό" της πόλης που θα τη κάνει να αισθανθεί άνετα. είναι κοντά...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγω παλι νομιζω οτι Πραγα-Μπριζ (ειδικα αυτη) ακομα και Φλωρεντια βριθουν απο ζευγαρακια γιατι ειναι πολυ ρομαντικες πολεις,οποτε μπορει η φιλη μας να νιωσει καποιες φορες αβολα.

Ζευγαράκια θα δει παντού αλλά στην Φλωρεντία που έχω πάει δε θα δει και τόσα όσα να αισθανθεί άβολα.
Αλλωστε είπαμε έχει και την επιλογή να πεταχτεί σε υπέροχους κοντινούς προορισμούς με πανέμορφα τοπία και να χαλαρώσει

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
η Βουδαπέστη δεν είναι άσχημη επιλογή για την περίσταση...
εκτός και αν εχει αναφερθει...
που διαθέτει και φημισμένα λουτρά και οχι μόνο!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ε καλα βρε παιδια , παντου υπαρχουν ζευγαρακια! Ενα ταξιδι ειπαμε να παει η κοπελα , οχι να κρυφτει απο την πραγματικοτητα.
Και η Βουδαπεστη ,ειναι φοβερος προορισμος , συμφωνω με Θανο

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εγω παλι στη θέση σου τις πεντε μερες θα τις εκανα δεκα και θα πηγαινα Νεα Υορκη. Επειδη οπως οι περισσοτεροι εχω βρεθει στη θεση σου δεν ξερω αν οι 4-5 μερες σου φτασουν για να καθαρισεις λιγο το μυαλο σου, γιαυτο αν μπορεις αφιερωσε περισσοτερες μερες στο ταξιδάκι σου. εγω δεν το ειχα κανει τοτε και το μετανιωσα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom