Καλησπέρα! Η flixbus κάνει δρομολόγια από το αεροδρόμιο του Κατοβίτσε προς Βρότσλαβ απευθείας (5 ώρες περίπου)... Πολύ σωστά το σκέφτηκες με Κρακοβία, απλά εγώ θα πρότεινα κάτι , το οποίο έκανα πριν δύο χρόνια που πήγα. Να διαθέσεις ημέρες και στην Βαρσοβία η οποία ήταν καταπληκτική και πολύ ωραία στολισμένη.. Εγώ είχα χωρίσει 7 διανυκτερεύσεις σε Κρακοβία 3 Βαρσοβία 3 Βρότσλαβ 1. Το Βρότσλαβ είναι επίσης υπέροχα στολισμένο, απλά θεωρώ πως δεν είναι για παραπάνω από 2 ημέρες...Καλησπέρα, εν τέλει έκλεισα εισιτήρια για Πολωνία 23/12 - 30/12 θα προσγειωθουμε Κατοβίτσε γιατί ήταν πολύ φτηνότερα τα αεροπορικα κ στο γυρισμό θα φύγουμε από Κρακοβία, έχω υπολογίσει να χωρίσουμε τις μέρες ανάμεσα σε Κρακοβία κ βρότσλαβ, η ερώτηση μου είναι από το αεροδρόμιο στο Κατοβίτσε σε παει κάτι απευθείας στο βρότσλαβ; έχω διαβάσει σίγουρα ότι υπάρχουν πούλμαν που σε πάνε Κρακοβία, απλά σκέφτηκα ότι για ν γλιτώσω μια επιπλέον διαδρομή (γιατί θα έχω κ μια μεγάλη βαλίτσα) να πάω πρώτα βρότσλαβ για 2-3 μέρες κ μετά Κρακοβία για τις υπόλοιπες κ στο τέλος φεύγω απευθείας από κει
Συγγνώμη για το κατεβατό, οποία άλλη πρόταση έχετε..ευπρόσδεκτη