EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
τα τηλεφωνα και τα δεδομενα ειναι δωρεαν οπως ισχυει στην ευρωπη ή οχι; τι κανατε εσεις;
Ναιτα τηλεφωνα και τα δεδομενα ειναι δωρεαν οπως ισχυει στην ευρωπη ή οχι; τι κανατε εσεις;
Και εγώ και άλλοι γνωστοί μου είχαν το ίδιο πρόβλημα (εγώ ειχα Cosmote) αλλά απλά έπρεπε να κλείσουμε και να ανοίξουμε ξανά το κινητό μας και τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε. Επίσης αν δεν κανω λαθος, έπρεπε αυτός που μας καλούσε να βάζει και τον κωδικό +30 μπροστά.Eνω λενε roaming και πρασινα αλογα, στην Πολωνια με καρτοκινητο Vf ειχαμε προβλημα! Καθαρα θεμα του παροχου της Πολωνιας! Αλλαζαμε παροχο απο Τ-mobile σε Play και σε Orange, παλι το ιδιο! Μπορουσαμε να κανουμε κλησεις και να χρησιμοποιουμε τα δεδομενα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ! Ισως με Cosmote επειδη λογω Τ-mobile να'ναι καλιτερα!
Σε καμμια αλλη χωρα με παρουσια της vf η οχι, στην ΕΕ και οχι μονο, προβλημα δεν ειχαμε.
Η vf δεν μπορουσε να βοηθησει, ειναι καθαρα "θεμα παροχων" μας απαντησαν!
Για τα δεδομένα, είναι λίγο περίεργη η κατάσταση.τα τηλεφωνα και τα δεδομενα ειναι δωρεαν οπως ισχυει στην ευρωπη ή οχι; τι κανατε εσεις;
απαραδεκτοι να μη δινουν λυση!!!Eνω λενε roaming και πρασινα αλογα, στην Πολωνια με καρτοκινητο Vf ειχαμε προβλημα! Καθαρα θεμα του παροχου της Πολωνιας! Αλλαζαμε παροχο απο Τ-mobile σε Play και σε Orange, παλι το ιδιο! Μπορουσαμε να κανουμε κλησεις και να χρησιμοποιουμε τα δεδομενα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ! Ισως με Cosmote επειδη λογω Τ-mobile να'ναι καλιτερα!
Σε καμμια αλλη χωρα με παρουσια της vf η οχι, στην ΕΕ και οχι μονο, προβλημα δεν ειχαμε.
Η vf δεν μπορουσε να βοηθησει, ειναι καθαρα "θεμα παροχων" μας απαντησαν!
απο ελλαδα καλει κανονικα καποιος ... δεν χρειαζεται να βαλει το +30.... Εκτος και αν λες για να καλεσει καποιος απο πολωνια σε πολωνια ελληνικο...Και εγώ και άλλοι γνωστοί μου είχαν το ίδιο πρόβλημα (εγώ ειχα Cosmote) αλλά απλά έπρεπε να κλείσουμε και να ανοίξουμε ξανά το κινητό μας και τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε. Επίσης αν δεν κανω λαθος, έπρεπε αυτός που μας καλούσε να βάζει και τον κωδικό +30 μπροστά.
ναι αυτό εννοω,όταν είσαι στην Πολωνία για να καλέσεις ελληνικό αριθμό που είναι επίσης στην Πολωνία,πρέπει να βάλεις τον κωδικό μπροστά. Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πριν δυο χρόνια περίπου.απαραδεκτοι να μη δινουν λυση!!!
απο ελλαδα καλει κανονικα καποιος ... δεν χρειαζεται να βαλει το +30.... Εκτος και αν λες για να καλεσει καποιος απο πολωνια σε πολωνια ελληνικο...
Και τώρα πάλι έτσι είναι.Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πριν δυο χρόνια περίπου.
Γιατί η πτήση είναι απευθείας μόνο 100 ευρώ για 2 άτομα μετά επιστροφής ενώ για Κρακοβία είναι 219 ευρώ και εκτός από αυτό δεν είναι και απευθείας αλλά μέσο Μιλάνο όπου μένεις περίπου 10ώρες.Γιατι δεν φευγεις Κρακοβια παραδιπλα που ειναι γνωστη αξια?