chrisbd
Member
Κοίτα, εγώ είμαι της άποψης να λέγονται τα καλά, να λέγονται και τα κακά. Ήταν μια λάθος κίνηση και τελείως άκαιρη που πήγε και έψαλλε την επόμενη μέρα το πρωί, αλλά δεν κρίνεται μόνο από αυτό και δεν ενστερνίζομαι την άποψη ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί.
Το ότι λένε ασάφειες στην ενημέρωση κάθε μέρα και ότι είναι πολύ στημένο όλο αυτό (πρώτη φορά βλέπω ερωτήσεις από δημοσιογράφο και απαντήσεις από τον ερωτόμενο διαβάζοντας "από μέσα"), μπορώ να το δεχτώ μόνο και μόνο γιατί φοβούνται την χαλάρωση και την διασπορά του ιού μέσα στις μέρες του Πάσχα. Και ευελπιστώ ότι αυτός είναι ο λόγος και ο φόβος τους και δεν έχουν αναφέρει τους τρόπους με τους οποίους θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα από αρχές Μαϊου.
Στο κομμάτι των αντιπροτάσεων, μπορώ να σου πω πολλά, το θέμα είναι ότι 1) δεν ξέρω τι από αυτά που θα σου πω εάν εξετάζονται ήδη και 2) δεν είμαι εγώ αρμόδιος, συζήτηση κάνουμε. Για παράδειγμα ότι θα πρέπει να γίνονται συστηματικά έλεγχοι και τυχαίες δειγματοληψίες αναφέρθηκε σήμερα μετά από 1 μήνα χωρίς να έχουν προσδιορίσει το πότε θα αρχίσουν να λειτουργούν οι 500 κινητές μονάδες.
Εμένα με ενδιαφέρει να είναι αποτελεσματικοί και να μην έχουμε εκατόμβες όπως δίπλα και επειδή δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη, όπως έχω ξαναπεί, στο νοσηλευτικό μας σύστημα λόγω των ελλείψεών μας (γνωστό τοις πάσι) σε προσωπικό και υλικό λέω ότι μέχρι στιγμής με ικανοποιεί αυτό που βλέπω..
Στη συνέχεια αν τυχόν χειροτερέψουν τα πράγματα παρά τις θυσίες που έχουν γίνει θα φωνάζω και γω.. Αλλά τώρα δεν μπορώ να γκρινιάζω με αυτά που βλέπω και συγκρίνω.. η ψωροκώσταινα κάτι κάνει και μακάρι να τα καταφέρουμε και σε κανένα μήνα να αρχίσουμε σιγά σιγά να ανασαίνουμε..