• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ποιος να μας το 'λεγε πως σε κανενα μηνα θα ανταλλασσουμε τα μιλια για αντισηπτικα και δεν θα τα παιρνει κανεις :p
Πόσα μίλια χρειάζονται για τον πλανήτη Άρη - one way ticket? Έχω μερικές εκατοντάδες χιλιάδες! :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
World shutdown! That's all falks! CU again in planet Mars! (or Jupiter, who knows? )
Πλεον ολες οι χωρες (και οι αμερικανικες πολιτειες) παιρνουν δραστικα μετρα. Νομιζω πως αυτο που ζουμε και θα ζησουμε ηταν περα απο καθε φαντασια πριν 1-2 μηνες.

Το παιχνιδι πιστευω πως χαθηκε στην Ιταλια. Ακομη δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε τοσο στραβα στη γειτονικη χωρα. Πλεον ειναι πρωτη σε ενεργα κρουσματα στον κοσμο κι αν συνεχισει ετσι σε μια βδομαδα το πολυ θα ειναι και πρωτη σε νεκρους.

Ξερει κανεις τι θα ανακοινωσει ο Τραμπ σε λιγη ωρα;

paefstra

Member
Λογικά ότι θα πατήσει το κουμπί...
Ο πραγματικα μεγαλος ηγετης δεν φτανει σ' αυτο το σημειο, του κουμπιου. Εξαντλει καθε περιθωριο για να δημιουργει ασφαλεια στους πολιτες, οσο κουραστικο κι αν ειναι να ενεργει καθε λιγα λεπτα. Ενημερωση σημερα:
Κιμ Γιονγκ Ουν
4 ώρες ·
Κρούσματα κορονοϊού στη Βόρεια Κορέα σήμερα:
8.00: 1
8.15: 0
9.10: 1
9.30: 0
9.45: 1
9.55: 0
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Φίλοι Νορβηγοι μου στέλνουν ότι η Δανία έκλεισε τα σύνορα! Το site είναι στα νορβηγικα.

https://www.nettavisen.no/nyheter/danmark-stenger-grensene/3423937109.html

Σοκ! Απίστευτα πράγματα!

Στην δε Νορβηγία από αύριο αρχίζουν οι αστυνομικοί έλεγχοι για να σιγουρεψουν ότι τηρούνται οι κανόνες. Απαγορευονται οι συναθροισεις.

Last edited:

paefstra

Member
Το παιχνιδι πιστευω πως χαθηκε στην Ιταλια. Ακομη δεν μπορω να καταλαβω τι πηγε τοσο στραβα στη γειτονικη χωρα. Πλεον ειναι πρωτη σε ενεργα κρουσματα στον κοσμο κι αν συνεχισει ετσι σε μια βδομαδα το πολυ θα ειναι και πρωτη σε νεκρους.
Η επομενη ειναι η Αγγλια. Εχω οικογενεια εκει, ανησυχουν. Η ηγεσια τους λεει πως το peak θα ειναι το καλοκαιρι και τοτε θα ειναι η στιγμη για δραστικα μετρα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είμαι στην Ισπανία, αύριο κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, θα κάνει διάγγελμα ο Σαντσεθ και θα μας τα πουν αναλυτικά. Στο Βενιζέλος όλα νορμάλ, η πτήση μισογεματη με Έλληνες κυρίως, στη Μαδρίτη χαλαροί, από αύριο θα δούμε πως είναι στη Γαλικια.

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
View attachment 300729
Εχουμε ελπιδα να επιζησουμε σαν χωρα;
Ναι αποδοση 1000
Οχι αποδοση 0,99

Για να βλεπω στοιχηματα...
Ενταξει σωστό δεν έιναι αλλα και έξω απο το γήπεδο της Παρι χαμός γινόταν. Γενικά να επιζήσουμε μακροπρόθεσμα δεν δίνει απόδοση.

Η επομενη ειναι η Αγγλια. Εχω οικογενεια εκει, ανησυχουν. Η ηγεσια τους λεει πως το peak θα ειναι το καλοκαιρι και τοτε θα ειναι η στιγμη για δραστικα μετρα.
Ας υποθέσουμε οτι η ηγεσία έχει δικιο. Οταν όμως σε όλες τις υπόλοιπες χώρες έχουν πάρει μέτρα εσύ θα αφήνεις το κόσμο να πηγαινοέρχεται απο αυτά τα κρατη?

paefstra

Member
Ας υποθέσουμε οτι η ηγεσία έχει δικιο. Οταν όμως σε όλες τις υπόλοιπες χώρες έχουν πάρει μέτρα εσύ θα αφήνεις το κόσμο να πηγαινοέρχεται απο αυτά τα κρατη?
Δεν ξερω. Σαξωνες, μια ζωη οδηγανε αναποδα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι εγω. Στο τελος θα φανει ποιος εκανε σωστα και ποιος οχι με τα μετρα. Για την ωρα δεν ξερουμε. Για την ιστορια αφηνω αυτο εδω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia