• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sevro

Member
Το ενδιαφερον εστιαζεται στο social experiment του Μπόρις που εχει παρει ως αναποφευκτο οτι θα πεθανουν καποιες χιλιαδες και τζογαρει να σωσει την οικονομια και η διαφορα των νεκρων να μην ειναι αρκετα μεγαλη ωστε να βγει κερδισμενος.

Επισης στο τι θα κανουν οι ΗΠΑ που πολυς κοσμος δε θα πηγαινει καν για τεστ γιατι θα απολυθει αν το κανει, δε θα μπαινει σε καραντινα γιατι θα απολυθει αν το κανει, και πολλες πολιτειες δεν εχουν καν testing kits.

Το Μεξικο δεν εξεταζει καν ατομα με υποπτα συμπτωματα, χαλαρα ολα οπως μου μεταφερει φιλος μου απο εκει.

Μην κανει καμια χαζαμαρα ο Μητσοτακης και κλεισει τα συνορα μονο, εχουν κλεισει εισητηρια επιστροφης ολοι οι φοιτητες που σπουδαζουν Αγγλια αυτη τη βδομαδα, που αρχιζουν οι διακοπες στα αγγλικα πανεπιστημια. Αμα κλεισει τα συνορα θα κολλησουν εκει.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
World shutdown! That's all falks! CU again in planet Mars! (or Jupiter, who knows? )
Απαισιοδοξο σε βλεπω...χιλιαδες αεροσκαφη πετουν αυτη τη στιγμη. Η Ethiopian ουδεποτε σταματησε τις πτησεις προς Κινα, εχει 20/βδομαδα τωρα. Go Africa.

chrisbd

Member
Στη αρχή η πρόοδος είναι αριθμητική μετά γεωμετρική και μετά με εκθετική αύξηση...
Και αν είναι όπως λέγεται τόσο μεταδοτική και το 10% του πλανήτη να προσβληθεί είναι κάπου στα 800 εκ και με 1% θνησιμότητα μιλάμε για 8 εκ ανθρώπινες ψυχές.. Μεγάλο πλήγμα αν και θεωρώ ότι ίσως να είναι και αισιόδοξη μια τέτοια πρόβλεψη.. Εκτός αν το 1% ειναι 1 στους χίλιους..

Αν θα συγκριθεί με παλιότερες πανδημίες η αν θα αποδειχθεί μια γριπούλα, αυτό νάμαστε καλά του χρόνου και να το συζητάμε..

Και κει που προσπαθούσα να πείσω τα παιδιά να σοβαρευτούν και να αφήσουν τα καφέ και τα τσίπουρα έρχεται η κυβέρνηση και μας βγάζει από το αδιέξοδο .. Τερμα τα καφέ και οι ταβέρνες..
Παιδιά παίζουμε ένα 4πλο age of empires και με τις ευλογίες μου;; Παίρνω τα μπλε.. Και η μαμά δεν θα βάλει καθόλου τις φωνές..

Όπως και να χει πρέπει να σοβαρευτούμε γιατί μπορεί εμείς να είμαστε άτρωτοι αλλά οι άλλοι δίπλα μας δεν είναι..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Απιστευτο κ ομως αληθινο...μαυρισε η ψυχη μου. Η Alitalia αυτη τη στιγμη εχει μονο 7 (!!!) αεροσκαφη στον αερα σε ολο τον πλανητη...
View attachment 300776
Νομίζω ότι το ποστ είναι σε λάθος νήμα. Πρέπει να μεταφερθεί στα "Θετικά του κορονο-ιού".

orck

Member
Φανταστειτε τωρα τι τραβαγαν στις εποχες μεσαιωνα που με μια επιδημια πεθαιναν περιπου οι μισοι η και περισσοτεροι απο καθε πολη. Και τοτε δεν ξεραν απο που τους ηρθε και τι πρεπει να κανουν για να προστατευθουν.

Αξιζε η γκουρμερδια ο παγκολινος;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.381
Νεότερο μέλος
Papada