• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ενας λογος παραπανω να καθησει σπιτι και να κανει τις δουλειες του σπιτιου. Τελος παντων, υπαρχουν παρα πολλες δουλειες του ποδαριου που μπορει να κανει ενας 15χρονος. Αν θεωρει οτι εχει αναγκη να τριγυριζει εξω και δεν το καταλαβαινει οτι τον βλαπτει, ας φερει ενα μεροκαματο στο σπιτι. Θα μαθει παρα πολλα απο αυτο. Αλλα ετσι το βλεπω εγω.
Συμφωνω αλλα αυτα χτιζονται, δεν γινονται απο τη μερα στην αλλη. Και δυστυχως στην περιοχη μου τουλαχιστον τα περισσοτερα παιδια ετσι ειναι γιατι τα βρισκουν ολα ετοιμα και δεν εχουν ιδιαιτερα οικονομικα προβληματα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Λουκέτο στα σχολεία και στα πανεπιστήμια της Γαλλίας ανακοινώθηκε πριν λίγο.
Είμαι περίεργη τι περιμένουν σε Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία και λοιπές χαλαρές χώρες...
Εμείς το τερματίσαμε σε απαγορεύσεις και αυτές αρκούνται σε επιλεκτικά μέτρα.
Ο χρόνος θα δείξει τη σοφία όλων των επιλογών...
Στα 399 επιβεβαιωμένα κρούσματα αναθεωρείς τη χαλαρότητα σου που επιβραβεύουν πολλοί...
ΚΑΙ
"η κυβέρνηση του Βελγίου διέταξε να κλείσουν σχολεία, καφετέριες, εστιατόρια και κάποια καταστήματα λόγω του κορωνoϊού, μετά τις αντίστοιχες αποφάσεις της Γαλλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών να περιορίσουν όλες εκτός από τις απαραίτητες δραστηριότητες.
Τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 3 Απριλίου, παρόλο που τα σχολεία πρόκειται να κλείσουν για πέντε εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων των διακοπών του Πάσχα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η υπηρεσιακή πρωθυπουργός του Βελγίου, Σόφι Βίλμε."

Περιμένω τώρα τους extra χαλαρούς Ολλανδούς...

Sevro

Member
Ο Μπορις παντως ειπε φατσα φορα οτι "πολλοι θα χασουν τους αγαπημενους τους" και συνεχισε οτι δεν κλεινει τιποτα, θελει herd immunity της Βρετανιας ειπε ο αντιστοιχος Τσιοδρας της Βρετανιας.

Εχει ενδιαφερον αυτο που κανει η Βρετανια, θα δουμε στο τελος ποια τακτικη αποδιδει καλυτερα απ ολες που δοκιμαζουν οι διαφορες χωρες.

GTS

Member
Γίνεται πάντως ολοένα και πιο φανερό ότι ποσοστά θνησιμότητας της τάξης του 3.4% που ξεφούρνιζαν και κάποιοι εδώ πέρα είναι εκτός πραγματικότητας και ότι, όπως λέγαμε κάποιοι, είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους συμπεράσματα, τα οποία θα είναι αντικείμενο διδακτορικού (-ων) στο μέλλον. Το μόνο που εύχομαι ειλικρινά είναι υγεία στα αγαπημένα πρόσωπα του καθενός και προσοχή, όσο γίνεται.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως η καθε κυβερνηση κανει ο,τι της καπνισει. Νομιζω πως κανεις δεν ξερει τι θα γινει και τι ειναι σωστο να γινει. Ο καθενας κανει προβλεψεις ετσι για να χαμε να λεγαμε. Ο αλλος λεει η αιχμη στο ΗΒ θα ειναι σε δυο μηνες και δεν θα κλεισει τιποτα. Και βγαινει και ο βρετανος Τσιορδας (ή πως λεγεται) κανει προβλεψει για το χειροτερο σεναριο στη χωρα του. 80% να κολλησουν τον ιο και θνητοτητα 1% (χονδρικα 500 χιλιαρικα νεκροι). Ο Βαψομαλλιας ζητα να ακυρωθουν οι Ολυμπιακοι Αγωνες. Στον Καναδα ο κορονοιος εκανε επισκεψη στην πρωτη κυρια της χωρας. Ενα σωρο διασημοι, αθλητες, πολιτικοι, στελεχη μεγαλων οργανισμων. Αρρωστο και το δεξι χερι του φασιστα της Βραζιλιας. Οι μισες χωρες δεν δεχονται πλεον Ευρωπαιους. Τα σχολεια κλεινουν σιγα σιγα σε καθε χωρα. Θεατρα, κινηματογραφοι, δικατηρια, γυμναστηρια. Μαγαζια και επιχειρησεις καταρρεουν. Ο ενας λεει οταν ερθει η ζεστη θα φυγει ο ιος. Ο Ισπανος υπουργος λεει θελει 2-5 μηνες. Ναοι σε ολον τον κοσμο κλεινουν. Αθλητικες διοργανωσεις αναβαλονται. "Μενουμε Σπιτι", να μεινουμε και σπιτι. Και μεσα σε ολα αυτα ενα ερωτημα με βασανιζει: Επειδη δεν εχω παρακολουθησει καθολου, τα ζωδια τι λενε;

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ωραία τα λέει. Να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή αλλά χωρίς πανικούς.

Επειδη δεν εχω παρακολουθησει καθολου, τα ζωδια τι λενε;
Είναι η χρονιά των Αιγόκερων απ' όσο έχω ακούσει. Κρίμα, δεν είμαι.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ενημέρωση για τον Covid-19 για όποιον ενδιαφέρεται από το European Center for Disease Prevention and Control (ECDC) (για να μη διαβάζετε το μακρύ και το κοντό του κάθε δημοσιογράφου)

Attachments

paefstra

Member
Ο Μπορις παντως ειπε φατσα φορα οτι "πολλοι θα χασουν τους αγαπημενους τους" και συνεχισε οτι δεν κλεινει τιποτα, θελει herd immunity της Βρετανιας ειπε ο αντιστοιχος Τσιοδρας της Βρετανιας.
Χωρις εμβολιο; Νταξει, ας κολλησουν ολοι κι οποιος ζησει.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Ωραία τα λέει. Να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή αλλά χωρίς πανικούς.

Είναι η χρονιά των Αιγόκερων απ' όσο έχω ακούσει. Κρίμα, δεν είμαι.
εγώ που είμαι δηλαδή, τι να περιμένω; :rolleyes:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia