• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συγκεντρωση στη Βαρκελωνη.

panpan

Member
συναντηση για λιγο anel,panpan στο αεροδρομιο της βαρκελωνης
ανανεωσαμε το ραντεβου για αυριο λογω κουρασης απο το ταξιδι

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
αν γινει 28/06 και μετα συν 2!:)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Θάνο, νομίζω ότι κάτι αρχίζει να οργανώνεται... http://www.travelstories.gr/%E2%E1%...-%F3%F4%E7-%E2%E1%F1%EA%E5%EB%F9%ED%E7-4.htmlΝα σε υπολογίζουμε; :lol:

πότε με το καλό το οργανώνεται Bahari?
σε 92 μέρες μήπως?;)

τότε δυστυχώς θα είμαι στην λατρεμένη Βιέννη...

μια καλη ημερομηνία είναι η 24η Σεπτεμβρίου να δούμε και τις γιορτές Λα Μερσέ που τόσο πολύ θέλω να δώ...
Συν οτι θα εχουμε και την ευκαιρία να δούμε και τον Μέσι τον Θεό στο Νου Καμπ:haha:

Bahari

Member
πότε με το καλό το οργανώνεται Bahari?
σε 92 μέρες μήπως?;)
τότε δυστυχώς θα είμαι στην λατρεμένη Βιέννη...
μια καλη ημερομηνία είναι η 24η Σεπτεμβρίου να δούμε και τις γιορτές Λα Μερσέ που τόσο πολύ θέλω να δώ...
Συν οτι θα εχουμε και την ευκαιρία να δούμε και τον Μέσι τον Θεό στο Νου Καμπ:haha:
Ναι, ναι σε 92 μέρες θα βρίσκομαι στη Βαρκελώνη (26/6-2/7):clap: Δυστυχώς 24 Σεπτεμβρίου θα δουλεύω... :(

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
παραπονιάρικο Μπαχάρι, πως κάνεις έτσι;:bleh:
ο φιλος μας ο πανπαν υποδεχτηκε την αχινούλα, χτες την Ανέλ, γιατί να μην υποδεχτεί και σένα;:bleh:

εγω λεω να αρχίσουμε από τώρα να ψάχνουμε να βρούμε από τώρα καμια προσφορά για την 28η Οκτώβρη που πληροφοριακά πέφτει ημέρα Πέμπτη φέτος. με μια μέρα άδεια, την παρασκευή ενα τετραήμερο είναι ταμάμ!!!
:cool:

Bahari

Member
ο φιλος μας ο πανπαν υποδεχτηκε την αχινούλα, χτες την Ανέλ, γιατί να μην υποδεχτεί και σένα;:bleh:

εγω λεω να αρχίσουμε από τώρα να ψάχνουμε να βρούμε από τώρα καμια προσφορά για την 28η Οκτώβρη που πληροφοριακά πέφτει ημέρα Πέμπτη φέτος. με μια μέρα άδεια, την παρασκευή ενα τετραήμερο είναι ταμάμ!!!
Μπα, η 28η Οκτωβρίου για μένα είναι εργάσιμη... Πάλι Αθήνα... :mad::(

panpan

Member

ξεχασες τον ουαλο:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie