panpan
Member
ok συν μιαΤέλη Ιουνίου ε;
Μια χαρά το βρίσκω!
+1
ok συν μιαΤέλη Ιουνίου ε;
Μια χαρά το βρίσκω!
+1
ελα εσυ με το καλο και θα βρεθουμεαν γινει 28/06 και μετα συν 2!
Θάνο, νομίζω ότι κάτι αρχίζει να οργανώνεται... http://www.travelstories.gr/%E2%E1%...-%F3%F4%E7-%E2%E1%F1%EA%E5%EB%F9%ED%E7-4.htmlΝα σε υπολογίζουμε;
Ναι, ναι σε 92 μέρες θα βρίσκομαι στη Βαρκελώνη (26/6-2/7) Δυστυχώς 24 Σεπτεμβρίου θα δουλεύω...πότε με το καλό το οργανώνεται Bahari?
σε 92 μέρες μήπως?
τότε δυστυχώς θα είμαι στην λατρεμένη Βιέννη...
μια καλη ημερομηνία είναι η 24η Σεπτεμβρίου να δούμε και τις γιορτές Λα Μερσέ που τόσο πολύ θέλω να δώ...
Συν οτι θα εχουμε και την ευκαιρία να δούμε και τον Μέσι τον Θεό στο Νου Καμπ
Μόνο τον Θάνο θα υποδεχθείς; Εμένα όχι;θα ειμαι εγω να τον υποδεχθω
Μπα, η 28η Οκτωβρίου για μένα είναι εργάσιμη... Πάλι Αθήνα...παραπονιάρικο Μπαχάρι, πως κάνεις έτσι;
ο φιλος μας ο πανπαν υποδεχτηκε την αχινούλα, χτες την Ανέλ, γιατί να μην υποδεχτεί και σένα;
εγω λεω να αρχίσουμε από τώρα να ψάχνουμε να βρούμε από τώρα καμια προσφορά για την 28η Οκτώβρη που πληροφοριακά πέφτει ημέρα Πέμπτη φέτος. με μια μέρα άδεια, την παρασκευή ενα τετραήμερο είναι ταμάμ!!!
καλα πλακα μου κανεις?Μόνο τον Θάνο θα υποδεχθείς; Εμένα όχι;
ξεχασες τον ουαλοπαραπονιάρικο Μπαχάρι, πως κάνεις έτσι;
ο φιλος μας ο πανπαν υποδεχτηκε την αχινούλα, χτες την Ανέλ, γιατί να μην υποδεχτεί και σένα;
εγω λεω να αρχίσουμε από τώρα να ψάχνουμε να βρούμε από τώρα καμια προσφορά για την 28η Οκτώβρη που πληροφοριακά πέφτει ημέρα Πέμπτη φέτος. με μια μέρα άδεια, την παρασκευή ενα τετραήμερο είναι ταμάμ!!!