• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συγκεντρωση στη Βαρκελωνη.

Bahari

Member
Εσύ μπορεί να το έχεις σημειωσει, αλλά εγώ τώρα ψάχνω για εισιτήρια κι εκεί που είχα βρει με 160 ευρώ το άτομο με aegean, τώρα, μετά την αναβάθμιση, δεν έχει εισιτήρια για τις ημερομηνίες που θέλω... :(

panpan

Member
Τελικα πραγματοποιηθηκε η συναντηση τραβελστοριτων στη Βαρκελωνη. Αχινος, πανπαν και ουαλος περπατησαν στη Ραμπλα και ηπιαν καφεδακι στο Μπαρι Γκοτικ. Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασουμε και φωτογραφια! Πανπαν ευχαριστουμε πολυ για το κερασμα και την υπεροχη παρεα και ελπιζουμε να σε συναντησουμε ξανα και να μην χαθουμε!
μια μικρη συναντηση με πολυ ωραια κουβεντα
αισθανθηκα λες και γνωριζομασταν χρονια.
ps
πηγα παλι μοναχο και ξαναγυρισα:shock: οδικα

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Και εμεις βρεθηκαμε Μοναχο για την αλλαγη της πτησης. Πολυ χιονι! Το βραδυ τελικα στη Γκρασια ηταν πολυ ωραια, ειχει και μια φιεστα, απειρο κοσμο που ετρωγε και επινε στους δρομους, μουσικη και χορο!

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Mπραβο παιδια μπραβο!!! :) Αντε αν κανονιστει κατι σε Παρισι 13-21 θα σας τιμησω και εγω!!Καλη ιδεα θα ηταν να υπαρχει ενα τετοιο θεμα,εχω την εντυπωση πως πιο πολλες συναντησεις θα γινοταν ανα το κοσμο παρα στην Ελλαδα :bleh: :clap::clap::clap::clap:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ωραίες οι φωτο, παιδιά ! Πάντα τέτοια :clap:

@panpan, προβλέπω να μεγαλώνει το άλμπουμ σου, με τραβελστορίτες...μια παρτίδα...έρχεται τον Ιούνιο ;):lol:

Bahari

Member
Ωραίες οι φωτο, παιδιά ! Πάντα τέτοια :clap:

@panpan, προβλέπω να μεγαλώνει το άλμπουμ σου, με τραβελστορίτες...μια παρτίδα...έρχεται τον Ιούνιο ;):lol:
Εμένα με υπολόγισες Pandora;:roll: Κανένας άλλος θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη τέλη Ιουνίου;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom