panpan
Member
τι ειναι 7 μηνες? σε περιμενω:xmas_confused:Έεεεεεεεεεεεεερχομαι, σε... 7 μήνες :xmas_sad:
τι ειναι 7 μηνες? σε περιμενω:xmas_confused:Έεεεεεεεεεεεεερχομαι, σε... 7 μήνες :xmas_sad:
μεσα θα με βαλεις.:xmas_sad:Βρε panpan αναλαμβάνεις και έξοδα από Αθήνα??? :xmas_cheesygrin: Γιατί ψήνομαι κι εγώ!!!
και τι ειναι 7 μηνες ,210 μερες:xmas_cheesygrin: γρηγορα θα περασουνΈεεεεεεεεεεεεερχομαι, σε... 7 μήνες :xmas_sad:
Έλα μου ντε, τι είναι 210 μέρες;;;και τι ειναι 7 μηνες ,210 μερες:xmas_cheesygrin: γρηγορα θα περασουν
μηπως 3,5 διμηνα?:xmas_lol:Έλα μου ντε, τι είναι 210 μέρες;;;
Τώρα για παρηγοριά μου το λες αυτό;;; :xmas_sad::xmas_sad::xmas_sad:
Καλύτερα μου ακούγεται το 7 από το 210... :xmas_biggrin:
Αυτό είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:μηπως 3,5 διμηνα?:xmas_lol:
εχεις αργηση...ισα ισα προλαβαινεις.:xmas_biggrin:Αυτό είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Σ'ευχαριστώ!!! Ακούγεται πολύ πιο κοντινό... Μήπως ν'αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσα;;; :xmas_rolleyes:
σαν τα χελιδονια ,λες τα χελιδονια να ερθουν πιο μπροστα φετος?αχ ελπιζω να κανω την εκπληξη , θέλω να ερθω για πρωτοχρονια , αλλα δεν το βλεπω. παντως το ημερολογιο 2010 μπαρτσα το εχω λαβει ηδη σα δωρο!ελπιζω να ειναι γουρλιδικο και να καταφθασω αρχες φλεβαρη!
Θα ακολουθήσει και άλλη συνάντηση... Panpan, τα δίμηνα έγιναν 2,5!!!Τελικα πραγματοποιηθηκε η συναντηση τραβελστοριτων στη Βαρκελωνη. Αχινος, πανπαν και ουαλος περπατησαν στη Ραμπλα και ηπιαν καφεδακι στο Μπαρι Γκοτικ. Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασουμε και φωτογραφια! Πανπαν ευχαριστουμε πολυ για το κερασμα και την υπεροχη παρεα και ελπιζουμε να σε συναντησουμε ξανα και να μην χαθουμε!
το εχω σημειωσηΘα ακολουθήσει και άλλη συνάντηση... Panpan, τα δίμηνα έγιναν 2,5!!!