Nikos1986
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κανάρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Καλιφόρνια
Κι εμείς είχαμε ακούσει διάφορα, για παράδειγμα για την περιοχή γύρω από την Connecticut Avenue. Παρ'όλ'αυτά, κατεβαίνοντάς την κατά το σούρουπο, δεν είδαμε κάτι, ούτε νιώσαμε άβολα περπατώντας την. Στο κομμάτι γύρω από το Mall, συμπεριλαμβάνοντας και την περιοχή γύρω από το Καπιτώλιο και τον Λευκό Οίκο, ούτε εκεί είχαμε κάποιο πρόβλημα. Όπως είχαμε συζητήσει και με τη Μαρία, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας παλαιότερα, αλλά έχουν γίνει προσπάθειες να καθαρίσει η πόλη.χθες στο youtube μου εμφανίστηκε ένα video με τις 10 χειρότερες "γειτονιές" στις ΗΠΑ
αν θυμάμαι καλά οι 2 στις 3 πρώτες ήτνα από Washington
είναι τροματικτο πραγματικά, αν συγκρίνω τις εικόνες που έβλεπα χθες, με τις φωτό τις δικες σου. Λες k συγκρίνουμε Ελβετία με χώρες του τρίτου κόσμου.
Σίγουρα δεν πηγες προς αυτές τις περιοχές, αλλα k πάλι...
Αυτό με τα street food vans που αναφέρει και ο jimkGR το είχα σβήσει από το μυαλό μου (αν και φάγαμε 1-2 φορές κάτι hot dogs από αυτούς). Πάντως τον χαμό στην φωτογραφία δεν τον είχαμε. (από που είναι; στην 7η; )
Πρώτα απ'όλα, σε ευχαριστώ για τη μνεία. Χαίρομαι πολύ που βοήθησα στον σχεδιασμό της Ουάσινγκτον.Τη βρήκα αρκετά ασφαλή πόλη, ιδιαίτερα στο Mall, όπου σίγουρα θα περάσει κανείς πολύ χρόνο. Τη βρήκα επίσης λίγο "αποστειρωμένη" πόλη, λίγο lifeless. Σίγουρα δεν βοηθάει ότι είναι μια πόλη με πολλά κυβερνητικά κτήρια και δουλείες, και σίγουρα δεν είδα πολλά κομμάτια της πόλης, οπότε μπορεί να έχω και λανθασμένη εντύπωση. Ίσως είχα άλλη εντύπωση αν είχα πάει Georgetown όπου είναι φοιτητούπολη και έχει άλλο vibe.
Το Georgetown όντως έχει άλλο αέρα από την Ουάσινγκτον, εμείς είχαμε περάσει εκεί ένα απόγευμα και όντως ήταν αισθητό. Αν ήσουν τυχερός και πετύχαινες την M Street χωρίς τον χαμό στα αυτοκίνητα και με ολοκληρωμένα τα έργα στο μονοπάτι του Chesapeake - Ohio Canal, θα ήταν το ιδανικό.