• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καμπότζη Λάος Μαλαισία Στο Λάος χάθηκαν νεφρά και στην Καμπότζη τα μυαλά

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν ειναι μονο οτι μου προξενεις παραληρηματικη ευθυμια στις αστειες σου σκηνες, ειναι οτι μου αρεσουν πολυ και τα σοβαρα τμηματα των γραφομενων σου.
Δωσε μας εικονες απο το Λαος, οσες περισσοτερες μπορεις...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δεν ειναι μονο οτι μου προξενεις παραληρηματικη ευθυμια στις αστειες σου σκηνες, ειναι οτι μου αρεσουν πολυ και τα σοβαρα τμηματα των γραφομενων σου.
Δωσε μας εικονες απο το Λαος, οσες περισσοτερες μπορεις...
Αυτό γουστάρω και εγώ...οτι ειναι και έτσι και αλλιώς!!!:shock:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ρε συ dim δυό μέρες απουσία;;; Ούτε καν μια παράγραφος μετά από τα τρία καφάσια του Σαββάτου; Δώσε Βιεντιάν στο λαό, περιμένω ανυπόμονα την απάτη :haha::clap:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ε μα φταίω εγώ τώρα να αρχίσω τα μαστιγώματα??? Όχι, πείτε μου! :bleh:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
astral κι εγώ μαζί σου...ξημέρωσε και η τρίτη μέρα και ακόμα τίποτα...Έλα dim που σαι, έχω παραγγείλει τα καφάσια :D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
astral κι εγώ μαζί σου...ξημέρωσε και η τρίτη μέρα και ακόμα τίποτα...Έλα dim που σαι, έχω παραγγείλει τα καφάσια :D
Απ' την Κόρινθο είναι η κοπέλλα, σταφίδα μαζεύουνε, καζάνια ετοιμάζουνε, μόνο τις λυσσάρες νομίζετε έχει στο μυαλό της?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Απ' την Κόρινθο είναι η κοπέλλα, σταφίδα μαζεύουνε, καζάνια ετοιμάζουνε, μόνο τις λυσσάρες νομίζετε έχει στο μυαλό της?

Να μου λεγες πως έχει οικογενειακή ζυθοποίια να το καταλάβω...η σταφίδα δεν ρίχνει στάχτη σε τρίημερο εορτασμό απουσίας όμως....:rolleyes:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
1oν Ερση θα βάλω πολλές φωτογραφίες και θα υπάρχει και ένα ακόμα "σοβαρό" κείμενο που αφορά το S21
2ον Αστραλ, άσε κάτω το μαστίγιο, έχεις τρομάξει ένα σωρό κόσμο.... αμάν πια.... μαύρους μας έχεις κάνει.... και άλλωστε ο εκβιασμός δεν οδηγεί πουθενά...
3ον Εσύ προσωπικά Ρενάτα, μπορείς να με φωνάζεις Κυριο Τζέκιλ ή Μ. Χάυντ αν προτιμάς (διχασμένη προσωπικότητα)
4ον Βρε Τwinkie, όλο ταξίματα είσαι , αλλά απο ουσία μηδέν. Ακομα περιμένω τα πρώτα κασόνια αλλά πουυυυυ....
5ον Babaduma δεν έχω την τύχη να διαθέτω σταφίδες. Αυτό το προνόμιο το έχει η ορεινή κορινθία και όχι η πόλη της Κορίνθου, αλλά τα καζάνια, πού κολλάνε? θελω να μάθω , για να μην αρχίσω να ψάχνω τις γεωργικές καλλιέργεις και σταφιδοπαραγωγικές εργασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μήπως τα κατανάλωσες μεταξύ άλλων το Σάββατο και τα ξεχνάς τα πρώτα;:bleh:
Όπως και να χει δίνε εσύ το παρόν κι όταν με το καλό ειδωθούν οι μπεκρόφατσές μας σε καμιά τραβελοσυνάντηση θα σου εμφανίσω το καφάσι

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μήπως τα κατανάλωσες μεταξύ άλλων το Σάββατο και τα ξεχνάς τα πρώτα;:bleh:
Όπως και να χει δίνε εσύ το παρόν κι όταν με το καλό ειδωθούν οι μπεκρόφατσές μας σε καμιά τραβελοσυνάντηση θα σου εμφανίσω το καφάσι
:haha::haha::haha: χωρίς λόγια

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
5ον Babaduma δεν έχω την τύχη να διαθέτω σταφίδες. Αυτό το προνόμιο το έχει η ορεινή κορινθία και όχι η πόλη της Κορίνθου, αλλά τα καζάνια, πού κολλάνε? θελω να μάθω , για να μην αρχίσω να ψάχνω τις γεωργικές καλλιέργεις και σταφιδοπαραγωγικές εργασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση.
Απορία 1: Δηλαδή, δεν μπορεί κανείς να μένει στην Κόρινθο και νά'χει κτήματα/αμπέλια στην Παλιά?
Απορία 2: Από πότε τα 600μ. θεωρούνται ορεινό υψόμετρο?
Απορία 3: Απ' το σουλτανί δε βγάζουν τσίπουρο? (εξ ού και τα καζάνια). Αν όχι, γράψε: "λάθος", "άσχετος" ή ό,τι άλλο θες. Δίκηο θά'χεις.
Απορία 4: Θες να πεις ότι απ' τα σταφύλια δε βγαίνει μπύρα? :shock: Ω, Θεέ μου, πού ζούσα μέχρι τώρα! :harakiri:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα