dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Απέναντι απο το ξενοδοχείο μας
Attachments
-
147,5 KB Προβολές: 110
Αυτό γουστάρω και εγώ...οτι ειναι και έτσι και αλλιώς!!!Δεν ειναι μονο οτι μου προξενεις παραληρηματικη ευθυμια στις αστειες σου σκηνες, ειναι οτι μου αρεσουν πολυ και τα σοβαρα τμηματα των γραφομενων σου.
Δωσε μας εικονες απο το Λαος, οσες περισσοτερες μπορεις...
Απ' την Κόρινθο είναι η κοπέλλα, σταφίδα μαζεύουνε, καζάνια ετοιμάζουνε, μόνο τις λυσσάρες νομίζετε έχει στο μυαλό της?astral κι εγώ μαζί σου...ξημέρωσε και η τρίτη μέρα και ακόμα τίποτα...Έλα dim που σαι, έχω παραγγείλει τα καφάσια
Απ' την Κόρινθο είναι η κοπέλλα, σταφίδα μαζεύουνε, καζάνια ετοιμάζουνε, μόνο τις λυσσάρες νομίζετε έχει στο μυαλό της?
χωρίς λόγιαΜήπως τα κατανάλωσες μεταξύ άλλων το Σάββατο και τα ξεχνάς τα πρώτα;
Όπως και να χει δίνε εσύ το παρόν κι όταν με το καλό ειδωθούν οι μπεκρόφατσές μας σε καμιά τραβελοσυνάντηση θα σου εμφανίσω το καφάσι
Απορία 1: Δηλαδή, δεν μπορεί κανείς να μένει στην Κόρινθο και νά'χει κτήματα/αμπέλια στην Παλιά?5ον Babaduma δεν έχω την τύχη να διαθέτω σταφίδες. Αυτό το προνόμιο το έχει η ορεινή κορινθία και όχι η πόλη της Κορίνθου, αλλά τα καζάνια, πού κολλάνε? θελω να μάθω , για να μην αρχίσω να ψάχνω τις γεωργικές καλλιέργεις και σταφιδοπαραγωγικές εργασίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση.