Στο Αγκιστρι χωρις μπαταρια (και παρεα ολη την Αθηνα)

Delmem31458

Banned
Μηνύματα
256
Likes
457
Ε δεν αντεξα αλλο! Περασαν τα 2/3 του καλοκαιριου και δεν πηγα πουθενα. Τα καμπινγκ ολα φισκα. Τα ξενοδοχεια απλησιαστα. Βαρεθηκα ολη μερα να κοιταω κριτικες για στρωματα και σκηνες μπας και δε χρειαστει να τα αγορασω δυο φορες οπως συμβαινει συνηθως. Ειναι και το καμπινγκ ενα ειδος καταναλωτισμου. Σε βαζουν στο τριπακι να αγορασεις ενα σωρο πραγματα: τεντες, σκιαστρα, σκηνια, γκαζακια, παπουτσια ορειβατικα, πεδιλα δροσερα, μην ξεχνας τ'αθλητικα -πως αλλιως θα χορευεις ολη νυχτα στη ντισκο, στρωμα φουσκωτο γιατι το αυτοφουσκωτο ειναι αβολο, στρωμα αυτοφουσκωτο γιατι τρυπησε το φουσκωτο, ομπρελα παραλιας γιατι με την τεντα ζεσταινεσαι (και δε βλεπεις γυρω σου αυτα που πρεπει 😉), πετσετα μικροινων για να χωραει στο σακιδιο, δευτερο σακιδιο για την παραλια, ελιοπανο γιατι τι θα κανεις αν δε βρεις σκια;;; Καινουριο powerbank γιατι το περσινο παρεδωσε πνευμα.... Εεεεεεεεε νισαφι!

Πηρα ο,τι εχω και κατεβηκα Πειραια. Στο Αγκιστρι δεν εχω ξαναερθει. Ξερω οτι εχει δασος και παραλια γυμνιστων και ο,τι πηγαινουν πολλοι για ελευθερο καμπινγκ και οτι η αστυνομια τους βαζει προστιμα.

Πεμπτη σημερα, δεν θα εχει πολυ κοσμο νομιζα. Τελικα στο καραβι ειναι μαζι μου ολη η Αθηνα.
 

Delmem31458

Banned
Μηνύματα
256
Likes
457
Τα ωραια γκομενακια πιθανως να προτιμησουν να μεινουν σε ενοικιαζομενο παρα να τους βγει ο τακος στην κουραση να φουσκωνουν και να ξεφουσκωνουν στρωματα 😂
Ειναι φτηνα τα ξενοδοχεια στην Αιγινα αραγε; Εγω παντως ακομα και το εικοσαευρο το ποναω.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.975
Likes
10.270
Ειναι φτηνα τα ξενοδοχεια στην Αιγινα αραγε; Εγω παντως ακομα και το εικοσαευρο το ποναω.
Σιγουρα ακριβοτερα απο 20€
Εδω 20€ εχει φτασει η τρομπα για φουσκωμα στρωματος
 

Delmem31458

Banned
Μηνύματα
256
Likes
457
Εδωσα αλλα 6 € και πηρα δυο καλαμακια.

Γενικα το νησι ειναι ησυχο. Βλεπω αρκετες παρεες και ζευγαρια αλλα δεν υπαρχει βαιμπ τυπου ηρθαμε στο νησι για καλαμαρι και παλαμαρι.

Πεζοπορια σημαινει πολυς ιδρωτας. Απαραιτητα το τεχνικο tshirt, το πλατυγυρο καπελο και το αντιηλιακο. Εφτασα σε μια μικρη παραλια που λεγεται Σκληρη. Εχει σκαλοπατια καλυμμενα με αμμο και γλιστρησα δυο φορες κατεβαινοντας. Χρειαζονται παπουτσια με αραια και μυτερα "καρφια".

Δε βλεπω που να αλλαξω.
 
Last edited:

Nikos86

Member
Μηνύματα
568
Likes
4.233
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι ιστορίες του Κώστα! Αλήθεια!
Καθόμαστε όλο το φόρουμ και περιμένει εναγωνίως πότε θα τον βρέξει ο Κώστας!
Τα έχει καταφέρει ο μπαγάσας!
 

Delmem31458

Banned
Μηνύματα
256
Likes
457
IMG_20240725_143425.jpg


77% φορτιση. Να δω αν θα τελειωσει πρωτα η μπαταρια ή τα λεφτα μου. Παντως νιωθω σα να εχω παει στο Κουφονησι. Καθολου ασχημο το αγκιστρακι. Γιατι δεν επιτρεπουν το καμπινγκ σε μια μερια του νησιου οι ντοπιοι; Θα εβγαζαν λεφτα οι ταβερνες και τα παντοπωλεια.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.751
Likes
44.253
Πεζοπορια σημαινει πολυς ιδρωτας. Απαραιτητα το τεχνικο tshirt το πλατυγυρο καπελο και το αντιηλιακο. Εφτασα σε μια μικρη παραλια που λεγεται Σκληρη. Εχει σκαλοπατια καλυμμενα με αμμο και γλιστρησα δυο φορες κατεβαινοντας. Χρειαζονται παπουτσια με αραια και μυτερα "καρφια".
Και υποτιθεται οτι ετοιμαζοσουν για Σαμοθρακη που ειναι extreme μπροστα στο Αγκιστρακι .
Μια χαρα εισαι εκει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.576
Μηνύματα
901.970
Μέλη
39.314
Νεότερο μέλος
SACHRYSA12HRY

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom