Delmem31458
Banned
Ε δεν αντεξα αλλο! Περασαν τα 2/3 του καλοκαιριου και δεν πηγα πουθενα. Τα καμπινγκ ολα φισκα. Τα ξενοδοχεια απλησιαστα. Βαρεθηκα ολη μερα να κοιταω κριτικες για στρωματα και σκηνες μπας και δε χρειαστει να τα αγορασω δυο φορες οπως συμβαινει συνηθως. Ειναι και το καμπινγκ ενα ειδος καταναλωτισμου. Σε βαζουν στο τριπακι να αγορασεις ενα σωρο πραγματα: τεντες, σκιαστρα, σκηνια, γκαζακια, παπουτσια ορειβατικα, πεδιλα δροσερα, μην ξεχνας τ'αθλητικα -πως αλλιως θα χορευεις ολη νυχτα στη ντισκο, στρωμα φουσκωτο γιατι το αυτοφουσκωτο ειναι αβολο, στρωμα αυτοφουσκωτο γιατι τρυπησε το φουσκωτο, ομπρελα παραλιας γιατι με την τεντα ζεσταινεσαι (και δε βλεπεις γυρω σου αυτα που πρεπει ), πετσετα μικροινων για να χωραει στο σακιδιο, δευτερο σακιδιο για την παραλια, ελιοπανο γιατι τι θα κανεις αν δε βρεις σκια;;; Καινουριο powerbank γιατι το περσινο παρεδωσε πνευμα.... Εεεεεεεεε νισαφι!
Πηρα ο,τι εχω και κατεβηκα Πειραια. Στο Αγκιστρι δεν εχω ξαναερθει. Ξερω οτι εχει δασος και παραλια γυμνιστων και ο,τι πηγαινουν πολλοι για ελευθερο καμπινγκ και οτι η αστυνομια τους βαζει προστιμα.
Πεμπτη σημερα, δεν θα εχει πολυ κοσμο νομιζα. Τελικα στο καραβι ειναι μαζι μου ολη η Αθηνα.
Πηρα ο,τι εχω και κατεβηκα Πειραια. Στο Αγκιστρι δεν εχω ξαναερθει. Ξερω οτι εχει δασος και παραλια γυμνιστων και ο,τι πηγαινουν πολλοι για ελευθερο καμπινγκ και οτι η αστυνομια τους βαζει προστιμα.
Πεμπτη σημερα, δεν θα εχει πολυ κοσμο νομιζα. Τελικα στο καραβι ειναι μαζι μου ολη η Αθηνα.