ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
και γω το ιδιο , xenos......
Ε, εκτός από παραλία, η Ipanema είναι και ολόκληρη συνοικία (και μάλιστα πολύ "καλή"). Το Ρίο έχει πρόβλημα "χώρου", όντας κτισμένο ανάμεσα σε βουνά, και γι αυτό αναπτύσσεται κατακόρυφα. Έχει όμως αρκετό - ως πάρα πολύ - πράσινο, τροπικών επιπέδων, με κατάφυτους λόφους και μπόλικα δέντρα σε όλα τα πεζοδρόμια. Από την παραλία το τσιμέντο φαίνεται πάρα πολύ λίγο (και είναι και καλαίσθητο, κατά τη γνώμη μου - όχι όπως είναι π.χ. το παραλιακό μέτωπο στο Ρέθυμνο ή στα Χανιά). Σύντομα έρχονται και οι φωτογραφίες από κει....Με την φωτογραφια της ipanema απογοητευτηκα.Πολυ τσιμεντο ρε παιδια,
πολλα κτιρια.
Αλλιως την φανταζομουνα.
Τόσες φώτο έβαλες. Γι' αυτό τίποτα;Όσο προχωράω στα επόμενα πόστα της παραλίας, τόσο τα κορμιά με τα στρινγκάκια γίνονται και πιο "καυτά" (όσον αφορά το μέρος του σώματος που – δεν – καλύπτουν τα στρινγκάκια, τουλάχιστον).
Έχω χάσει λίγα επεισόδια, αλλά εδώ θέλω να σταθώ ιδιαιτέρως:...Ένας τύπος με πλησιάζει, και μου πιάνει την κουβέντα....δείχνοντας κάτι που φουσκώνει στην τσέπη του.
- "This is a Gun....".
Αχεμ, μόλις περιέγραψα την τελευταία από αυτές....Μη κρατάς σε αγωνία τρισμέγιστε, πες μας για τις καυτές νύχτες στο Ρίο...
Από μεθαύριο στρώνομαι στο διάβασμα, αντί για Παρίσι θα απολαύσουμε ### με ταβέρ!!???Αχεμ, μόλις περιέγραψα την τελευταία από αυτές....
μαλιστα!! πρωτότυπο!!H συνέχεια από Δευτέρα, μέχρι τότε θα απουσιάζω....