meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Καλα πως μου ξεφυγε αυτη η ιστορία???
Τελεια!!!
και αναλυτικη περιγραφη!!
Τελεια!!!
και αναλυτικη περιγραφη!!
Α, δεν είχα πάρει τριποδάκι μαζί μου στο ταξίδι αυτό - η μηχανή με τους φακούς είναι αρκετά βαριά και χρειάζεται μεγάλο τρίποδο, που ξέφευγε από το όριο του τι ήμουν διατεθειμένος να κουβαλάω....και με τριποδάκι πάλι μάπα βγαίνουν??
μου θυμισες ένα βράδυ που με είχε πιάσει το γαιδουρινό μου να φωτογραφίσω μια φωτισμένη παγόδα στην Myanmar..μέχρι και κατάχαμα ξάπλωσα...άνθρακας !!!
Α, δε θα τον έλεγες χαριτωμένο το συγκεκριμένο άνθρωπο... Μάλλον έψαχνε απλώς τρόπο να πιάσει κουβέντα και να βρεθεί σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου ή άλλο χώρο, προκειμένου να κλέψει.Τώρα πόσο πετυχημένο το κρίνεις να δείχνεις στον συγκεκριμένο άνθρωπο, το συγκεκριμένο δάχτυλο... ατυχέστατο…
Μου θύμισες τον χαριτωμένο ασφαλίτη Λιβανέζο που συνάντησα στο Saifi Village. Ο συγκεκριμένος βέβαια δεν ήθελε με ληστέψει αλλά να μου μιλήσει για τα είδωλα Britney, Gaga και Perry (απορώ πως δεν μου μίλησε και για Cher και Cyndi Lauper..)
Πάντως μια χαρά ψύχραιμο σε κόβω στην πρώτη σου επαφή με χώρες που φημίζονται για τέτοιου είδους εγκληματικότητα. (αν ήθελες απ’ την άλλη, ας έκανες κι αλλίως!!)