• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στην Γή και στον Άρη, Τοπία με Χάρη.

Apostolos Gatsias

New Member
Ώς έλλην, αναντάμ μπαμπαντάμ, ήτοι αυτόχθων και ιθαγενής, από γεννήσεως, ταξειδεύω. Επεσκέφθην πλείστα όσα μέρη του ταλαιπώρου πλανήτου μας, εξερεύνησα απάτητες και πατημένες τοποθεσίες, συνέγραψα πληθώρα βιωματικών εμπειριών εκεί, τράβηξα και κάμποσες φωτογραφίες κατά περίπτωσιν.
Όχι χάριν της ομορφιάς των τοπίων, ούτε ενθυμήσεως ένεκεν. Ο λόγος ήταν οι εξερευνήσεις και οι αναλυτικές επεξεργασίες επιστημονικών μελετών στους χώρους της Ψυχοϊστορίας και της Γεωπολιτικής.
Σύν τω χρόνω, τούτο κατέστη λίαν χρήσιμο για συγκριτική μελέτη αναλόγων προϊόντων εκ του πλανήτου Άρεως προερχομένων, καθότι εγοητεύθην τα μέγιστα από τον γείτονά μας.
Έτσι, με την σκέψη ότι τούτο το Φόρουμ, δύναται να υπερβή τα ασφυκτικά όρια που καθορίζουν οι ζώνες Βάν Άλλεν, δηλαδή της Γής, νομίζω ότι πραγματοποιώ μια πρωτοτυπία, δίνοντας την αφορμή σε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, δηλ. συγκριτική μελέτη τοπίων Γής και Άρεως, να επικοινωνήσουμε.
Με κάθε εκτίμηση και εγκάρδιες ευχές σε όλους και όλες,
+Ιερεύς Απόστολος Κ. Γάτσιας, ΔΣ Ενώσεως Συγγραφέων Ευρώπης

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
πατέρα Αποστόλε καλώς μας όρισες,αναμένουμε δείγματα του υλικού σου.

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
πατέρα Απόστολε καλώς όρισες. Περιμένουμε της όμορφες διηγήσεις σου.

Last edited by a moderator:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Να σου πω πάτερ μου...
Καταρχήν σε καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου, αλλά θα μου επιτρέψεις ως έχουσα και εγώ εμπειρία απο τον πλανήτη Αρη (είχα πάει πέρσυ με τον Σύλλογο Φίλων Αγιογραφίας της Ανω Λεσθινίτσας γκρουπάτοι), να σου πω ότι πρόκειται για μεγάλη φόλα. Υπερτουριστικό, με υγρασία, βροχές ξαφνικές και έντονες, ανύπαρκτα αξιοθέατα (εκτός αν οι ξεβράκωτες σερβιτόρες στα μπαρ αποτελούν αξιοθέατο), πορτοφολάδες, για να μην μιλήσω και για τα ξενοδοχεία. Τρωγλες ολκής!! Οσο για την θέα? Μάπα το καρπούζι! Αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά.... Εγω πάντως δεν θα ξαναπήγαινα και να πληρώσω και 80 ευρώ την βίζα και να ταξιδέψω και 15 ώρες! Α πα πα πα....
Μετα τιμής
Η πρεσβυτέρα του πάτηρ Χαραλάμπους

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Την ευχή σας κ. πρεσβυτέρα??
10 ημέρες αποχή απο σαρκικές απολαύσεις, 30 πατερημά , 5 εκκλησιασμοί 23 εξομολογήσεις και μετά μμμ.... δεν ξέρω ίσως και να σας την δώσω!
(μην μου βγάλετε και κανένα παρατσούκλι ε? ξηγημένα πράγματα. Πλάκα έκανα)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ώς έλλην, αναντάμ μπαμπαντάμ, ήτοι αυτόχθων και ιθαγενής, από γεννήσεως, ταξειδεύω. Επεσκέφθην πλείστα όσα μέρη του ταλαιπώρου πλανήτου μας, εξερεύνησα απάτητες και πατημένες τοποθεσίες, συνέγραψα πληθώρα βιωματικών εμπειριών εκεί, τράβηξα και κάμποσες φωτογραφίες κατά περίπτωσιν.
Όχι χάριν της ομορφιάς των τοπίων, ούτε ενθυμήσεως ένεκεν. Ο λόγος ήταν οι εξερευνήσεις και οι αναλυτικές επεξεργασίες επιστημονικών μελετών στους χώρους της Ψυχοϊστορίας και της Γεωπολιτικής.
Σύν τω χρόνω, τούτο κατέστη λίαν χρήσιμο για συγκριτική μελέτη αναλόγων προϊόντων εκ του πλανήτου Άρεως προερχομένων, καθότι εγοητεύθην τα μέγιστα από τον γείτονά μας.
Έτσι, με την σκέψη ότι τούτο το Φόρουμ, δύναται να υπερβή τα ασφυκτικά όρια που καθορίζουν οι ζώνες Βάν Άλλεν, δηλαδή της Γής, νομίζω ότι πραγματοποιώ μια πρωτοτυπία, δίνοντας την αφορμή σε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, δηλ. συγκριτική μελέτη τοπίων Γής και Άρεως, να επικοινωνήσουμε.
Με κάθε εκτίμηση και εγκάρδιες ευχές σε όλους και όλες,
+Ιερεύς Απόστολος Κ. Γάτσιας, ΔΣ Ενώσεως Συγγραφέων Ευρώπης
Με τον όρο συγκριτική μελέτη τοπίων Γης και Άρεως αναφέρεστε μήπως στο ίδιο θέμα που πραγματεύεται και η συνέντευξή σας που δημοσιεύεται εδώ:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ για τους δορυφόρους του Άρη Απ. Κ. Γάτσια
;

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ότι του φανεί του λολοστεφανή.

Πρόκειται για φανταστική συνέντευξη σε φανταστική καθηγήτρια (έχετε δει ποτέ καθηγητή μόνο με το μικρό του όνομα?)
Ο τύπος έχει γνώμη επί παντός επιστητού και χρησιμοποιεί τους δορυφόρους του Άρη για να περάσει και τα υπόλοιπα της προσωπικής του κοσμοθεωρίας. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει πιστευτός είναι να στήσει μια φανταστική συνέντευξη.

Άραγε η Ιερά Σύνοδος γνωρίζει τα τόσα αιρετικά που ο συγκεκριμένος "ιερέας" πρεσβεύει? (Τα εισαγωγικά δικά μου για να τονίσω την αμφιβολία μου για το πόσο είναι ιερέας ο συγκεκριμένος).
Θυμίζει τον ανεκδιήγητο Υδροχόο που μπαίνει σε διάφορα φόρουμ και αναλύει τις προσωπικές του αρλουμποσκεπτικοθεωρίες.
Ας σοβαρευτούμε και ας συνεχίσουμε τα των ταξιδιών μας, αφήνοντας όλα τα άλλα να τα λύσουν οι ψυχίατροι.

Boxeraki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα...κάτι δεν μου πάει καλά εδώ..
τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι γουστάρει εφόσον αυτό δεν φτάνει σε σημείο να ενοχλεί τους γύρω του...

καλώς ήρθες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh