• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στην Γή και στον Άρη, Τοπία με Χάρη.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για τους Αρειανους γραφω! Εγω καταγομαι απο το Αλφα του Κενταυρου!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Και που να σφιξουν κι άλλο τα κρύα.....:xmas_mrgreen:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ότι του φανεί του λολοστεφανή.

Πρόκειται για φανταστική συνέντευξη σε φανταστική καθηγήτρια (έχετε δει ποτέ καθηγητή μόνο με το μικρό του όνομα?)
Ο τύπος έχει γνώμη επί παντός επιστητού και χρησιμοποιεί τους δορυφόρους του Άρη για να περάσει και τα υπόλοιπα της προσωπικής του κοσμοθεωρίας. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει πιστευτός είναι να στήσει μια φανταστική συνέντευξη.

Άραγε η Ιερά Σύνοδος γνωρίζει τα τόσα αιρετικά που ο συγκεκριμένος "ιερέας" πρεσβεύει? (Τα εισαγωγικά δικά μου για να τονίσω την αμφιβολία μου για το πόσο είναι ιερέας ο συγκεκριμένος).
Θυμίζει τον ανεκδιήγητο Υδροχόο που μπαίνει σε διάφορα φόρουμ και αναλύει τις προσωπικές του αρλουμποσκεπτικοθεωρίες.
Ας σοβαρευτούμε και ας συνεχίσουμε τα των ταξιδιών μας, αφήνοντας όλα τα άλλα να τα λύσουν οι ψυχίατροι.
Γιατί ρε συ... θα τον διώξεις κι είχαμε να ρίξουμε κάτι γέλια....

Πάρτε ένα ακόμη πόνημα του ιδίου (όχι συνέντευξη αυτή τη φορά...):
Ελληνικα η μοναδική αληθινή γλώσσα πάνω στην Γή (ευχαριστώ τη συνφορουμίτισσα που το εντόπισε πρώτη),
ένα σχόλιο του ιδίου στο Οι Εβραίοι. Όλη η αλήθεια ,
κι ένα κείμενο που βρήκα στο internet ψάχνοντας για το συγγραφέα...:
Η κρυφή γοητεία της Πλευρήτιδας (και ο Απόστολος Κ. Γάτσιας) | Anti-IMF Collective Blog (formerly Omadeon)

Επίσης, έφαγα 20 λεπτά προσπαθώντας ανεπιτυχώς να εντοπίσω στο διαδίκτυο και κάποιο άλλο, δεύτερο μέλος της Ενώσεως Συγγραφέων Ευρώπης....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επίσης, έφαγα 20 λεπτά προσπαθώντας ανεπιτυχώς να εντοπίσω στο διαδίκτυο και κάποιο άλλο, δεύτερο μέλος της Ενώσεως Συγγραφέων Ευρώπης....
Μηπως εχεις κι εσυ καποιο προβλημα; Να το κοιταξεις...

Να σου πω πάτερ μου...
Καταρχήν σε καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου, αλλά θα μου επιτρέψεις ως έχουσα και εγώ εμπειρία απο τον πλανήτη Αρη (είχα πάει πέρσυ με τον Σύλλογο Φίλων Αγιογραφίας της Ανω Λεσθινίτσας γκρουπάτοι), να σου πω ότι πρόκειται για μεγάλη φόλα. Υπερτουριστικό, με υγρασία, βροχές ξαφνικές και έντονες, ανύπαρκτα αξιοθέατα (εκτός αν οι ξεβράκωτες σερβιτόρες στα μπαρ αποτελούν αξιοθέατο), πορτοφολάδες, για να μην μιλήσω και για τα ξενοδοχεία. Τρωγλες ολκής!! Οσο για την θέα? Μάπα το καρπούζι! Αλλά θα μου πεις γούστα είναι αυτά.... Εγω πάντως δεν θα ξαναπήγαινα και να πληρώσω και 80 ευρώ την βίζα και να ταξιδέψω και 15 ώρες! Α πα πα πα....
Μετα τιμής
Η πρεσβυτέρα του πάτηρ Χαραλάμπους
Εχεις φοβερη πενα με έκανες και γέλασα.

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Γιατί ψάχνεις σε λάθος μέρος...Δεν αναφέρεται στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά στο φυσικό δορυφόρο του Δία, που επίσης ονομάζεται Ευρώπη. Σε περίπτωση που δεν τον βρεις ούτε εκεί, (αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι το καταστατικό μελών του εν λόγω δορυφόρου ανανεώνεται σπάνια, είναι βλέπεις και λίγο τα ζώα μου αργά ο πρόεδρος), ρίξε μια ματιά στην Ένωση Λογοτεχνών Γανυμήδη. Με πρόεδρο τον Γαλιλαίο, είναι ένας πολύ πιο δραστήριος σύλλογος, γνωστός για την οργάνωση ποιητικών αναγνώσεων και λογοτεχνικών εσπερίδων και μάλιστα όχι μόνο σε γανυμηδιακό έδαφος. Αξέχαστη έχει μείνει η λογοτεχνική συζήτηση με θέμα το περίφημο πόνημα 'Γυρίστε τον Γαλαξία με οτοστόπ' τον περασμένο Ιούνιο στην Καλλιστώ, ενώ η κινητή βιβλιοθήκη του προαναφερθέντος συλλόγου γίνεται δεκτή με επευφημίες και από τους τέσσερις δορυφόρους.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αξέχαστη έχει μείνει η λογοτεχνική συζήτηση με θέμα το περίφημο πόνημα 'Γυρίστε τον Γαλαξία με οτοστόπ' τον περασμένο Ιούνιο στην Καλλιστώ, ενώ η κινητή βιβλιοθήκη του προαναφερθέντος συλλόγου γίνεται δεκτή με επευφημίες και από τους τέσσερις δορυφόρους.
Να παραθεσω το link του εν λογω εκπληκτικου μυθιστορηματος. Σας το συνιστω: Γυρίστε το Γαλαξία με Ώτο Στοπ - Βικιπαίδεια

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εγω πάντως δεν θα ξαναπήγαινα και να πληρώσω και 80 ευρώ την βίζα και να ταξιδέψω και 15 ώρες! Α πα πα πα....
Μετα τιμής
Η πρεσβυτέρα του πάτηρ Χαραλάμπους
Παρδόν, πρεσβυτέρα μου, αλλά δεν το σχεδίασες καλά...Έχοντας δαπανήσει άπειρες ώρες στα αεροπορικά και διαστημικά ψαχτήρια, καταστρώνοντας το πρόγραμμα του ταξιδιού μου στον πλανήτη Πάπρικα, τον οποίο και θα επισκεφτώ σύντομα, οφείλω να σε ενημερώσω πως την πάτησες στην επιλογή μέσου...Τι την ήθελες τη regular? Καλό και στην ώρα του το Phoenix της ΝASA αλλά δαπανηρό, η business δε, σκέτο φαρμακείο.... Προσωπικά θα περιμένω την έναρξη loco πτήσεων με Σογιούζ οι οποίες, όπως με πληροφορούν κρυφές και φιλικές πηγές, αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα, και μάλιστα από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Εισιτήριο στο ένα τρίτο της τιμής, seat pitch, ευγενέστατες συνοδοί, το μόνο μείον πως θα πρέπει να πληρώσω από την τσέπη μου το θάλαμο κρυογονικής, όπως και τα κρακεράκια με τη φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα που θα σερβιριστούν λίγο πριν την προσγείωση. Δε βαριέσαι, όμως, με 10 ευρώ επιπλέον μπορώ να συνεχίσω το ταξίδι σε Μαδρίτη με απευθείας κονέξιον για Άμστερνταμ. Θα σε κρατήσω ανήμερη περί των εξελίξεων...

Έρση, εύγε, κοπέλα μου, πλήρως ενημερωμένη για τα διαστημικά δρώμενα, ως γνήσια αλφοκενταυρίτισσα! Σε αναγνώριση του υψηλού αισθήματος καθήκοντος που σε διακατέχει, η Ένωση Λογοτεχνών Γανυμήδη σε κηρύσσει επίτιμο και ισόβιο μέλος, τα δε 'Transgalaxial Annuals -έκδοση 2011', θα αναφερθούν εκτενώς στα του γήινου βίου σου με φωτό, άρθρα και ειδικό αφιέρωμα στο μέλος της οικογενείας σου με το κωδικό όνομα 'Αφέντης'. (Μια που το 'φερε η κουβέντα, με την άδεια παραμονής έχεις κάνει τίποτα???)

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Προτείνω στον Δευκαλίωνα να ανοίξει 4 νέες ενότητες ταξιδιών μετά τα «διηπειρωτικά» του kalspiros : 1) Διαπλανητικά. 2) Διαστρικά. 3) Διαγαλαξιακά και 4) Διασυμπαντικά. Υπάρχει υλικό. </SPAN>

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh