Μα δεν πήγα με regular!!!!Παρδόν, πρεσβυτέρα μου, αλλά δεν το σχεδίασες καλά...Έχοντας δαπανήσει άπειρες ώρες στα αεροπορικά και διαστημικά ψαχτήρια, καταστρώνοντας το πρόγραμμα του ταξιδιού μου στον πλανήτη Πάπρικα, τον οποίο και θα επισκεφτώ σύντομα, οφείλω να σε ενημερώσω πως την πάτησες στην επιλογή μέσου...Τι την ήθελες τη regular? Καλό και στην ώρα του το Phoenix της ΝASA αλλά δαπανηρό, η business δε, σκέτο φαρμακείο.... Προσωπικά θα περιμένω την έναρξη loco πτήσεων με Σογιούζ οι οποίες, όπως με πληροφορούν κρυφές και φιλικές πηγές, αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα, και μάλιστα από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Εισιτήριο στο ένα τρίτο της τιμής, seat pitch, ευγενέστατες συνοδοί, το μόνο μείον πως θα πρέπει να πληρώσω από την τσέπη μου το θάλαμο κρυογονικής, όπως και τα κρακεράκια με τη φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα που θα σερβιριστούν λίγο πριν την προσγείωση. Δε βαριέσαι, όμως, με 10 ευρώ επιπλέον μπορώ να συνεχίσω το ταξίδι σε Μαδρίτη με απευθείας κονέξιον για Άμστερνταμ. Θα σε κρατήσω ανήμερη περί των εξελίξεων...
ΚΟΥΖΙΝΑ -ΜΥΡΩΔΙΕΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝMόνο? Εμένα μου πετάχτηκε ένας από τον απορροφητήρα της κουζίνας.
Kαμμια σχεση.....επαναστατης , λεβεντης.....διμετρος...και πολυ προχο για την εποχη του.....τωρα θα εχει μια ''σουιτα'' στο Παραδεισο.....Βρε Ευη! Υποθετω οτι ο δικος σου προπαππος δεν ειχε πολλες παρτιδες με τον Αρη!:xmas_biggrin:
Εγώ ξέρω ότι τον τρομάξατε τον άνθρωπο και τον χάσαμε.
Παντως παρατηρησα οτι ο makisg , o kon_gav και η dim κyr οι οποιοι ειχαν την τιμη να τον καλωσορισουν ελαβαν ηδη ευχαριστηριο. Εμεις οι υπολοιποι πηραμε μην πω τι! :xmas_mrgreen:Εγώ ξέρω ότι τον τρομάξατε τον άνθρωπο και τον χάσαμε.