• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στην Γή και στον Άρη, Τοπία με Χάρη.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παρολο που ηδη το εχω ποσταρει και σε αλλο thread δε μπορω να συγκρατηθω και να μην το βαλω και εδω:

Last edited by a moderator:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Παρδόν, πρεσβυτέρα μου, αλλά δεν το σχεδίασες καλά...Έχοντας δαπανήσει άπειρες ώρες στα αεροπορικά και διαστημικά ψαχτήρια, καταστρώνοντας το πρόγραμμα του ταξιδιού μου στον πλανήτη Πάπρικα, τον οποίο και θα επισκεφτώ σύντομα, οφείλω να σε ενημερώσω πως την πάτησες στην επιλογή μέσου...Τι την ήθελες τη regular? Καλό και στην ώρα του το Phoenix της ΝASA αλλά δαπανηρό, η business δε, σκέτο φαρμακείο.... Προσωπικά θα περιμένω την έναρξη loco πτήσεων με Σογιούζ οι οποίες, όπως με πληροφορούν κρυφές και φιλικές πηγές, αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα, και μάλιστα από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Εισιτήριο στο ένα τρίτο της τιμής, seat pitch, ευγενέστατες συνοδοί, το μόνο μείον πως θα πρέπει να πληρώσω από την τσέπη μου το θάλαμο κρυογονικής, όπως και τα κρακεράκια με τη φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα που θα σερβιριστούν λίγο πριν την προσγείωση. Δε βαριέσαι, όμως, με 10 ευρώ επιπλέον μπορώ να συνεχίσω το ταξίδι σε Μαδρίτη με απευθείας κονέξιον για Άμστερνταμ. Θα σε κρατήσω ανήμερη περί των εξελίξεων...
Μα δεν πήγα με regular!!!!
Με την ryan πήγα!! (και είχαμε και 6ωρο stopover στον Κρόνο!!!).

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Επειδή δεν βολεύομαι για ένα ταξιδάκι στον Άρη σύντομα, εγώ θα παρακαλούσα τον Απόστολο να μας δώσει εδώ ένα δείγμα των τοπίων του Άρη να τα δούμε κι εμείς. Κι επίσης να μας εξηγήσει και την σύγκριση με τα τοπία της γης...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Για σοβαρευτητε ολοι σας.....:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
ειμαι και παπαδοδισεγγονο !!:xmas_wink:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βρε Ευη! Υποθετω οτι ο δικος σου προπαππος δεν ειχε πολλες παρτιδες με τον Αρη!:xmas_biggrin:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ ξέρω ότι τον τρομάξατε τον άνθρωπο και τον χάσαμε.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Βρε Ευη! Υποθετω οτι ο δικος σου προπαππος δεν ειχε πολλες παρτιδες με τον Αρη!:xmas_biggrin:
Kαμμια σχεση.....επαναστατης , λεβεντης.....διμετρος...και πολυ προχο για την εποχη του.....τωρα θα εχει μια ''σουιτα'' στο Παραδεισο.....

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!

Μάλλον κατάλαβε ότι οι ταξιδιώτες είναι ανοιχτά μυαλά και ζουν τη διαφορετικότητα των λαών που επισκέπτονται.
Συνομωσιολογίες, αντισημιτισμοί, μισαλοδοξίες και εθνικές καθαρότητες δεν συμβαδίζουν σε ένα πολυφωνικό και πολυπολιτισμικό φόρουμ.
Ας πάει σε ένα άλλο που θα τον εκφράζει καλύτερα να αραδιάσει τις ανιστόρητες και αντιεπιστημονικές μπούρδες του.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παντως παρατηρησα οτι ο makisg , o kon_gav και η dim κyr οι οποιοι ειχαν την τιμη να τον καλωσορισουν ελαβαν ηδη ευχαριστηριο. Εμεις οι υπολοιποι πηραμε μην πω τι! :xmas_mrgreen:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Δεν είχαν την τιμή. Του έκαναν την τιμή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα