Στατιστικά χρηστών του travelstories

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Δεν νομίζω πως διαφωνούμε κάπου, όλοι μας! :)
Το είπε άλλωστε και ο traveladdict: "πέρα από τις κοινωνικές σχέσεις", όπου φυσικά είναι και αυτές σημαντικές σε μια διαδικτυακή κοινότητα, το site και το forum έχει συγκεκριμένο θέμα και σκοπό, τα ταξίδια και την αγάπη μας γι'αυτά. Δεν θεωρώ κακό το να ξεφεύγουμε από αυστηρά ταξιδιωτικές συζητήσεις, ούτε τις συζητήσεις ή τις μπουρδολογίες στο social, ούτε τα καλωσορίσματα. Απλά εγώ, όπως και όλοι μας πιστεύω, δεν θέλω το forum αυτό να καταλήξει να είναι άλλο ένα forum γενικών συζητήσεων σαν τα 100άδες άλλα που υπάρχουν ήδη. Και ας διαφωνώ αρκετές φορές με την "αυστηρότητα" των mods όταν ξεφεύγουμε! ;) Καλά τα γελάκια, οι βλακιούλες και τα καλωσορίσματα αλλά τα γραφόμενα μας ας είναι κατά κύριο λόγο ταξιδιωτικά. :D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Απλά εγώ, όπως και όλοι μας πιστεύω, δεν θέλω το forum αυτό να καταλήξει να είναι άλλο ένα forum γενικών συζητήσεων σαν τα 100άδες άλλα που υπάρχουν ήδη. Και ας διαφωνώ αρκετές φορές με την "αυστηρότητα" των mods όταν ξεφεύγουμε! ;) Καλά τα γελάκια, οι βλακιούλες και τα καλωσορίσματα αλλά τα γραφόμενα μας ας είναι κατά κύριο λόγο ταξιδιωτικά. :D
:clap::clap::clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
άν μιλούσαμε μόνο για ταξίδια αυστηρά,μπορεί να καταντούσε και ανιαρό!
τα σχόλια,τα καλοσωρίσματα,το χιουμορ και η ποικιλία,μετράνε όλα εξίσου,για να νιώσομε οτι μπαίνομε σε ένα χώρο που μας περιμένει μιά παρέα!
Ειλικρινά,έχει τύχει να ακυρώσω ραντεβού για έξοδο, είτε επειδή ειμαι κουρασμένη,είτε βαριέμαι να ντυθώ και να βγώ,νιώθω ομως καλυμένη να μπώ εδώ,να διαβάσω και να τα πώ με τους φίλους μου...
αυτό το θεωρώ επιτυχία!!
Το ιδιο πιστευω και εγω και αντιστοιχως μου εχει συμβει να ακυρωσω καποια εξοδο γιατι εκεινη τη στιγμη περνω πολυ καλα με τη διαδικτυακη παρεα. Απο την αλλη το να γινουμε ενα forum γενικου προβληματισμου και συζητησεων οπως ειπωθηκε και παραπανω δεν εχει νοημα- μια και ηδη υπαρχουν απειρα τετοια. Το ζητημα ειναι να κρατηθει η ισορροπια που υπαρχει: οχι ενα ξερο site ταξιδιωτικων πληροφοριων, αλλα ουτε και ενα site χαβαλε. Μεχρις στιγμης η ισορροπια - κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον- ειναι καλη.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Η ένσταση μου δεν είναι για την κοινωνική πλευρά του site. Σαφώς και θα πούμε χαζομάρες και ενίοτε θα "πλακωθούμε" κιόλας.
Η ένσταση μου είναι για το πως ένα μέλος μπορεί να θεωρηθεί ενεργό μαζεύοντας 6 αεροπλανάκια, μόνο και μόνο γιατί έχει στείλει εκατοντάδες καλωσορίσματα, ή γελάκια, χωρίς να έχει να πει κάτι σημαντικό.
Δηλαδή κάποιος μπορεί να "αναλώνει" μηνύματα σε άσχετα θέματα και κάποιος άλλος που έχει κάτι να πει, να θεωρείται όχι και τόσο ενεργό μέλος.
Παίρνω παράδειγμα από μένα. Από τότε που άρχισα να μπαίνω στο social, ή να απαντώ σε θέματα - χωρίς κατά βάθος να πρέπει να απαντήσω - τα αεροπλανάκια μου γίνανε τέσσερα. Αν αρχίσω μάλιστα να καλωσορίζω σωρηδόν και να στέλνω μηνύματα, του στυλ: "ουάου", "χαχα", "συμφωνώ", "μη μου το λες", "κρίμα και ήταν καλή εταιρεία", κλπ κλπ, τα αεροπλανάκια θα γίνουν σύντομα έξι. Και θα θεωρούμαι από τα πιο ενεργά μέλη, αλλά κατά βάθος δεν θα είμαι.
Ελπίζω να κατανοήσατε τι εννοώ.

Traveller

Member
Δηλαδή κάποιος μπορεί να "αναλώνει" μηνύματα σε άσχετα θέματα και κάποιος άλλος που έχει κάτι να πει, να θεωρείται όχι και τόσο ενεργό μέλος.
Παίρνω παράδειγμα από μένα. Από τότε που άρχισα να μπαίνω στο social, ή να απαντώ σε θέματα - χωρίς κατά βάθος να πρέπει να απαντήσω - τα αεροπλανάκια μου γίνανε τέσσερα. Αν αρχίσω μάλιστα να καλωσορίζω σωρηδόν και να στέλνω μηνύματα, του στυλ: "ουάου", "χαχα", "συμφωνώ", "μη μου το λες", "κρίμα και ήταν καλή εταιρεία", κλπ κλπ, τα αεροπλανάκια θα γίνουν σύντομα έξι. Και θα θεωρούμαι από τα πιο ενεργά μέλη, αλλά κατά βάθος δεν θα είμαι.
Ελπίζω να κατανοήσατε τι εννοώ.
Σωστότατο...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εχεις δικιο σε αυτο που λες. Δεν ξερω, ομως, κατα ποσο ειναι δυνατον να γινει και ποιοτικη αναλυση των μυνηματων που στελνει ο καθενας. Εννοειται οτι αλλη βαρυτητα εχει καποιος που γραφει μια ταξιδιωτικη ιστορια και διαφορετικη βαρυτητα αυτος που απαντα:"Μπραβο! Εξοχη αφηγηση". Και αντε εκει να χρεωνεται διπλα και τριδιπλα τα μυνηματα του συγγραφεα, απο τα μυνηματα των υπολοιπων, αν και εκει παλι υπαρχει καποιο προβλημα. Αλλο ειναι να γραφει την ιστορια του, πολυ πιο ουσιαστικο ειναι, και αλλο να απαντα: "σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια"
Η προσπαθεια που κανει ο Δευκαλιωνας οπου φαινονται οι ποντοι του καθενος μας χρησιμοποιωντας-οσο μπορει βεβαια- μια πιο αντιπροσωπευτικη αξιολογηση, δινει μια πιο σφαιρικη εικονα για τον καθενα μας, αλλα και εκει παλι υπαρχει μια σχετικοτητα. Δυσκολο πραγμα να ζηταμε απο ενα μηχανημα να κανει ποιοτικη αξιολογηση. Υπαρχει καμια ιδεα; Γιατι εγω στερεψα!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
απάντηση στον travelladdict

Eν μέρει έχεις δίκιο...αν και όσον αφορά το social voμίζω δεν...''βαθμολογείται"..
Πάντως να πω και κάτι άλλο σχετικά μ'αυτό που λές για την ουσιαστική συμμετοχή κάποιου που όντως έχει να πεί κάτι σημαντικό και ίσως δεν θεωρείται και αρκετά ενεργό μέλος...να αντιπαραθέσω επ'αυτού συμμετοχές κάποιων μελών που απαντούν και παίρνουν μέρος σ'ένα θέμα με μηνύματα αναλυτικότατα τα οποία όμως είναι OFF TOPIC,πέρα για πέρα!
Παίρνουν αφορμή δηλ από ένα συγκεκριμένο θέμα και μετά απαντούν με πλατειασμούς και σχόλια επί σχολίων τα οποία είναι εντελώς ΕΞΩ από το συγκεκριμένο θέμα και γίνονται κουραστικοί ...
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αναρωτιέμαι κι εγώ ....αυτοί/αυτές θα θεωρηθούν περισσότερο ενεργά μέλη από κάποιους που συμμετέχουν απλά και λεν τη γνώμη τους επί του συγκεκριμένου;
Είναι πολύ δύσκολο κατά τη γνώμη μου να βρεθεί ο τρόπος για να έχει κανείς μια αξιολόγηση που να αντιπροσωπεύει επακριβώς την προσφορά του καθενός...
απο κεί και πέρα ο καθένας κρίνεται απο τους άλλους γι αυτά που λέει ...για τις συζητήσεις που συμμετέχει ,για την ευγένεια η την...αγένεια του και δεν χρειάζονται και τόσο τα αεροπλανάκια για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πρώτον τα μηνύματα στο σόσιαλ δεν ανεβάζουν τον αριθμό των "αεροπλανακίων".

Και δεύτερον, ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το πόσα αεροπλανάκια έχει αυτός ή ο διπλανός του;

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
... ο καθένας κρίνεται απο τους άλλους γι αυτά που λέει ...για τις συζητήσεις που συμμετέχει ,για την ευγένεια η την...αγένεια του και δεν χρειάζονται και τόσο τα αεροπλανάκια για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του...
σωστότατη!

XRISTOS71

Member
ο traveladdict λέει τα πράγματα ακριβώς όπως έχουν :clap::clap::clap:
κάποιοι σε αυτο το forum έχουν ως αυτοσκοπό να χρωματίσουν τα αεροπλανάκια τους κάποιοι άλλοι είναι spamers κάποιοι γράφουν απίστευτες πληροφορίες για τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου κάποιοι δίνουν τέτοιες εξυδικευμένες πληροφορίες που δεν τις βρίσκεις στον καλύτερι ταξιδιωτικό οδηγό ....ε όλους αυτους δεν χρειάζετε να τους βάζουμε στο ίδιο 'τσουβάλι " των στατιστικών .ισως να είναι χρήσιμο για τους διαχειριστές αλλά προσωπικα μου είναι αδιάφορα
προσωπική εμπειρία απο άλλα forum δεν είχα και συνεχίζω να μην έχω αλλά θεωρώ οτι το συγκεκριμένο forum έχει κερδίζει πολλά (+ συν) και μέλη για το λόγω οτι δεν είναι γενικού περιεχομένου ( περι ανέμων και υδάτων ) αλλά ενα αυστηρα εξυδικευμένο forum .σίγουρα υπάρχουν φορές που πολλά θρέντ ξεφέυγουν απο το αρχικό
πέφτουν ατάκες που μένουν στην ιστορία γίνονται τσακωμοί και ομηρικοί διάλογοι
και πάνω απο όλα πολύ γέλιο .....αυτο που χρειαζόμαστε ολοι μας για να περνάμε καλά .

αυτο που κάνει περισσότερο εντύπωση είναι πως ο traveller ολο και περσσότερο συμφωνεί με τον traveladdict ....γιατρέ μου δεν νοιώθω καλά ...θα πάω το βράδυ για ποτάκι με τους φίλους μου :clap::clap:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα