Borealis
Member
Παρεξήγησες Traveladdict, είπαμε είμαι μεγάλος αλλά όχι ίσα με την Ακρόπολη!:roll:Καλά, δεν είχατε βερμούτ εσείς???
Λικεράκι πέπερμιντ, κερασό, κουμκουάτ μήπως????
Παρεξήγησες Traveladdict, είπαμε είμαι μεγάλος αλλά όχι ίσα με την Ακρόπολη!:roll:Καλά, δεν είχατε βερμούτ εσείς???
Λικεράκι πέπερμιντ, κερασό, κουμκουάτ μήπως????
Μαζί σου Έρση Σε σπίτια με μωσαϊκάΗ Ακροπολη -δηλαδη εγω -ανταπαντω: "Ναι εχω πει βερμουτ σε παρτι και μια φορα στη Πλακα σε ενα μαγαζι που τραγουδουσε η Καιτη Γκρεη"
Και εγώ έπινα βερμουτ στα πρώτα γυμνασιακά χρόνια, αλλά δεν ήθελα να το πω στον τραβελατικτ, είναι ανάγκη να με ξεμπροστιάζεις?Η Ακροπολη -δηλαδη εγω -ανταπαντω: "Ναι εχω πει βερμουτ σε παρτι και μια φορα στη Πλακα σε ενα μαγαζι που τραγουδουσε η Καιτη Γκρεη"
Αυτή είναι πυραμίδα του Χέοπος...σε ενα μαγαζι που τραγουδουσε η Καιτη Γκρεη"
Mε βάζεις να την ψάχνω μαυρογκάγκαλο...δεν έχει μουστάκι μωρέΝαι σιγά τις φίρμες... όλες οι παρακμιακές της δεκαετίας του 60, σήμερα - ελλείψει σπουδαίων τραγουδιστριών - αποκαλούνται μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Όταν έβγαιναν μαυρογκάγκαλα με μύστακες (οι παλιές ελληνικές ταινίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες) και τραγουδοκλαίγανε στις πίστες με τα λαμπιόνια, δεν τις είχαν και για σπουδαίο θέαμα.
Λαϊκές τραγουδίστριες της σειράς ήταν, δηλαδή αν λέμε την Καίτη Γκρέη μεγάλη κυρία, πως θα έπρεπε να αποκαλούμε τη Μαρία Κάλας ή έστω την Καίτη Χωματά, τη Βίκη Μοσχολιού, τη Ρένα Κουμιώτη ή τη Τζένη Βάνου?
Και τη Μαρινέλλα.............Λαϊκές τραγουδίστριες της σειράς ήταν, δηλαδή αν λέμε την Καίτη Γκρέη μεγάλη κυρία, πως θα έπρεπε να αποκαλούμε τη Μαρία Κάλας ή έστω την Καίτη Χωματά, τη Βίκη Μοσχολιού, τη Ρένα Κουμιώτη ή τη Τζένη Βάνου?
Mε βάζεις να την ψάχνω μαυρογκάγκαλο...δεν έχει μουστάκι μωρέ
προσκυνώMάλλον την πέτυχες τη μέρα που ξυρίστηκε!