• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σπάστα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η Ακροπολη -δηλαδη εγω -ανταπαντω: "Ναι εχω πει βερμουτ σε παρτι και μια φορα στη Πλακα σε ενα μαγαζι που τραγουδουσε η Καιτη Γκρεη"

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Η Ακροπολη -δηλαδη εγω -ανταπαντω: "Ναι εχω πει βερμουτ σε παρτι και μια φορα στη Πλακα σε ενα μαγαζι που τραγουδουσε η Καιτη Γκρεη"
Μαζί σου Έρση :haha: Σε σπίτια με μωσαϊκά ;):clap:

Borealis

Member
Και εγώ έπινα βερμουτ στα πρώτα γυμνασιακά χρόνια, αλλά δεν ήθελα να το πω στον τραβελατικτ, είναι ανάγκη να με ξεμπροστιάζεις?

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ναι σιγά τις φίρμες... όλες οι παρακμιακές της δεκαετίας του 60, σήμερα - ελλείψει σπουδαίων τραγουδιστριών - αποκαλούνται μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Όταν έβγαιναν μαυρογκάγκαλα με μύστακες (οι παλιές ελληνικές ταινίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες) και τραγουδοκλαίγανε στις πίστες με τα λαμπιόνια, δεν τις είχαν και για σπουδαίο θέαμα.
Λαϊκές τραγουδίστριες της σειράς ήταν, δηλαδή αν λέμε την Καίτη Γκρέη μεγάλη κυρία, πως θα έπρεπε να αποκαλούμε τη Μαρία Κάλας ή έστω την Καίτη Χωματά, τη Βίκη Μοσχολιού, τη Ρένα Κουμιώτη ή τη Τζένη Βάνου?

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ναι σιγά τις φίρμες... όλες οι παρακμιακές της δεκαετίας του 60, σήμερα - ελλείψει σπουδαίων τραγουδιστριών - αποκαλούνται μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Όταν έβγαιναν μαυρογκάγκαλα με μύστακες (οι παλιές ελληνικές ταινίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες) και τραγουδοκλαίγανε στις πίστες με τα λαμπιόνια, δεν τις είχαν και για σπουδαίο θέαμα.
Λαϊκές τραγουδίστριες της σειράς ήταν, δηλαδή αν λέμε την Καίτη Γκρέη μεγάλη κυρία, πως θα έπρεπε να αποκαλούμε τη Μαρία Κάλας ή έστω την Καίτη Χωματά, τη Βίκη Μοσχολιού, τη Ρένα Κουμιώτη ή τη Τζένη Βάνου?
Mε βάζεις να την ψάχνω μαυρογκάγκαλο...δεν έχει μουστάκι μωρέ :D

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Και τη Μαρινέλλα.............

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι και χαιδευει και το μαγουλο της για να παει παντου το αφτερ σειβ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom