KonstantinosAlyona
Member
Στη φωτό που ανέβασα βλέπεις μια λιμνούλα που σχηματίζεται και από τα νερά που τρέχουν από πάνω νομίζω, έχει καφέ και χώρο αναψυχής εκεί. Το χωριό είναι "πίσω" μου ακριβώς, είναι μικρό, περπατιέται, σαν μικρό ελληνικό χωριό με ανάλογους ανθρώπους.Ωραία φωτογραφία! Για να καταλάβω αυτό που βλέπω είναι εικόνα του χωριού κοντά στην είσοδο; Αν είναι έτσι φαινεται πολύ όμορφο! αξίζει να το περπατήσουμε λίγο το βράδυ ή θαναι ερημιά;
Μπερδεύτηκα με τη μέρα που φεύγουμε εμείς!
Κάθε μία ωρα είναι πολύ αραιό δρομολόγιο, το φοβάμαι, και αν έχει καμιά καθυστέρηση θα είμαστε λιγότερο από μια ώρα πριν την πτήση στο αεροδρόμιο.. Μάλλον τρένο θα προτιμήσουμε αλλά δε βρίσκω δρομολόγια.. Όταν έφτασες πάλι με λεωφορείο πήγες στο κέντρο; Σε άλλα site διαβάζω πως δεν έχει μετρό στο αεροδρόμιο ενώ σε άλλα λέει πως έχει και είναι το πιο γρήγορο και φτηνό μέσο.. Μπέρδεμα..
Στο κάστρο του Selcuk έχει πάει κανείς; Είναι ανοιχτό για το κοινό γιατί κάτι διάβαζα για έργα.. Είναι εύκολο να πας από το κέντρο της πόλης; (Το σκέφτομαι για τη μέρα που θα πάμε Sirince που θα έχουμε αρκετό χρόνο)..
Όσο για το κάστρο του Selcuk, εμείς δεν μπήκαμε. Φαίνεται όμορφο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης... Γενικά στο Selcuk περπατήσαμε κάμποσο, μας άρεσε αρκετά ) Και βγάλαμε φώτος από το κάστρο χωρίς να μπούμε, δεν ξέρω αν είχε έργα..