Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Βγαινει δεν βγαινει να το κανεις γιατι θα βαρεθεις στη Σμυρνη τοσες μερες.....α και με το αεροπλανο που ερχεστε φευγω εγώ οΠροέκυψε αλλαγή σχεδίων! Θα πάμε και Pamukkale και θα μείνουμε ένα βράδυ εκεί.. Έχω προπληρώσει 4 διανυκτερεύσεις στη Σμύρνη αλλά βρήκα πολύ φτηνή διαμόνη στο Pamukkale για ένα βράδυ οπότε λέμε να το επιχειρήσουμε! Έχω διαμορφώσει το πρόγραμμα ως εξής:
Φτάνουμε Σμύρνη Κυριακή 10.30 το πρωί. Αφιερώνουμε όλη τη μέρα στην Σμύρνη.
Δευτέρα πρωί παίρνουμε τρένο (1 ώρα) και πάμε Selcuk από εκεί με dolmus πάμε στο Sirince. Πίσω στο Selcuk για σύντομη βόλτα και νωρίς το απόγευμα παίρνουμε τρένο για Pamukkale. Η διαδρομή είναι 3 ώρες περίπου οπότε θα φτάσουμε αργά το απόγευμα/βραδάκι. Την επόμενη μέρα το πρωί θα επισκεφτούμε το κάστρο του βαμβακιού και την Ierapolis και θα πάρουμε το τρένο στις 12.50 για Selcuk. Στις 4 παρά φτανουμε Selcuk και θα πάμε στην Έφεσσο όποτε θαχουμε 2+ ώρες ως τις 7 που κλείνει. Μετά επιστροφή στη Σμύρνη. Την επόμενη μέρα το μεσημεράκι θα πάρουμε λεωφορείο για Cesme (1 ώρα διαδρομή) για παραλία και χαλάρωση και όση ώρα μείνει την αφιερώνουμε στη Σμύρνη. Την πέμπτη μέρα φευγουμε 11 το πρωί για Αθήνα..
Πως σας φαίνεται; βγαίνει;