Panos_65
Member
Γιατί δεν βλέπω τις εικόνες;;;
δεν ξέρω...εγώ τις βλέπω κανονικά....ωχ ,μη μου πεις οτι δεν φαίνονται....μια ώρα έκανα χθες για να τις ανεβάσω...Γιατί δεν βλέπω τις εικόνες;;;
Είμαι καινούρια εδώ, ελπίζω να χρησιμοποίησα σωστά την απάντηση Θα πάω μονοήμερη στη Σμύρνη από Χίο, ξέρετε κάποιο καλό παζάρι να ψωνίσουμε κανά δωράκι? και περίπου που κυμαίνονται οι τιμές, για να δούμε κ πόσο συνάλλαγμα να κάνουμε! ευχαριστώ πολυΤελευταία φορά πήγα τον Αύγουστο που μας πέρασε. Τι θα ήθελες να μάθεις;
Το χαρτάκι αυτό πρέπει να το κρατήσεις(μην το χάσεις) για την επιστροφή σου, για το μετρό δεν γνωρίζω.θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να περασω απεναντι στο τσεσμε μονο με ταυτοτητα και οχι διαβατηριιο . Ακουσα οτι θα μου δωσουν ενα χαρτι για να με αφησουν να περασω τουρκια. Επισης θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παρω την καρτα για τα μετρο στην σμυρνη που λεγεται izmirim και ποσο περιπου κοστιζει
Όλα έχουν ανέβει στα ύψη... Τιμές καυσίμων εισητηρίων κλπ υπάρχουν σημαντικές ανατιμήσεις λόγω πληθωρισμού....Σίγουρα για μένα, παραλία. Τιμές ταξί, τσάμπα.