pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Vasilaki η περιγραφή σου είναι τέλεια με πολύ πρακτικές πληροφορίες! Thank you! Περιμένω ανυπόμονα τη συνέχεια του πολύ όμορφου ταξιδιού σας!
Σε ευχαριστω Pattyyy! Και γιατί έπαψε να είναι; Άσχετο! Από τη Ζαχάρω είσαι; Πρόπερσι ήμουν καθηγήτρια αγγλικών στο Βασιλάκι...εξού και το user name μου!Οι εικόνες που μας περιγράφεις είναι υπέροχες! Η Σκωτία ήταν από παλιά ένας από τους πιο επιθυμητούς μου προορισμούς!
Σε ευχαριστώ! Ε η Ρόζαμουντ Πίλτσερ το κάνει λίγο καλύτερα αλλά ο καθένας όσο μπορεί!Πολύ όμορφες οι περιγραφές σου...εσύ και η Ρόζαμουντ Πίλτσερ με ταξιδεύετε στη Σκωτία!Για πάμε παρακάτω...
Ειδικά εκείνο το βράδυ στην Loch Lomond είχε αρκετό κρύο! Ίσως ήταν και η υγρασία! Θα πρέπει να είχε γύρω στους 13 βαθμούς. Πάντως το βράδυ ανάψαμε καλοριφέρ στο δωμάτιο.ποσες αναμνησεις .....μου ξυπνα η περιγραφη σου!!!!!!!
θυμάμαι με νοσταλγια ολα αυτα τα μερη... οι εικονες ερχονται στο μυαλο μου....
η τρομερη βροχη στο φορτ ουιλιαμ αλλα και η ζεστη σουπα σε μια παμπ,τα μαγευτικα τροσακς και το ρομαντικο λας!!!!!!
αληθεια ,ειχε τοσο κρυο καλοκαιριατικα?
'Οχι, κάθε άλλο! Εξακολουθεί να είναι! Πρέπει να με επηρέασε πολύ αυτό το "Breaveheart". Δουλεύω στα Κρέστενα τον τελευταίο χρόνο εξού και η "γλυκιά" τοποθεσία μου!Σε ευχαριστω Pattyyy! Και γιατί έπαψε να είναι; Άσχετο! Από τη Ζαχάρω είσαι; Πρόπερσι ήμουν καθηγήτρια αγγλικών στο Βασιλάκι...εξού και το user name μου!