MrsseniorSotiria
Member
Παρακαλω η πολη Ayr στην Σκωτια ειναι πιο νοτια απο τα νησια Orkney and Shetland στην Σκωτια ;
Ευχαριστω αν εχω καταλαβει σωστα, το εχω κοιταξει πιο παλια, ναι ειναι πιο νοτια η Αyr. Απλα αν ειναι σωστη η απαντηση.Για δοκίμασε αυτό: https://www.google.com/maps
τι εννοεί ο ποιητής?Ευχαριστω αν εχω καταλαβει σωστα, το εχω κοιταξει πιο παλια, ναι ειναι πιο νοτια η Αyr. Απλα αν ειναι σωστη η απαντηση.
Οτιδήποτε στη Σκωτία είναι πιο νότια από τα νησιά αυτά. Εξ' ορισμού. Τα νησιά αυτά, βλέπεις, είναι τέρμα βόρεια.Παρακαλω η πολη Ayr στην Σκωτια ειναι πιο νοτια απο τα νησια Orkney and Shetland στην Σκωτια ;
Καλο σας μεσημερι μπορει καποιος στην Σκωτια να βρει οργανωσεις αξιοπιστες που προσεχουν ατομα 55 ετων και πανω και ελληνες ;Κ το Inverness ειναι μεγάλη πόλη. Τα υπόλοιπα ειναι σχετικα μικρές πόλεις. Για φαγητο μέχρι 21.30-22.00. Μετά τίποτα. Τίποτα απολύτως όμως! Ενα βράδυ την πατήσαμε στο fort Augustus και μείναμε νηστικοί! Τα πάρκινγκ ειναι αυτοματα. Για βενζινάδικα δε θυμάμαι... Όσο αφορά το budget ολα ειναι σχετικά όπως καταλαβαίνεις! Το budget σου 10 μέρες 2 άτομα ειναι οριακά το min πιστεύω. Εξαρτάται τι τιμές θα βρεις βέβαια! 2 αεροπορικά 400€ + 750€ για 9 βραδιά + 300€ αμάξι για 6 μέρες + 200€ βενζίνη + 1500€ (150€*10 διατροφή, είσοδοι κτλ).
Συγνώμη τι ακριβώς ψάχνουμε εδώ;Θα πάει κάποιος μόνιμα στην Σκωτία που θα είναι +55 και ΄Ελληνας και θα πρέπει να τον προσέχουν;Γιατί;΄Εχει κάποιο πρόβλημα;Και ψάχνουμε για δωρεάν ή με πληρωμή;Καλο σας μεσημερι μπορει καποιος στην Σκωτια να βρει οργανωσεις αξιοπιστες που προσεχουν ατομα 55 ετων και πανω και ελληνες ;