• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σημαδι για ταξιδι!

Doug

Member
Ζωη χρονια πολλά , γεμάτα υγεία και πολλα ταξιδια!!!!!!!!!!!!!!
Τελικα θα φυγεις πιο νωρις απο μενα:(
Αναβληθηκε η Καμποτζη για Φεβρουαριο παμε Μαιο-Ιουνιο!
Αντε να πας ,με το καλο να μας ερθεις πισω να μας 'ταξιδεψεις' λιγο με τις ομορφες περιγραφες σου:)
Πολυ φαβαμαι ομως πως θα με βαλεις στην 'πριζα' για ταξιδακι φιλιππινες οπως εγινε με Μεξικο-Μπελιζ:bleh:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Τα πηρα!!!Τα πηρα!!!Τα πηρα!!!

8 Μαρτιου απογειωνομαι και τυπικα αφου ηδη εχω απογειωθει!!!

Ακριβωs 2,5 μηνεs πριν το ταξιδι μου

ΥΓ.Θανο ευχαριστω πολυ για τιs ευχεs , να εισαι καλα:D
Κατ'αρχην σου ευχομαι χρονια πολλα,υγεια κι ευτυχια,να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις να το εχεις.Δευτερον,διαλεξες να πεταξεις τη μερα της γιορτης της γυναικας!!!Μηπως ειναι κι αυτο ενα σημαδι???:haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστω για τιs ευχεs παιδια και ανταποδιδω.

Dkotsifis , δε νομιζω να ειναι σημαδι αυτο αφου δε με ενδιαφερουν οι γυναικεs και οι γιορτεs τουs και γενικα τετοιου ειδουs γιορτεs.Εκτοs αν προκειται για την παγκοσμια ημερα ταξιδιων :clap:

Doug , καθε εμποδιο για καλο λενε.Μπορει να αλλαξειs γνωμη και να παs Φιλιππινεs τελικα :lol:!
Ωραια υπογραφη εχειs :lol::lol::lol: Doug εισαι σπιτι?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Με πληροφορουν οτι το νησι Σεμπου ονομαζεται "η ρεγγε πρωτευουσα των Φιλιππινων" αφου (χαριτολογωνταs) ειναι πιο ρεγγε κι απ'το Κινγκστον τηs Τζαμαικα!!! Ειναι το μοναδικο μεροs στην Ασια που γιορταζουν καθε χρονο το Φεστιβαλ Μπομπ Μαρλει :clap:.
Το ραδιο παιζει ολη μερα reggae-hawaian μουσικη
!!!
Παω στο σωστο μεροs!!! Καραιβικη και Ειρηνικοs μαζι!!Τα σημαδια ηταν σωστα!!
60 και σημερα

Mhtsaina82

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΝΑΧΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤ
Έχω διαβάσει σχεδόν ολα τα θέματα (είμαι νέο μέλος) και τελικα διαπίστωσα οτι έχω μικρά όνειρα για ταξίδια. Μάλλον πρεπει να ονειρεύομαι περισσότερο.

Σας ευχαριστώ όλους.
:wakeup:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες στο TravelStories.gr :welcome:

Αν θέλεις άνοιξε ένα δικό σου θέμα εδώ για να μας πεις λίγα πράγματα για τον εαυτό σου.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλωσηρθεs! Ευχαριστω που εγραψεs στο σημαδι για ταξιδι...
Δεν υπαρχουν μικρα και μεγαλα ονειρα...το σημαντικο ειναι να ονειρευομαστε!
Να θυμασαι ομωs οτι στα ονειρα μαs δεν πρεπει να τσιγκουνευομαστε...προσεξεs οτι εκανα σχεδον το γυρο του κοσμου σε λιγα ποστ μεχρι να καταληξω?:haha::haha:
Οσο τρελλο κι αν ειναι αυτο που θελουμε , οταν το θελουμε πολυ , η θα συνωμοτησει το συμπαν , η αλλιωs θα το φερουμε τουμπα :haha::haha:.

Ανοιξε θεμα στα νεα μελη και πεs μαs για τα ταξιδια και τα ονειρα σου:D.

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις φοβερά στις Φιλιππίνες. Παραλίες, "ρέγγε", snorkeling και απίστευτη χαλάρωση στην άσπρη άμμο. Ζηλεύω μέχρι εκεί που δεν πάει!!!!!!!!Αλήθεια, αυτό το νησάκι που το ανακάλυψες?Εγώ για το boracay έχω ακούσει ότι είναι γνωστό...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
ΤΕΝΤΕΝ το Σεμπου ειναι μεγαλο νησι και το πιο τουριστικο των Φιλιππινων αφου ειναι το μοναδικο που διαθετει αεροδρομιο που δεχεται απευθειαs πτησειs απο το εξωτερικο πλην τηs Μανιλα. Κι εγω εκει θα πεταξω απευθειαs.
Εκτοs αυτου η πολη Σεμπου ειναι πιο προσεγμενη , καθαρη και με ελαχιστη εγκληματικοτητα σε σχεση με τη Μανιλα. Tριγυρω βρισκονται απειρα νησακια ευκολα προσβασιμα δια αεροs , η δια θαλασσηs.

Το Μπορακαι ειναι παγκοσμιωs γνωστο απ'οταν μπηκε πρωτο στη λιστα με τιs ομορφοτερεs παραλιεs του κοσμου.Σημερα γινεται πανικοs στο νησι , και αυτο που το σωζει ειναι η ελλειψη αεροδρομιου...πρεπει να πεταξει κανειs στο Παναυ και απο κει με βαρκα...Θα παω , θα εξερευνησω οπωs πρεπει :snorkel:και θα σαs τα πω με το καλο :D

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Snorkeling, snorkeling, να κάνεις και snorkeling!!!!!!!!!!!!!!!Μπήκα σε ενα καλό site, (αν και φαντάζομαι θα το ξέρεις), το 'igougo.com', το οποίο ήταν αρκετά ενημερωμένο για Φιλιππίνες. Είδα και το Sebu. Πολύ καλό!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ναι το ξερω το σαιτ αυτο ΤΕΝΤΕΝ.
Οσο για το σνορκελιν , το πρωτο που θα μπει στο σακιδιο ειναι η μασκα!:lol: 53 και σημερα!!!

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ωχ, αμάν, τι φωτογραφία είναι αυτή!!!!!!!!!Κοίτα νερά...Η πλάκα είναι ότι έχω ίδια βατραχοπέδιλα με την τύπισσα!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom