go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Ολοι ξερετε τη μεγαλη αγαπη που εχω για τη Λατινικη Αμερικη.Στην παρουσα φαση βεβαια μονο καπου προs Ασια μπορω να πεταξω λογω φθηνοτερων εισιτηριων και γενικα κοστουs.Εξαλλου το επομενο ταξιδι θα ειναι καπου στην λατρεμενη γη των ticos μαζι με τον junior.
Διαβαζα λοιπον χθεs οτι καποιοs γνωστοs Φιλιππινεζοs , ειπε οτι οι Φιλιππινεs θα πρεπει να βρισκοντουσαν καπου στη Λατινικη Αμερικη και ενα τεραστιο τσουναμι τιs μετεφερε προs την Ασια.Δεν εξηγειται αλλιωs λεει το γεγονοs οτι δε θυμιζουν Ασιατικη χωρα , αλλα περισσοτερο θυμιζουν Μεξικο...:roll:αυτο κι αν ειναι σημαδι..
Και βρισκομαστε 2 μηνεs , 23 μερεs και σημερα πριν
Σε λιγεs μερεs ειναι τα γενεθλια μου :xmas_wink: και τη μερα εκεινη θα μου κανω το καλυτερο δωρο..
Διαβαζα λοιπον χθεs οτι καποιοs γνωστοs Φιλιππινεζοs , ειπε οτι οι Φιλιππινεs θα πρεπει να βρισκοντουσαν καπου στη Λατινικη Αμερικη και ενα τεραστιο τσουναμι τιs μετεφερε προs την Ασια.Δεν εξηγειται αλλιωs λεει το γεγονοs οτι δε θυμιζουν Ασιατικη χωρα , αλλα περισσοτερο θυμιζουν Μεξικο...:roll:αυτο κι αν ειναι σημαδι..
Και βρισκομαστε 2 μηνεs , 23 μερεs και σημερα πριν
Σε λιγεs μερεs ειναι τα γενεθλια μου :xmas_wink: και τη μερα εκεινη θα μου κανω το καλυτερο δωρο..