Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
1. Κι εσυ συνεχιζεις το χαβα σου. Ποιος ειπε για σενα κ χωρες οηε κλπ? Μια απαντηση δωσε στο θεμα: σε ποσες χωρες εχεις παει? Τοσο δυσκολο ειναι? Βαζουμε μια κοινη βαση, τη λιστα του ΟΗΕ κ απανταμε. Αλλα καθε χρονο τα ιδια: γιωργος: οπως μετραω εγω εχω παει σε 150. Ταβερ: οπως μετραω εγω εχω παει σε 200. Σαμιον ο μονος σωστος που απαντα με τη λιστα του ΟΗΕ. Εσεις το χαβα σας.1.Έτσι είναι και κάθε χρόνο παρανοείς αυτά που λένε οι άλλοι. Το "όπως τις μετράω εγώ" είναι προφανές ότι δεν αναφερόταν στο "ποιες χώρες
2. Δε χρησιμοποιεί τη δυσκολία πρόσβασης ως κριτήριο, είναι ξεκάθαρο από τις προδιαγραφές που θέτει, αλλά πρέπει κάποιος να τις διαβάσει πρώτα.
3.Εντελώς καμία σχέση (ούτε μισή ντουζίνα δεν είναι), θυμάσαι λάθος (ΚΑΙ φέτος, αλλά μη χαλάσουμε την παράδοση).
2. Σιγα μην κατσω να διαβασω το σαιτ του καθενος. Ειδα το uk με 2πλασιες περιοχες απο ελλαδα κ αυτο μου φτανει. Οπως τις μετραω εγω (..) μου φαινεται μπουρδα. Γνωμη μου.
3. Το "αλλο" αναφεροταν σε αλλο σαιτ παρομοιο που οντως εδινε 2πλασιες υποπεριοχες ελβετια...μαλλον κατι δεσμους θα ειχε ο δημιουργος του με τη ρολεξ.