Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλανδία, Ισπανία, Μάλτα, Περού. Και τώρα που τις μετράω βγαίνουν 13 και θα βάλω το Βατικανό για λίγες μέρες μέχρι να πάω Σαν Μαρίνο για να γίνουν 14 και να μη με κυνηγάει το γκαντεμονούμερο Ακούς @frenchman ;;;;
Θα ήθελα να πάω σε όλες τις χώρες, γιατί πιστεύω οτι δεν υπάρχει χώρα που δεν έχει να μου δώσει κάτι! Επειδή αυτό το κόβω ακατόρθωτο, εννοείται οτι μπαίνουν προτεραιότητες σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα μου και φυσικά υπάρχουν χώρες που έχω πάει παραπάνω απο μία φορά και θα ξαναπάω σίγουρα, γιατί έχουν πολύ "ψωμί" και είναι εύκολα προσβάσιμες απο Ελλάδα!
Θα ήθελα να πάω σε όλες τις χώρες, γιατί πιστεύω οτι δεν υπάρχει χώρα που δεν έχει να μου δώσει κάτι! Επειδή αυτό το κόβω ακατόρθωτο, εννοείται οτι μπαίνουν προτεραιότητες σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα μου και φυσικά υπάρχουν χώρες που έχω πάει παραπάνω απο μία φορά και θα ξαναπάω σίγουρα, γιατί έχουν πολύ "ψωμί" και είναι εύκολα προσβάσιμες απο Ελλάδα!