Hayate
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Oπου δεν κανονιζουμε..
- Ταξίδι-Όνειρο
- Hokkaido χειμωνα
Υπάρχει και αλλος τροπος να μετράς τις χώρες.. Π.χ. 63+4 δλδ ΟΗΕ+λοιπες χώρες.. Ενταξει δικαιο νομίζω..
Από μένα ειναι , ΝΑΙ.Υπάρχει και αλλος τροπος να μετράς τις χώρες.. Π.χ. 63+4 δλδ ΟΗΕ+λοιπες χώρες.. Ενταξει δικαιο νομίζω..
Με κριτήριο το ποιές "χώρες" έχουν flag emoji, επομένως, έχω φτάσει τις 107: 97+10.
Βλέπεις δις τη Νορβηγία γιατί κάποιος αποφάσισε να φτιάξει διακριτό emoji για τα Svalbard, αλλά μετά έβαλε την ίδια σημαία στην οπτική απεικόνιση... Βόρεια Ιρλανδία δεν τη βλέπεις επειδή δεν έχω πάει ακόμα. Οι +10 είναι Βατικανό, Μακάο, Χογκ Κόγκ, Ταϊβάν, Φερόες, Δυτική Σαχάρα, Ουαλία, Σκωτία, Σβάλμπαρντ και Παλαιστίνη.Ποίαι αι δέκα μη εντελώς χώραι; Διακρίνω Μακάο και ΧονγκΚονγκ. Και Φερόες. Και δυτικη Σαχάρα -νομιζω. Ουαλλία επίσης και Σκωτία. Βόρειον Ιρλανδία δεν διακρίνω αν και νομιζω οτι δεν υπάρχει εμότζι επειδης η σημαια με το χερι κατηργηθη μαζι με κοινοβούλιο των στα σεβεντις...Βλέπω δις την της Νορβηγίας, μήπως μπερδεύθεις με τας νησους Ωλαντ η οποία σημαια των υπαρχει εμοτζικως και απο τις πρώτες πρώτες;
Απλές λύσεις.Υπάρχει και αλλος τροπος να μετράς τις χώρες.. Π.χ. 63+4 δλδ ΟΗΕ+λοιπες χώρες.. Ενταξει δικαιο νομίζω..
Για πες τις 20 ρε Γιώργο να ζηλέψουμε!Απλές λύσεις.
Άρα εγώ είμαι στο 115+20 . Ετοιμάζομαι για καλό ντεμαράζ στο επόμενο 9μηνο.
Αν και γενικά εξακολουθώ να προτιμώ τις περιοχές του nomadmania από τις χώρες.
Ας βάλω και εγώ. 28 κράτη.
Αυστρία
Βατικανό
Βέλγιο
Βουλγαρία
Γαλλία
Γερμανία
Δανία
Ελβετία
Ελλάδα
Η.Π.Α.
Ην. Βασίλειο