KonstantinosAlyona
Member
Χώρα της μισής Οχριδας θα την λέω εγώ, είναι και οι πελούσιοι εκεί εξάλλου."Χωρα των Σκοπιων?"
Oh, well...
Χώρα της μισής Οχριδας θα την λέω εγώ, είναι και οι πελούσιοι εκεί εξάλλου."Χωρα των Σκοπιων?"
Oh, well...
Μια χαρά χώρα είναι, αναγνωρισμένη από τους πάντες. Απλά ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μην καταθέσει αίτηση ένταξης στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (όπως π.χ. δεν κατέθετε και η Ελβετία ως το 2002, παρότι φιλοξενούσε και εγκαταστάσεις του ΟΗΕ στη Γενεύη).το Βατικανο δεν ειναι "χωρα". οταν λεμε χωρες εννοουμε τα κρατη μελη του ΟΗΕ. ουτε ΟΗΕ+, ουτε τις χωρες της καρδιας μας. και αυτες ειναι 193.
(με το χωριο μου προσεχως μελος 194).
στα λογια μου εισαι. και το χωριο μου ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μην καταθεσει αιτηση ενταξης. αν δεν μπει ο ταπητας στα γηπεδα τενις το μαιο ομως...ως τοτε χωρες ειναι τα 193 μελη του ΟΗΕ. εσυ μετρα οτι θες.Μια χαρά χώρα είναι, αναγνωρισμένη από τους πάντες. Απλά ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μην καταθέσει αίτηση ένταξης στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (όπως π.χ. δεν κατέθετε και η Ελβετία ως το 2002, παρότι φιλοξενούσε και εγκαταστάσεις του ΟΗΕ στη Γενεύη).
Α, και το τι εννοείς εσύ ως χώρα, γενικά μας αφήνει αδιάφορους .
Foreign relations of the Holy See - Wikipedia).
Ό,τι να 'ναι, για μια ακόμα φορά... Για ποιό λόγο πουλάκι μου μπερδεύεις το "τι είναι χώρα" με το "ποιά χώρα είναι μέλος του ΟΗΕ"; Άλλα ερωτήματα, άλλες απαντήσεις. Το χωριό σου δεν είναι χώρα, το Βατικανό είναι, και δεν υπάρχει ούτε μία άλλη χώρα του κόσμου που να το αμφισβητεί.στα λογια μου εισαι. και το χωριο μου ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μην καταθεσει αιτηση ενταξης. αν δεν μπει ο ταπητας στα γηπεδα τενις το μαιο ομως...ως τοτε χωρες ειναι τα 193 μελη του ΟΗΕ. εσυ μετρα οτι θες.
ουτε το Βατικανο, ουτε η Παλαιστινη ουτε η Ταιβαν. βαφτιζε χωρες οτι θες, αλλοι τις βγαζουν 250 και αλλοι βαζουν υποπεριοχες συνοικιες του Λονδινου για να φτασουν το νουμερο τους 1500 ξερω γω. ελευθερια εχουμε κανει ο καθενας οτι θελει. το Βατικανο χωρα ειναι απλα για γελια. το χωριο μου ως χωρα απειρως σοβαροτερη προταση.Ό,τι να 'ναι, για μια ακόμα φορά... Για ποιό λόγο πουλάκι μου μπερδεύεις το "τι είναι χώρα" με το "ποιά χώρα είναι μέλος του ΟΗΕ"; Άλλα ερωτήματα, άλλες απαντήσεις. Το χωριό σου δεν είναι χώρα, το Βατικανό είναι, και δεν υπάρχει ούτε μία άλλη χώρα του κόσμου που να το αμφισβητεί.
Βεβαίως και είναι χώρα! Μάλιστα έχω πάει δυο φορές σε διάστημα δυο ημερών! Τη δεύτερη φορά είδα και το αλάνιΤο Βατικανό πιάνει χώρια;
Με την ίδια λογική η Ιρλανδία δεν είναι χώρα, ούτε η Σκωτία, ούτε το Γιβραλτάρ, ούτε η Αρούμπα, Γροιλανδία ή η Γαλλική Πολυνησία κ.ο.κ....ουτε το Βατικανο, ουτε η Παλαιστινη ουτε η Ταιβαν. βαφτιζε χωρες οτι θες, αλλοι τις βγαζουν 250 και αλλοι βαζουν υποπεριοχες συνοικιες του Λονδινου για να φτασουν το νουμερο τους 1500 ξερω γω. ελευθερια εχουμε κανει ο καθενας οτι θελει. το Βατικανο χωρα ειναι απλα για γελια. το χωριο μου ως χωρα απειρως σοβαροτερη προταση.
ειπαμε πες χωρα οποια θες. και να περιορισεις την ψυχαναλυση στον εαυτο σου.Με την ίδια λογική η Ιρλανδία δεν είναι χώρα, ούτε η Σκωτία, ούτε το Γιβραλτάρ, ούτε η Αρούμπα, Γροιλανδία ή η Γαλλική Πολυνησία κ.ο.κ....
Αν ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να αποδεχτείς το Βατικανό ως χώρα είναι δικό σου θέμα. Εμείς οι υπόλοιποι θα την μετράμε και θα την προσθέτουμε σαν μια επιπλέον χώρα! +1
Βγήκε να τινάξει τα χαλιά;Βεβαίως και είναι χώρα! Μάλιστα έχω πάει δυο φορές σε διάστημα δυο ημερών! Τη δεύτερη φορά είδα και το αλάνι
Ωπα, μισό. Η Ιρλανδία μια χαρά χώρα είναι, αναγνωρισμένη από τους πάντες, μέλος της ΕΕ και του ΟΗΕ, μέχρι κι ο Samion τη θεωρεί χώρα.Με την ίδια λογική η Ιρλανδία δεν είναι χώρα, ούτε η Σκωτία, ούτε το Γιβραλτάρ, ούτε η Αρούμπα, Γροιλανδία ή η Γαλλική Πολυνησία κ.ο.κ....
Αν ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να αποδεχτείς το Βατικανό ως χώρα είναι δικό σου θέμα. Εμείς οι υπόλοιποι θα την μετράμε και θα την προσθέτουμε σαν μια επιπλέον χώρα! +1