• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια πολη θα ταξιδευατε μονο για φαγητο??

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Στο τοστ δεν σου αρεσει ή στη πιτσα ???? Εχει πολλες παραλαγες....
Αλλη βαζουν στο τοστ αλλη στην πιτσα; Δεν ξερω: ουτε απο σουπερ μαρκετ μου αρεσει, ουτε στα μαγαζια εξω στην Ελλαδα, ουτε στη Ρωμη μου αρεσε.

chrisbd

Member
Καλά τα πήγαινες,να μην έλεγες κι αυτό.Δεν λέω καλά τα Ελληνικά κρασιά και υπάρχουν και κρυμμένα διαμαντάκια.Αλλά όταν πας να κάτσεις δίπλα σε άλλους σοβαρούς του χώρου.....

Σε ότι αφορά τα βραβεία,άσ'το.Έχουν πλέον δημιουργηθεί τόσα πολλά βραβεία όσα χρειάζεται το marketing για να προωθεί τα προϊόντα του.
Αν μιλάς για ακριβά κρασιά ανω των 80-100 Ευρώ ναι εκεί χάνουμε αλλά ποιος εδω μέσα στην κάβα του έχει τέτοια κρασιά και αν τα έχει θα είναι για μπιμπελό..... εγώ εννοώ τα πιο φθηνά κρασιά κάτω των 30 ευρώ και εκεί κερδίζουμε κατά κράτος τουλάχιστον τους πιο βόρειους....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μην ανοίγεσαι σου λέω.....
Ποιούς τρως μέχρι τα 30?;;;;

Και τι εννοείς Βόρειους;
Άσε που υπάρχουν κι οι πολύ Νότιοι,απ'την άλλη πλευρά του πλανήτη.

Όσο για το τι πίνει ο καθένας εδώ μέσα δεν νομίζω ότι μπορούμε να το γνωρίζουμε τόσο αφοριστικά.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αν μιλάς για ακριβά κρασιά ανω των 80-100 Ευρώ ναι εκεί χάνουμε αλλά ποιος εδω μέσα στην κάβα του έχει τέτοια κρασιά και αν τα έχει θα είναι για μπιμπελό..... εγώ εννοώ τα πιο φθηνά κρασιά κάτω των 30 ευρώ και εκεί κερδίζουμε κατά κράτος τουλάχιστον τους πιο βόρειους....

Δε λέω, έχουμε κάνει καλές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια στην οινοποιεία, αλλά το χύμα κρασί που πίνω οπουδήποτε στην Ιταλία, είναι κλάσεις ανώτερο από τα ελληνικά προσιτής τιμής κρασιά που βρίσκω στο σουπερ μάρκετ.
Όσο για τα πιο βόρεια κρασιά που λες (φαντάζομαι ότι εννοείς τα κεντροευρωπαϊκά), ε..! αυτό έλειπε, να μην είμασταν καλύτεροι και από αυτούς.

• Like
Reactions: GTS

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Αλλη βαζουν στο τοστ αλλη στην πιτσα; Δεν ξερω: ουτε απο σουπερ μαρκετ μου αρεσει, ουτε στα μαγαζια εξω στην Ελλαδα, ουτε στη Ρωμη μου αρεσε.
Σε τσακωσα αδιαβαστο...φυσικα και μπαινει αλλη στο τοστ αλλα στη πιτσα σε πιο ξηρη μορφη, και αλλη στη σαλατα (προτιμω αυτη σε σχημα αυγου στα φακελακια)
για συνδιασε τη στη σαλατα με πρασινα λαχανικα, κουκουναρι, σπασμενο καρυδι,ντοματινια για ντεκορ και μια σος απο λαδι, μπαλσαμικο, και μελι...

Η πιο σουπερ πιτσα για μενα στο Τιβολι εξω απο τη Ρωμη σε ενα μαγαζακι που εδινε κομματια πιτσας στο χερι.
Αυτη με το σπανακι και τυρι ρικοτα ηταν θεικη....πηρα και για τους φιλους μου αλλα δεν προλαβε να ερθει.....
Εξφανιστηκε στο αεροδρομιο της Αθηνας περιμενοντας το αεροπλανο για Χανια

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δε λέω, έχουμε κάνει καλές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια στην οινοποιεία, αλλά το χύμα κρασί που πίνω οπουδήποτε στην Ιταλία, είναι κλάσεις ανώτερο από τα ελληνικά προσιτής τιμής κρασιά που βρίσκω στο σουπερ μάρκετ.
Όσο για τα πιο βόρεια κρασιά που λες (φαντάζομαι ότι εννοείς τα κεντροευρωπαϊκά), ε..! αυτό έλειπε, να μην είμασταν καλύτεροι και από αυτούς.
Συγνωμη αλλα κανεις ανομοιες συγκρισεις. Εννοειται οτι τα εμφιαλωνα κρασια των 10-15 ευρω ειναι κατωτερα απο τα χυμα που συνηθως γινονται με το μερακι του μικροπαραγωγου και ειναι αριστης ποιοτητας. Στην Ελλαδα δηλαδη δεν σου αρεσει το χυμα συνηθως;

Traveller

Member
Μαζέψου... στο φαγητό κάτι λέμε, αλλά και πάλι είμαστε πίσω από τους Γάλλους τους Ιταλούς και τους Ισπανούς... στο κρασί και υπερτιμημένοι είμαστε και ανύπαρκτοι... την στιγμή που μπήκε ο νέος κόσμος στο παιχνίδι εμεις στην αγορά δεν υπάρχουμε... Αμερική, Χιλή, Ν.Ζ, Ν.Αφρική σκίζουν...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε τσακωσα αδιαβαστο...φυσικα και μπαινει αλλη στο τοστ αλλα στη πιτσα σε πιο ξηρη μορφη, και αλλη στη σαλατα (προτιμω αυτη σε σχημα αυγου στα φακελακια)
για συνδιασε τη στη σαλατα με πρασινα λαχανικα, κουκουναρι, σπασμενο καρυδι,ντοματινια για ντεκορ και μια σος απο λαδι, μπαλσαμικο, και μελι...
Βρε ολες ανοστες ειναι, δεν με πειραζει το σχημα... με τη γευση εχω προβλημα. Μονο που πρεπει να τη συνδυασω με ολα τα παραπανω για να μου αρεσει καταλαβαινεις πως προκειται για ενα περα για περα ανοστο τυρι... Ενω η φετα... μμμμμμ... λιχουδια απο μονη της.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εννοειται οτι τα εμφιαλωνα κρασια των 10-15 ευρω ειναι κατωτερα απο τα χυμα που συνηθως γινονται με το μερακι του μικροπαραγωγου και ειναι αριστης ποιοτητας. Στην Ελλαδα δηλαδη δεν σου αρεσει το χυμα συνηθως;
Μη το πείς πουθενά παραέξω αυτό έτσι;

Το μίνιμουμ ποιότητας παραγωγής που σου εγγυάται και η πιο τελειωμένη εμφιαλωμένη ετικέτα δεν μπορεί να το κάνει το χύμα.Όσο για τα 15? νομίζεις ότι δεν υπάρχουν κρασάρες σε αυτές τις τιμές;;;;

Καλά ρε,σε καπιλιά δοκιμάζετε κρασί;
Γιατί αν απλώς δεν έχετε εμπεριστατωμένη άποψη για ένα τόσο εξειδικευμένο ζήτημα απλώς μη γράφετε.Γίνομαι Traveller και δεν το θέλω.

Traveller

Member
Συγνωμη αλλα κανεις ανομοιες συγκρισεις. Εννοειται οτι τα εμφιαλωνα κρασια των 10-15 ευρω ειναι κατωτερα απο τα χυμα που συνηθως γινονται με το μερακι του μικροπαραγωγου και ειναι αριστης ποιοτητας. Στην Ελλαδα δηλαδη δεν σου αρεσει το χυμα συνηθως;
Ρε συ μην λες κουλά... ποιός έχει τις γνώσεις για να φτιάξει καλό χύμα κρασί... το χύμα κρασί στην Ελλάδα και όχι μόνο είναι ξύδι του κερατά... το χειρότερο εμφιαλωμένο είναι κλάσεις ανώτερο από το χύμα που φτιάχνει ο κάθε άσχετος που την έχει δει οινοποιός...

Χαλάρωσε κι εσύ... η σύγκριση και μόνο των καλών λευκών Γερμανικών με τα αντίστοιχα δικά μας αποτελεί ύβρη...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

Κάποτε έπινα αρκετό κρασί και έβρισκα καλό ελληνικό χύμα. Από ένα διάστημα και μετά το χύμα κρασί χάλασε πάρα πολύ. Και ειδικά στις ταβέρνες. Στις περισσότερες απλά δεν πίνεται.
Γι'αυτό στην Ελλάδα πλέον, πίνω χειμώνα καλοκαίρι μπυρίτσα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Στην Ιταλία, όπου και να έχω πιει χύμα κρασί (ακόμα και στα πολύ τουριστικά), είναι κλάσεις ανώτερο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom