• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια πολη θα ταξιδευατε μονο για φαγητο??

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω σκεφτομαι και την κουζινα της καθε περιοχης πριν κατασταλαξω σε ενα προορισμο.

Και φυσικα δεν παω πχ στην Ρωμη για mcdonalds που κανουν πολλοι που εχω γνωρισει αλλα οπου παω ειναι οι τοπικες σπεσιαλιτε σε πρωτο πλανο.

Πχ Ταιλανδη Καμποτζη εφαγα φιδι,ακριδα,μεταξοσκωληκα,ενα αλλο σκουλικι,α και κροκοδειλο...οχι σκυλο δεν εφαγα! Αλλα ειναι τοπικη κουζινα και αμα αηδιαζεται να σας πω οτι και αυτοι μπορει να αηδιαζαν με το κοκορετσι μας,τα σπληναντερα μας κ ολα τα καλουδια μας....

Μια ιδεα ειναι ολα
Λιποθυμω.....
Εσυ καλε εφαγες ολα τα καλουδια και κολλησες στο σκυλο?:bleh::bleh:

Φανταζομαι και το Μεξικο θα εχει ωραια κουζινα!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τη δεύτερη φορά που πήγα στην Κωνσταντινούπολη, πήγα για το φαγητο.
Θα πήγαινα και Ναπολι ευχαρίστως μετά τις φωτο του ακατανόμαστου και τη σιελόρρια που προκαλούν....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
+1

Κωνσταντινούποληηηηηηηηηηηηη Φυσικά
+1

Που είναι ο τριπάκιας να δει. Απορώ πως είναι τόσο χαμηλά το Λονδίνο ενώ ουσιαστικά εκει μπορείς φας ότι θα έτρωγες και σε όλες τις υπόλοιπες μαζί. Τι να πούμε; Περουβιανά δεν έχει; Εχει. Ασιατικά; Πίτσα και μακαρονάδα; Στέικ μπαρς; Φαλάφελ; Ντονέρ; Εχει. Εχει. Εχει.. αλλά έχει και το μοναδικό και θανατηφόρο (κυριολεκτικά) φις εντ τσίπς
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλ' αυτά που ανέφερες είναι το ίδιο γευστικά όπως στη χώρα καταγωγής τους?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πριν μερικα χρονια μια φιλη ειχε κερδισει σε ενα διαγωνισμο ραδιοφωνικου σταθμου της Θεσσαλονικης, ενα ταξιδι στην Πολη. Το concept ηταν αυτος που κερδιζει να παρει ακομη εναν και θα ειχαν περα απο αεροπορικα, ξενοδοχειο, μεταφορες και γευματα σε διαφορα καλα εστιατορια δωρεαν, οπου θα εκαναν τους γευσιγνωστες και θα βαθμολογουσαν το φαγητο, το περιβαλλον κτλ.
Επισης οταν ημουν Αθηνα πηγαινα μερικες φορες Θεσσαλονικη αποκλειστικα γιατι μου ειχε λειψει το σπιτικο φαγητο.

Αυτο εννοειτε να ταξιδευεις καπου μονο για το φαγητο;
Γιατι να παω καπου για το φαγητο δεν υπαρχει περιπτωση... δεν ειναι αυτο που μου λειπει τωρα.

chrisbd

Member
Δεν θα πήγαινα πουθενά στον κόσμο για το φαγητό και μόνο αν και είμαι φαγανό παιδί (παιδί τρόπος του λέγειν)....
Θεωρώ ότι η Ελληνική κουζίνα είναι απο τις καλύτερες (αυτή η ανατολίτικη έστω) και έχω δοκιμάσει αρκετές ξένες κουζίνες...
Είμαι λιγο Ελληναράς στο φαγητό το παραδέχομαι και εν πάσει περιπτώσει στην κουζίνα που ως βάση έχει το γνήσιο παρθένο ελαιόλαδο (και όχι να μου το τονίζουν σε κάτι μενού, πιάτο τάχα που περιέχει olive oil)....
Υπάρχει καλύτερο απο μια χωριάτικη σαλάτα (και να την έχω φτιάξει εγώ) να φορέσω το μαγιό μου να κάνω μια βούτα με φρέσκο χωριάτικο ψωμί :haha:..
Προτιμώ την Ελληνική κουζίνα με καλομαγειρένα πιάτα απο αγνά και φρέσκα υλικά.......και αφήνω τις ακρίδες τα φίδια και τα βατράχια για κάποιους άλλους.....:bleh:
Ρε αμα δε φας κανα κοψίδι, κανα παϊδάκι, κανα κοκορέτσι τι θα καταλάβεις για να μη πιάσω κανα μαγειρεμένο..άντε τώρα πηρα φόρα :D
Και μην ξεχνάτε τα πολύ ωραία Ελληνικά κρασιά που τελευταία παίρνουν και πολλά διεθνή βραβεία....Έχουν και οι άλλοι καλά κρασιά, ήλιο δεν έχουν για να γίνουν τόσο καλά όσο τα δικά μας................:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κομποστέλα μάλλον η γαστριμαργική πρωτεύουσα της Ευρώπης),
μάλλον πρέπει να "ωριμάσεις" εσύ γαστριμαργικά..
θα βγει και ισπανική κουζίνα εκ του μηδενός τώρα. εκτός αν έχει ιταλούς μετανάστες, αυτό δεν το ξέρω.
Θα πήγαινα και Ναπολι ευχαρίστως μετά τις φωτο του ακατανόμαστου και τη σιελόρρια που προκαλούν....
θα με κάνουν να τις μεταφέρω κι εδώ με τα τρελλά που ακούω..πες τα fenia!
τι είναι αυτό τρώγεται? για σύνελθε και κλείσε με καμμιά λοκο για Ρώμη.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
θα με κάνουν να τις μεταφέρω κι εδώ με τα τρελλά που ακούω..πες τα fenia!
ανεβασε τες,:clap: ειναι κολασιμες...μπορω να νοιωσω τη μοτσαρελα να λιωνει στο στομα μου και το βασιλικο ....μονο η μυρωδια λειπει απ'τις φωτο

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Oπουδηποτε στην Ιταλια, απο Βενετια, μεχρι το Νοτο
Μου αρεσε επισης και το φαγητο στη Πραγα και στη Μπρατισλαβα

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ανεβασε τες,:clap: ειναι κολασιμες...μπορω να νοιωσω τη μοτσαρελα να λιωνει στο στομα μου και το βασιλικο ....μονο η μυρωδια λειπει απ'τις φωτο
Πως σας αρεσει ρε παιδια αυτη η μοτσαρελα; Δεν ειναι το πιο ανοστο πραγμα που υπαρχει; Ακομα και το νερο μια γευση την εχει... η μοτσαρελα τιποτα, ντιπ σου λεω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom