• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια ηλικια ξεκινησατε να ταξιδευετε?

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Η πρώτη επαφή ήταν με τους γονείς μου όταν ήμουν μικρή που είχαμε γυρίσει τα πάντα εγώ βέβαια τότε γκρίνιαζα και ανακάλυψα αυτό το μικρόβιο στα 21 μου χρόνια που πήγα Λευκάδα με τις κολλητές μου μετά από τότε δεν σταμάτησα!!!!!!!

karfitsa

Member
Στα δικα μου νεανικα χρονια,τωρα ειμαι 48,δεν συνηθιζοταν το εξωτερικο και επειδη οι γονεις μου δεν ειχαν καλη οικονομικη θεση δεν πηγαιναμε πουθενα,ουτε εσωτερικο.Το πρωτο ταξιδι το εκανα στα 18,το 1980 στο Λονδινο,για ιατρικες εξετασεις του πατερα μου και το δευτερο στο Παρισι με τον αντρα μου το 1985.Ολα τα χρονια μεχρι το 2004 πηγα σε διαφορα νησακια μονο λογω δουλειας και οχι διακοπων.Οταν υπαρχει σπιτι εξοχικο καπου οι διακοπες ειναι παντα περιορισμενες...εκει!Το 2004 ξεκινησα μονη μου να ταξιδευω στην Ευρωπη(ο συζυγος δεν ακολουθει...γιατι δεν τον ενδιαφερει το σπορ).Καθε χρονο κανω ενα ταξιδι στην Ευρωπη μονη μου η με τις κορες μου.Θελω παρα πολυ να συνεχισω να ταξιδευω και ευχομαι να μπορω οικονομικα και να εχω την υγεια μου!:p

pantelis 1997

Member
γεια σας τα ταξιδια τα αρχισα 30 χρονον εχω κατσει αρκετα σε λατινικη αμερικη και ασια. 12 χρονια γυρναω.καθε ταξιδι και εμπειρια

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
καλημερα!! ευτυχως οι γονεις μου ειναι της αποψης οτι ταξιδια=μορφωση και ετσι φροντιζαν να κανουμε τουλαχιστον 5 το χρονο! αυτο ειχε σαν αποτελεσμα μεχρι τα 10 να εχω γυρισει σχεδον ολη την ελλαδα.στα 11 ηρθε το πρωτο ταξιδι στο εξωτερικο! στην ιταλια! θυμαμαι το περιμενα με μεγαλη προσμονη!και οχι τοσο για τις πολεις που θα εβλεπα αλλα για το γεγονος οτι θα ταξιδευα με αεροπλανο! μετα ηρθαν και τα αλλα! πηγαμε λονδινο και μετα ντισελντορφ και στασβουργο στους συγγενεις μας!!! αυτα τα ολιγα

dragonver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Περού
Το 2007 - 16 ετών τότε - στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο Αμπερντίν για 10 φοβερές μέρες!

paefstra

Member
Μετά το πτυχίο ήμουν για καιρό ημιαπασχολούμενη, πού σκέψη για τέτοιες "πολυτέλειες". Μόλις έβγαλα τον πρώτο μόνιμο μισθό, έφυγα εκείνο το Πάσχα ξοδεύοντας ό,τι είχα και δεν είχα στην άκρη "για ώρα ανάγκης" στο πρώτο ταξίδι Αγγλία. Ο γιος μου στάθηκε πιο τυχερός, τον πηρα πέρσι στα 5 του Λονδίνο και Κέμπριτζ.

antzelis

Member
το πρωτο ταξιδι μου το εκανα σε ηλικια 6 ετων με τους γονεις μου και ηταν στην Γαλλια απο εκεινο και μετα ταξιδευο συχνα τον χρονο παο γυρω στα 10 ταξιδια εκτος ελλαδας γιατι στην ελλαδα παο και καθε σκ παο παντα με την ιδια παρεα γιατι ειναι ατομα που τους αρεσει το ταξιδι και ειναι ευχαριστα ατομα

phoenix

Member
Ξεκίνησα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάμπινγκ με γονείς σε όλη σχεδόν την Πελοπόννησσο και έκτοτε κάθε καλοκαίρι πηγαίναμε κ κάπου αλλού. Μεγαλώνοντας μου έμεινε το "κουσούρι" του να φεύγω και να ανακαλύπτω με κάθε ευκαιρία καινούργια μέρη. Το καλύτερό μου σαν παιδική ανάμνηση : Κέρκυρα!!!

Last edited by a moderator:

travel_mind

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νότιος Αφρική
Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό ήταν μια πενταήμερη κρουαζιέρα από Λεμεσό σε Ρόδο-Πειραιά-Ρόδο-Λεμεσό κι έγινε όταν ήμουν 15 χρονών. Με αεροπλάνο ταξίδεψα για πρώτη φορά όταν ήμουν 20 χρονών,σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη.Εσθανόμουν πολύ τυχερή που κατάφερα να ταξιδέψω στη Ρωσσία και να γνωρίσω ένα τόπο τόσο διαφορετικό από τη πατρίδα μου. Από τότε τα ταξίδια μου έχουν γίνει εμμονή και εύχομαι να μπορώ να κάνω έστω και ένα ταξίδι το χρόνο αλλιώς θα νοιώθω πως κάτι μου λείπει.:(

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
το πρωτο ταξιδι μου το εκανα σε ηλικια 6 ετων με τους γονεις μου και ηταν στην Γαλλια απο εκεινο και μετα ταξιδευο συχνα τον χρονο παο γυρω στα 10 ταξιδια εκτος ελλαδας
10 ταξίδια το χρόνο από τα 6? Και με τόσα δεκάδες μην πω εκατοντάδες ταξίδια έχεις επισκεφτεί μόνο επτά χώρες?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα