• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια ηλικια ξεκινησατε να ταξιδευετε?

Nikolas Vincitore

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΙΛΑΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Το πρωτο μου ταξιδι εγινε περσυ τον Φλεβαρη στη Ρωμη που πραγματικα ηθελα να παω, σε ηλικια 21 μεχρι σημερα εχω κανει αλλα δυο ταξιδια Λονδινο και ενα μινι eurotrip (Βερολινο-Μιλανο, και απο 'κει οδικος μεσω Γαλλιας για βαρκελωνη). Την κυριακη παω Μιλανο για μια επαγγελματικη υποχρεωση αλλα δεν θα παραλειψω να μεινω λιγες ημερες...Θελω να πιστευω οτι θα συνεχισω να κανω οσο το δυνατον περισσοτερα ταξιδια μπορω. Το ερεθισμα το πηρα απο εναν καλο μου φιλο που καναμε το πρωτο ταξιδι μαζι και μου εδωσε να καταλαβω τι σημαινει να γνωριζεις ξενα μερη και τους πολιτισμους τους

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
μιας και προέρχομαι από οικογένεια που δεν αγαπά και πολύ τα ταξίδια(μα από πού πήρα!?!) το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό το έκανα όταν ήμουν 15 (καλοκαίρι 2007) στη Γερμανία με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών
εσωτερικό εντάξει από μικρή το καλοκαιράκι που πήγαινα θάλασσα
πλέον θέλω αν γίνεται κάθε χρόνο να κάνω κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό ενώ εντός Ελλάδας κανονίζουμε καναδυό φορές το χρόνο και πάμε μονοήμερες εκδρομές
βέβαια ως φοιτήτρια σε άλλη πόλη απ τη δική μου και με αδερφό σε τρίτη πόλη κάνω συχνά τουρνέ σε θεσσαλία,αθηνοθεσσαλονίκη και τα πέριξ(πάάάντα με τρένο)

newintown

Member
Επόμενο Ταξίδι
Chile!!!
Ταξίδι-Όνειρο
απο που να αρχισω..
9 μηνων φευγω απο το Λιβερπουλ οπου γενηθηκα και με παει η μανα μου στην Βενεζουελα για 3 μηνες να γνωρισω το σοι. Ο πατερας μου τρελαινεται μονος του κατω απο τον γκριζο ουρανο και στελνει μυνημα στην μανα μου να ερθει κατεθειαν Ελλαδα. Ερχομαι Ελλαδα και την επομενη μπαινουν οι Τουρκοι στην Κυπρο και στελνουν τον πατερα μου επιστρατευση. Η μανα μου, γρι Ελληνικα, περιμενουμε να ξεμπλεξει ο πατερας, μετα απο 2 εβδομαδες, καρφι πισω στο πανεμορφο Λιβερπουλ και κομενες οι βλακειες. Δευτερη προσπαθεια για επιστροφη Ελλαδα οταν εχω μεγαλωσει πια 2 χρονων....

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
9 μηνων φευγω απο το Λιβερπουλ οπου γενηθηκα και με παει η μανα μου στην Βενεζουελα για 3 μηνες να γνωρισω το σοι.
Πιστεύω θα έχεις ωραίες αναμνήσεις απ' την πανέμορφη Βενεζουέλα!

Hercinia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ουγγαρία, Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γκόα, Αρούμπα, Αϊτή
Ξεκίνησα και εγώ αργά σχετικά γύρω στα 18,5 19. Και αυτό γιατί περίμενα να πάρω τα δικά μου λεφτά. Στα επόμενα 5 χρόνια έχω κάνει 2 ταξίδια στο εξωτερικό το χρόνο με μια μεγάλη στάση Αγγλία όπου δούλευα για μήνες. Πηγαίνω με συγγενείς, φίλους, γνωστούς , συναδέρφους ... Δεν έχω θέμα αρκεί να ταιριάζουμε στα βασικά. Εχω κάνει και 2 ταξίδια μόνη μου ήταν υπέροχα

panpan

Member
Καλα αυτο το νημα ειναι χρυσαφι.
Εχει παο, εχει Βενεζουελες.Εχει...και τι δεν εχει.
Α και για να ειμαι ον τοπικ,το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο το εκανα
το 74 η 73.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
το 74 η 73.
Δεν είσαι on-topic.... :haha:

newintown

Member
Επόμενο Ταξίδι
Chile!!!
Ταξίδι-Όνειρο
απο που να αρχισω..
το 74 η 73.
I could easily reply in English since I went to school in Greece until the age of 12 and the rest in UK. Even while I was in Greece my mother could only speak to me her native language, so learning to speak Greek properly was difficult. Nevertheless this is not an excuse just a fact. Now if you enjoy sharing some ':lol:' to the topic, be my guest.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
I could easily reply in English since I went to school in Greece until the age of 12 and the rest in the UK. Even when I was in Greece my mother could only speak her native language with me, so learning to speak Greek properly was difficult.
Στην Αγγλία πήγαινες σε ελληνικό σχολείο?

Y.Γ. Επιτρέπονται μόνο ελληνικά στο φόρουμ.

newintown

Member
Επόμενο Ταξίδι
Chile!!!
Ταξίδι-Όνειρο
απο που να αρχισω..
Εαν σε χαλαει να διαβαζεις τα μυνηματα μου μπορεις να τα προσπερνας η να ζητησεις του administrator να τα διαγραψει. Back to the topic I think...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
:roll:Τα υπογραμμισμένα γιατί είναι λάθος;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα