• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σακιδιο πλατης

tasmak

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Βελιγρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Λός Άντζελες
Ελπίζω να σε βοηθούν αυτές φίλε μου...

Attachments

paefstra

Member
Ήρθε το Cabin Μax σακκίδιό μου και είπα να το δοκιμάσω. Έβαλα ρούχα βάρους 5 κιλών και παρατήρησα ότι ξηλώθηκε η μπροστινή θήκη.
Θεώρησα ότι κάτι δεν πήγε καλά στην αρχική ραφή και το έραψα με κλωστή. Μετά τσέκαρα και τις υπόλοιπες ραφές και μου έμεινε το φερμουάρ της μπροστινής θήκης στο χέρι, ξηλώθηκε τελείως. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Ευτυχώς που δεν το πήρα σε ταξίδι, αλλά τζάμπα τα λεφτά του.

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Εδώ και ένα ταξίδι χρησιμοποιώ το: Large Laptop Rucksack, Computer Bag, Caribee College 40 Litre 17 inch Black Laptop Bag . Έχει πολλές ρυθμίσεις για την πλάτη, χωράει 40 λίτρα και διαθέτει extra θήκη για laptop. Το 28cm πάχος μην σας φοβίζει γιατί είναι η διάσταση που μπορεί να πιεστεί και να γίνει όσο χρειάζεται για τους ελεγχους (αν και μέχρι στιγμής ούτε η ryanair ούτε η easy μου έχουν ελέγξει το backpack ποτε). Προσωπικά το βρίσκω πολύ καλή λύση για ταξίδια 5-30 ημερών και ελπίζω να μην με κρεμάσει σε κάποιο ταξίδι.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εδώ και τρια ταξίδια χρησιμοποιώ το υπέροχο σακίδιο μου kippling το οποίο είχα αγοράσει το 2011 με μεγάλη έκπτωση από ένα μικρό μαγαζάκι στο Μαρούσι. Είναι πολύ βολικό και δεν μπορώ να φανταστώ ταξίδι χωρίς αυτό.

Υ.Γ. Καλή μου Paefstra μάλλον ήσουν άτυχη, γιατί όσους ξέρω με Cabin Max είναι γενικά ευχαριστημένοι.

paefstra

Member
Είδα κριτικές του προϊόντος στο Amazon (πολύ αργά...). Οι περισσότερες είναι διθυραμβικές, αλλά οι λίγοι που αναφέρουν παράπονα, αναφέρουν ακριβώς πρόβλημα στις ραφές. Φαντάζομαι ότι είναι ένα ποσοστό των σακιδίων που δεν έχουν περάσει από έλεγχο και μάλλον μου έτυχε το λαχείο. Κρίμα, γιατί όντως το μέγεθος και το βάρος του είναι ιδανικά.

Jobous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη !!
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip Κεντρική Ευρώπη
Δεν πιστεύω να τους το αφήσεις έτσι. ΟΚ έκατσε ελλατωματικό , αλλά στείλτο πίσω χωρίς πολλά πολλά. Στείλε email, πάρτους τηλέφωνο και ζήτα αντικατάσταση. Αν χρειατεί στείλτους και φωτογραφίες.

skoumpi

Member
εεε τι κρίμα!!!
Στειλε πάντως κανένα mail δεν χάνεις τίποτα.... με paypal πλήρωσες;

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είδα κριτικές του προϊόντος στο Amazon (πολύ αργά...). Οι περισσότερες είναι διθυραμβικές, αλλά οι λίγοι που αναφέρουν παράπονα, αναφέρουν ακριβώς πρόβλημα στις ραφές. Φαντάζομαι ότι είναι ένα ποσοστό των σακιδίων που δεν έχουν περάσει από έλεγχο και μάλλον μου έτυχε το λαχείο. Κρίμα, γιατί όντως το μέγεθος και το βάρος του είναι ιδανικά.
Paefstra μου, τελικά υπέκυψα στις υποδείξεις των φίλων μου και στις διθυραμβικές κριτικές και αποφάσισα να παραγγείλω και εγώ ένα cabin max και συγκεκριμένα αυτό. Θυμάσαι πιο ήταν το μοντέλο που είχες παραγγείλει; Από ότι λέει έχουν και τρία χρόνια εγγύηση. Γι αυτήν την ιδανικότητα του το θέλω και εγω και φυσικά και για την τιμή του :p

paefstra

Member
Paefstra μου, τελικά υπέκυψα στις υποδείξεις των φίλων μου και στις διθυραμβικές κριτικές και αποφάσισα να παραγγείλω και εγώ ένα cabin max και συγκεκριμένα αυτό. Θυμάσαι πιο ήταν το μοντέλο που είχες παραγγείλει; Από ότι λέει έχουν και τρία χρόνια εγγύηση. Γι αυτήν την ιδανικότητα του το θέλω και εγω και φυσικά και για την τιμή του :p
Πήρα το μοντέλο Talin και ήταν προβληματικό, καλύτερα να το αποφύγεις.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ προσανατολίζομαι για το Αμβούργο ή τη Μόσχα. Έβγαλες καμία άκρη με την τσαντούλα σου ή πάει;

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ρίξε και μια ματιά σε αυτό.
Αν θες να σου βγάλω φωτογραφίες μου λες. Δεν το έχω ζορίσει αλλά δείχνει πολύ ποιοτικό και οι ραφές είναι πολύ καλές. Test-drive θα κάνω την επόμενη εβδομάδα.

paefstra

Member
Σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ προσανατολίζομαι για το Αμβούργο ή τη Μόσχα. Έβγαλες καμία άκρη με την τσαντούλα σου ή πάει;
Δεν μπορούσα να την επιστρέψω γιατί μου την έφερε δικό μου άτομο από Αγγλία και δεν είχα τα παραστατικά. Και γενικά δεν άξιζε τον κόπο το ποσό για να πληρώνω μεταφορικά ή να εκνευρίζομαι με mail κα τηλέφωνα.
Είδα το μοντέλο που επέλεξες. Είσαι σίγουρη ότι αντέχεις κρεμασμένα στη μια πλευρά του σώματος με λουρί 10 κιλά; Δες και άλλες εταιρείες με καλύτερες κριτικές πριν αποφασίσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα